fbpx

Του έστειλες, αλλά ακόμα να φανεί; 6 λόγοι που δεν απαντάει στα μηνύματά σου!


Μπορεί οι γυναίκες να έχουν τη φήμη της περίεργης και κυκλοθυμικής φιγούρας σε μια σχέση, αλλά και οι άντρες δεν πάνε πίσω. Οπότε ας αφήσουμε για λίγο τα κορίτσια στην ησυχία τους κι ας πιάσουμε μια φορά τα χούγια των αγοριών, γιατί μέχρι στιγμής έχουν το ακαταλόγιστο κι αυτοί. Και δε θα έπρεπε να τη γλιτώνουν έτσι απλά, για πολλούς λόγους. Να ένας που μου έρχεται έτσι τώρα στο μυαλό είναι… ποιος άλλος; Τα αναπάντητα μηνύματα!

Σε όλες μας έχει τύχει έστω και μία φορά να μας γράψει κανονικότατα κάποιος εκεί που δεν το περιμέναμε. Και τι α κανς όμως; Να βάλεις μαύρες πλερέζες; Όχι βέβαια. Θα φας λίγη ώρα προφανώς στην προσπάθειά σου να καταλάβεις γιατί το έκανε αυτό, αλλά μετά θα πας για άλλα. Ξέρω κοπέλες που κάθονται πάνω από τα κινητά τους μέσα στην αγωνία και το άγχος πότε θα απαντήσει ο λεγάμενος, και είναι ό,τι πιο λάθος μπορούν να κάνουν.

Κορίτσια μου, η ζωή είναι μικρή για να μένετε κολλημένες σε ένα και μόνο άτομο (ειδικά όταν αυτό το άτομο σας αγνοεί). Όσο πιο γρήγορα το συνειδητοποιήσετε αυτό, τόσο πιο κερδισμένες θα είστε.

Προτού προχωρήσετε όμως, δικαιούστε κάποιες εξηγήσεις.

Παρακάτω λοιπόν 6 πιθανοί λόγοι που δεν απαντάει στα μηνύματά σου:

1 | Τρέχει και δε φτάνει από τις δουλειές

Καλό είναι να μη σκεφτόμαστε αμέσως το χειρότερο σενάριο. Μήπως ο άνθρωπος είναι όντως πολύ απασχολημένος και τρέχει και δε φτάνει για να προλάβει τις υποχρεώσεις του; Τσεκαρέ το αυτό προτού τον καταδικάσεις ή δώστου μια ευκαιρία να εξηγηθεί. Μπορεί να μην απαντάει στα μηνύματά σου στο λεπτό, αλλά ύστερα από κάποιες ώρες θα δώσει σημεία ζωής. Μια λογική εξήγηση είναι πως πράγματι δεν έχει χρόνο και απαντάει όποτε βρει ένα μικρό κενό στο πρόγραμμά του, κι όχι όποτε του ‘ρθει η όρεξη.

2 | Βιάζεσαι πολύ και τον έχεις τρομάξει

Μερικοί άντρες δεν τα πηγαίνουν καλά με την πίεση. Θέλουν να πηγαίνουν τα πράγματα αργά και σταθερά και νιώθουν να πνίγονται όταν μία κοπέλα πέφτει πάνω τους από την αρχή. Μήπως λοιπόν τον έχεις τρομάξει τον άνθρωπο; Μήπως του στέλνεις μήνυμα κάθε λεπτό και τον παίρνεις τηλέφωνο κάθε 5′; Μήπως του γκρινιάζεις ότι δε σου δίνει πολλή σημασία, ενώ ακόμα δε γνωρίζεστε καλά καλά; Μην τα δίνεις όλα από την αρχή όσο ακόμα το πράγμα ψήνεται, άσε τον να αναπνεύσει και θα δεις ότι θα αλλάξει η στάση του απέναντί σου.

