ΟΛΟ ΠΕΪΖ

Η Monopoly βγάζει Lion King έκδοση, ξέρουμε τι θα ζητήσουμε από τη νονά μας για το Πάσχα!

Είναι αυτή η καλύτερη είδηση που έχουμε ακούσει μέχρι τώρα για το 2019;

Αλεξάνδρα Κουτσούκου

18 Απριλίου, 2019

Ζώντας πλέον σε βασιλικούς ρυθμούς λόγω της επερχόμενης live-action ταινίας του Lion King και τη Monopoly να μας εκστασιάζει με το πρώτο της θεματικό πάρκο, μια συνεργασία μεταξύ τους φάνταζε απλά… ουτοπική.

Να όμως που καμιά φορά όντως το συμπάν συνομωτεί όταν θες κάτι πολύ, και οι δύο μας μεγάλες αγάπες από τότε που ήμασταν παιδιά, θα ενωθούν και θα γίνουν «ένα».

Πώς να μη συγκινηθείς και μόνο στο άκουσμα αυτής της είδησης;

Η νέα εκδοχή του επιτραπέζιου λοιπόν, θα κυκλοφορήσει με αφορμή την 25η επέτειο της καλύτερης παιδικής ταινίας που έχει βγάλει η Disney, από τη Hasbro. Η οποία Hasbro, για να λέμε την αλήθεια, ακούγεται πολύ τον τελευταίο καιρό, λόγω των διάφορων πρωτότυπων ιδεών της.

Το Lion King μπορεί να είχε και παλιότερα θέση στο εν λόγω παιχνίδι, ως μέρος μιας ευρύτερης Disney εκδοχής, αυτή ωστόσο είναι η πρώτη φορά που αποκτά ένα ολόδικό του επιτραπέζιο.

Το αξίζει και με το παραπάνω!

Σε αυτό λοιπόν, τα πιόνια ανάμεσα στα οποία θα μπορείς να επιλέξεις θα είναι ο Simba, η Nala, ο Mufasa, ο Scar, ο Timon και ο Pumbaa. Αν είσαι από τους γνωστούς ζαβολιάρηδες της Monopoly, ο Scar είναι ξεκάθαρα το πιόνι σου… 

Όσο για το πώς θα αυξάνεις την αξία των τετραγώνων που έχεις στην κατοχή σου, σίγουρα αυτό δε θα γίνεται με σπίτια και ξενοδοχεία, αλλά με σκαθάρια και θάμνους.

Επίσης, οι γνωστές κάρτες εντολής ή απόφασης, θα αντικατασταθούν από 32 κάρτες πεπρωμένου, οι δημόσιες υπηρεσίες από κοπάδια ρινόκερων, ελέφαντων, αντιλόπες και γκνου, ενώ την εμφάνισή τους θα κάνουν και πολλά quotes από την ταινία για να σου σκάσει όλα τα feelings η νοσταλγία.

Επειδή όμως η μισή ομορφιά του Lion King κρύβεται στο «The Circle of Life», το επιτραπέζιο θα συνοδεύεται από το συγκεκριμένο τραγούδι, το οποίο θα μπορείς να ακούσεις όταν πατάς το κουμπί πάνω στο βράχο όπου είναι τοποθετημένες οι κάρτες.

Το επιτραπέζιο θα κυκλοφορήσει στις 22 Απριλίου και θα κοστίζει 40 δολάρια (=35 ευρώ).

Πάνω στην ώρα δηλαδή που ψάχναμε τι να ζητήσουμε από τη νονά μας για το Πάσχα…

FUN ZONE

BINGE WATCHING

10 χρόνια μετά ο Joffrey παραμένει ο πιο μισητός χαρακτήρας που έβγαλε ποτέ η τηλεόραση!

Μουσική

Εσείς το ξέρατε ότι η Brenda Lee ήταν 13 χρονών όταν έβγαλε το ‘Rockin’ Around the Christmas Tree’;

BINGE WATCHING

Οι τελευταίες προβολές του ΙΝΤΕΑΛ λίγο πριν το οριστικό του κλείσιμο στο τέλος του έτους!

BINGE WATCHING

To ‘Napoleon’ είναι το πολεμικό έπος που θέλεις να δεις στο σινεμά, όχι για ιστορικούς λόγους!

BINGE WATCHING

Οι Ralph Macchio και Jackie Chan ψάχνουν το επόμενο Karate Kid στη νέα ταινία!

hashtag

BEST_OF_THE_INTERNET