Τιβί

Η Μαρτίνα φαίνεται να αποχωρεί οικειοθελώς από το GNTM, πανηγυρίστε ελεύθερα!

Καλά τα νέα παιδιά, πολύ καλά!

Neopolis Team

10 Οκτωβρίου, 2019

Καλά τα νέα παιδιά, πολύ καλά! Σας έχουν κάνει τα νεύρα κρόσια κι εσάς αυτές οι FF έτσι; Ωραία λοιπόν, γιατί έρχεται η ώρα που θα αναγκαστούμε να υποστούμε τις 4 από αυτές –και πάλι πολλές είναι, αλλά ας το χαρούμε.

Σπόιλ που κυκλοφόρησε θέλει το ένα μέλος τους να φεύγει οικειοθελώς από το σπίτι του GNTM (και τι μέλος!), οπότε πλέον θα έχουμε να αντιμετωπίσουμε ξανά τις FF, αλλά με το ένα F να σημαίνει Four αυτή τη φορά.

Όσο για τη διαγωνιζόμενη που θα μείνει εκτός παιχνιδιού, απασχολεί από τις αρχές κιόλας του ριάλιτι λόγω τουπέ, ενώ τελευταία γέμισε η αρχική μας με φωτογραφίες της ίδιας στη δοκιμασία με τα φίδια.

Ναι, επιβεβαιώνουμε, το επίμαχο πρόσωπο είναι η Μαρτίνα!

Το επεισόδιο βέβαια που θα γίνει η αποχώρηση, πιθανόν να έχει ακόμη καιρό μέχρι να προβληθεί στην τηλεόραση, καθώς όπως έχουμε καταλάβει τα γυρίσματα του GNTM ξεκινούν πολύ νωρίτερα προτού προβληθούν. Ενώ όσον αφορά το λόγο που οδήγησαν την παίκτρια να πάρει αυτή την απόφαση, αυτός είχε να κάνει με την πίεση που αισθανόταν, εξαιτίας της οποίας οδηγήθηκε και στο νοσοκομείο.

Η Μαρτίνα φαίνεται να κατέρρευσε σε κάποια φάση του παιχνιδιού, ενώ ένας από τους λόγους που ένιωσε να πιέζεται ήταν ο αρραβωνιαστικός της, που μέσω των τηλεφωνικών επικοινωνιών την προέτρεπε να βγει από το παιχνίδι και να γυρίσει σπίτι.

https://www.instagram.com/p/ByM6OFHoSHY/

https://www.instagram.com/p/BlkcbBrnQ7J/

Τη συνέχεια την ξέρουμε, υποκύπτει δηλαδή, κι εμείς η αλήθεια είναι πως δεν μπορούμε να κρύψουμε τη χαρά μας γι’ αυτή της την απόφαση.

FUN ZONE

PLACES TO BE

Τα θερινά σινεμά ανοίγουν κι επίσημα από σήμερα, το καλοκαίρι μόλις ξεκίνησε!

BINGE WATCHING

Maestro: Σε λίγη ώρα βγαίνει ολόκληρη η 2η σεζόν στο Netflix για παπακαλιάτικο ξενύχτι!

EVENTS

Colourday Festival 2024: Έρχεται στις 16 Ιουνίου με πολύ χρώμα και μουσική, τα λέμε εκεί!

Τιβί

10 τηλεοπτικές οικογένειες που μεγαλώσαμε μαζί τους και τις αγαπήσαμε σαν δικές μας!

hashtag

BEST_OF_THE_INTERNET