3 | Σε γράφει γιατί δεν τον ενδιαφέρεις

Η αλήθεια πολλές φορές είναι σκληρή, όπως και τη συγκεκριμένη. Υπάρχουν καταστάσεις που δεν έχουμε τα κότσια να πούμε σε κάποιον κατάμουτρα ότι δε μας ενδιαφέρει, είτε για να μην τον πληγώσουμε είτε γιατί θέλουμε να αποποιηθούμε την όποια ευθύνη. Μπορεί λοιπόν να είναι μέρος της τακτικής του να αγνοεί επιδεικτικά τα μηνύματά σου, επειδή ελπίζει να εκνευριστείς ή να βαρεθείς κάποια στιγμή και να πάψεις να ασχολείσαι μαζί του. Εάν λοιπόν βλέπεις ότι σε γράφει εκεί που δεν πιάνει μελάνι ή όταν αποφασίζει να σου κάνει το χατίρι, απαντάει μονολεκτικά, τότε ίσως θα πρέπει να αποδεχτείς ότι έχεις πάψει να τον ενδιαφέρεις.

4 | Υπάρχει άλλη

Όλα ωραία και καλά, μιλούσατε συνεχώς και καθημερινά, αλλά πλέον η κατάσταση έχει αλλάξει. Όχι μόνο έχει γίνει ψυχρός μαζί σου, αλλά απαντάει στα μηνύματα που του στέλνεις αραιά και πού. Μήπως λοιπόν κρατάει τα γλυκόλογα για κάποιο άλλο πρόσωπο; Κι αυτό να ξέρεις είναι η καλύτερη περίπτωση. Γιατί υπάρχουν και κάτι άντρες εκεί έξω, που έχουν 15 ανοιχτές συνομιλίες στα σόσιαλ και μιλάνε με κόσμο και κοσμάκη. Σε κάθε περίπτωση, εσύ μαζεύεις τα μπογαλάκια σου και την κάνεις για άλλη παραλία.

5 | Σου κάνει παιχνιδάκια

Έλα τώρα, αυτό το έχεις κάνει κι εσύ κάποια στιγμή. Είναι γνωστή τακτική να κάνουμε ώρες να απαντήσουμε σε κάποιον όταν θέλουμε να τον καψουρέψουμε και να τον κάνουμε να ζηλέψει. Υπάρχει η πιθανότητα λοιπόν να σου κάνει τον δύσκολο για να κολλήσεις περισσότερο μαζί του. Παιδιάστικο, το ξέρω, και στις περισσότερες περιπτώσεις το μόνο που καταφέρνει είναι να σε κάνει έξαλλη κι όχι τρελή από έρωτα, οπότε είναι στο χέρι σου αν θα συνεχίσεις να ανέχεσαι μία τέτοια συμπεριφορά ή όχι. Αν πιάσεις τον εαυτό σου να μην το αντέχει άλλο, τότε βάλε του όρια.

6 | Δεν είσαι προτεραιότητά του

Υπάρχει και αυτή η περίπτωση να ξέρεις. Εξαρτάται από το πόσο πολύ σε θέλει ο άλλος. Για να μην είσαι προτεραιότητά του, τότε σημαίνει πως δεν τρελαίνεται και τόσο. Από την άλλη όμως, δεν είναι κι όλες οι σχέσεις για γάμο. Μπορεί όντως να σε βλέπει πιο χαλαρά και να περνά την ώρα του μαζί σου. Από εκεί και πέρα λοιπόν εξαρτάται από εσένα αν θέλεις να βρίσκεσαι σε μια τέτοια σχέση και τη βλέπεις το ίδιο, ή ζητάς κάτι παραπάνω. Στη δεύτερη περίπτωση, ή το κάνεις ξεκάθαρο και συμφωνείτε να το προσπαθήσετε, ή απλώς φεύγεις.

Σίγουρα όμως, μέχρι να φτάσει στο σημείο να αγνοεί τα μηνύματά σου θα έχουν προηγηθεί κάποια πράγματα, που θα σου κάνουν πιο εύκολο να καταλάβεις τι από τα παραπάνω ισχύει. Αναλόγως με την περίσταση λοιπόν, πράξε. Πάνω απ’ όλα ψυχραιμία!

#ΤΟΥ ΙΔΙΟΥ ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΟΥ

#BEST OF INTERNET

#BEST OF INTERNET