Είναι viral

Maltesers, Snickers και Μars, ψάχνουν 8 άτομα να δοκιμάζουν τις σοκολάτες τους, φύγαμε!

Αν δεν είναι αυτή "dream job", τότε ποια;

Πολύ καλά τα νέα στην αγορά εργασίας για τους φίλους της σοκολάτας (δηλαδή για όλους μας), καθώς η εταιρεία παραγωγής των Maltesers, Snickers και Mars ψάχνει 8 άτομα γι’ αυτό που λέμε πέρφεκτ τζομπ, αλλιώς να δοκιμάζουν τις σοκολάτες τους. Δίχως να απαιτείται καμία εμπειρία, ιδιαίτερες γνώσεις και τα σχετικά, απλά και μόνο να τεστάρουν τα προϊόντα προτού αυτά βγουν στην αγορά.

Η αγάπη σου λοιπόν για τη σοκολάτα φτάνει και περισσεύει για να πάρεις τη θέση, καθώς και να θεωρείς ότι έχεις… δυνατή γεύση.

Από εκεί και πέρα, σύμφωνα με την ανακοίνωση, τα υπόλοιπα θα στα μάθουν εκείνοι. Ωστόσο, φρόντισε να μην αντιμετωπίζεις προβλήματα με το ζάχαρό σου, καθώς η συνέντευξη από την οποία θα περάσεις αρχικά, θα περιλαμβάνει δοκιμή μεγάλων ποσοτήτων σοκολάτας, τις οποίες θα πρέπει να αξιολογήσεις σε κλίμακα από 1 έως 15, για το κατά πόσο γλυκές, αλμυρές, πικάντικες ή πικρές είναι.

Εάν καταφέρεις να φέρεις εις πέρας την παραπάνω δοκιμασία, τότε σε περιμένει μια εξάμηνη εκπαίδευση, προτού αρχίσεις να δηλώνεις κι επίσημα σε όλους πως εργάζεσαι ως γευσιγνώστης σοκολάτας.

Το ακόμη καλύτερο στην όλη ιστορία, είναι πως παρά το γεγονός ότι μια τέτοια δουλειά την κάναμε και τελείως τσαμπέ (για να μην πω ότι θα πληρώναμε κι από την τσέπη μας), οι τυχεροί που θα κερδίσουν τη θέση, θα πληρώνονται κοντά στα 11€ την ώρα.

Πρόκειται για 12ωρη εργασία, 4 ημέρες την εβδομάδα, πράγμα που σημαίνει πως μεταξύ άλλων, θα απολαμβάνουν και τρεις μέρες ρεπό.

Η Lina Lopez, ανώτερο στέλεχος της εταιρείας Mars Wrigley, δήλωσε: «Είμαστε ενθουσιασμένοι που αναζητούμε την επόμενη ομάδα γευσιγνωστών σοκολάτας.»

Ενθαρρύνουμε τον καθένα που ενδιαφέρεται για την υφή και τις γεύσεις της σοκολάτας να κάνουν αίτηση, κι εμείς θα τον εκπαιδεύσουμε στα υπόλοιπα.

Κι επειδή η διορία για τη συμμετοχή λήγει στις 8 Ιουλίου, μην το πολυσκέφτεσαι, κάνε εδώ την αίτησή σου!

ΤΙ ΑΛΛΑ;

ΔΕΣ ΤΙ ΠΑΙΖΕΙ

Η Wolt συνεργάζεται με τα Pet City, για να παραγγέλνεις ακόμα και για το κατοικίδιό σου!

ΚΟΥΛΟΥΠΟΥ

Πώς να επιλέξεις τα κατάλληλα λουλούδια για κάθε ξεχωριστή περίσταση;

Είναι viral

35χρονος που δείχνει σαν έφηβος μοιράζεται τα μυστικά του και είναι τα απολύτως βασικά!

Είναι viral

Το Hawk Tuah girl αποκτά το δικό της reality show μετά τη μεγάλη της επιτυχία ως… meme!

Είναι viral

Είδαμε το live streaming του IShowSpeed στην Ελλάδα και η ετεροντροπή μας ντράπηκε!

ΚΟΥΛΟΥΠΟΥ

Μάθαμε πώς λέγεται το «μαγιό» στα ελληνικά και μάλλον μας αρέσει περισσότερο!

hashtag

BEST_OF_THE_INTERNET