Τιβί

Η Μαρτίνα φαίνεται να αποχωρεί οικειοθελώς από το GNTM, πανηγυρίστε ελεύθερα!

Καλά τα νέα παιδιά, πολύ καλά!

Neopolis Team

10 Οκτωβρίου, 2019

Καλά τα νέα παιδιά, πολύ καλά! Σας έχουν κάνει τα νεύρα κρόσια κι εσάς αυτές οι FF έτσι; Ωραία λοιπόν, γιατί έρχεται η ώρα που θα αναγκαστούμε να υποστούμε τις 4 από αυτές –και πάλι πολλές είναι, αλλά ας το χαρούμε.

Σπόιλ που κυκλοφόρησε θέλει το ένα μέλος τους να φεύγει οικειοθελώς από το σπίτι του GNTM (και τι μέλος!), οπότε πλέον θα έχουμε να αντιμετωπίσουμε ξανά τις FF, αλλά με το ένα F να σημαίνει Four αυτή τη φορά.

Όσο για τη διαγωνιζόμενη που θα μείνει εκτός παιχνιδιού, απασχολεί από τις αρχές κιόλας του ριάλιτι λόγω τουπέ, ενώ τελευταία γέμισε η αρχική μας με φωτογραφίες της ίδιας στη δοκιμασία με τα φίδια.

Ναι, επιβεβαιώνουμε, το επίμαχο πρόσωπο είναι η Μαρτίνα!

Το επεισόδιο βέβαια που θα γίνει η αποχώρηση, πιθανόν να έχει ακόμη καιρό μέχρι να προβληθεί στην τηλεόραση, καθώς όπως έχουμε καταλάβει τα γυρίσματα του GNTM ξεκινούν πολύ νωρίτερα προτού προβληθούν. Ενώ όσον αφορά το λόγο που οδήγησαν την παίκτρια να πάρει αυτή την απόφαση, αυτός είχε να κάνει με την πίεση που αισθανόταν, εξαιτίας της οποίας οδηγήθηκε και στο νοσοκομείο.

Η Μαρτίνα φαίνεται να κατέρρευσε σε κάποια φάση του παιχνιδιού, ενώ ένας από τους λόγους που ένιωσε να πιέζεται ήταν ο αρραβωνιαστικός της, που μέσω των τηλεφωνικών επικοινωνιών την προέτρεπε να βγει από το παιχνίδι και να γυρίσει σπίτι.

https://www.instagram.com/p/ByM6OFHoSHY/

https://www.instagram.com/p/BlkcbBrnQ7J/

Τη συνέχεια την ξέρουμε, υποκύπτει δηλαδή, κι εμείς η αλήθεια είναι πως δεν μπορούμε να κρύψουμε τη χαρά μας γι’ αυτή της την απόφαση.

FUN ZONE

BINGE WATCHING

Μην περιμένετε την 3η σεζόν του Euphoria πριν το 2025, δε θα έρθει!

EVENTS

To Σymposio Festival επιστρέφει στις 28 Μαΐου για μία δυνατή συνάντηση γαστρονομίας και μουσικής.

BINGE WATCHING

Το Netflix δεν αστειευόταν τελικά, ξεκίνησε τις έξτρα χρεώσεις σε όσους μοιράζονται κωδικούς!

BINGE WATCHING

Ginny & Georgia: Το Netflix ανακοίνωσε την 3η και 4η σεζόν πάνω που αρχίσαμε να ανησυχούμε!

hashtag

BEST_OF_THE_INTERNET