Είναι viral

Η Monopoly γίνεται θεματικό πάρκο με αληθινή φυλακή, ό,τι καλύτερο έχουμε δει τελευταία!

Μάλιστα, εκτός από τα γνωστά χαρακτηριστικά και τους κανόνες του παιχνιδιού, θα προστεθεί κι ένα μυστήριο που θα πρέπει να λύσουν οι παίκτες.

Όλοι έχουμε παίξει κάποια στιγμή στη ζωή μας Μonopoly. Είτε λάτρης των επιτραπέζιων είτε όχι, από το συγκεκριμένο δεν καταφέρνει να γλιτώσει κανείς. Όπως επίσης κανείς δεν καταφέρνει να γλιτώσει από τους καυγάδες και τις έντονες καταστάσεις που έρχονται παρέα με το παιχνίδι που καταστρέφει από δυνατές φιλίες μέχρι οικογένειες! Βγάζει τον πιο άπληστο εαυτό σου, εκείνον που μπροστά στα χρήματα δε λογαριάζει ούτε την ίδια του τη μάνα. Και μετά μιλάνε για την επικινδυνότητα των video games…

Τέλος πάντων, οι αμφιβολίες για το κατά πόσο αποτελεί ένα παιχνίδι που περνάς ευχάριστα την ώρα σου με τους δικούς σου ανθρώπους, είναι γνωστές χρόνια τώρα.

Το σπουδαίο νέο που αφορά τη Μonopoly είναι ότι φέτος, προς τα τέλη του 2019, θα πάρει «σάρκα και οστά».

Από ένα επιτραπέζιο με ζάρια και πιόνια, θα μετατραπεί σε πάρκο αναψυχής με θεματικά δωμάτια και πραγματικά κελιά (για να αφήσεις για πάντα στη φυλακή όποιον τραβάει η ψυχούλα σου). 

Ωστόσο, μην περιμένεις να βρεις τη Ρίγα, τη Ρώμη και το Παρίσι. Το Monopoly Dreams θα ανοίξει στο Χονγκ Κονγκ, οπότε οι τοποθεσίες που θα περιλαμβάνονται στο θεματικό πάρκο, το οποίο θα βρίσκεται στην κορυφή Βικτώρια (The Peak), το πιο ακριβό τετράγωνο του παιχνιδιού, θα είναι βγαλμένες από τη δική τους έκδοση.

Εκεί, oι επισκέπτες θα έχουν τη δυνατότητα να περιηγηθούν στα θεματικά δωμάτια, που διαθέτουν διαδραστική τεχνολογία και ολογράμματα, δημιουργώντας έτσι Τράπεζες, Έργα Ύδρευσης, Σταθμούς Τρένων, Τίτλους Ιδιοκτησίας, κ.α.

Ωστόσο, εκτός από τα γνωστά χαρακτηριστικά και τους κανόνες του παιχνιδιού, θα προστεθεί ένα ακόμη στοιχείο, το οποίο θα έχει να κάνει με τη λύση ενός μυστηρίου. Συγκεκριμένα, ένας εγκληματίας προσπαθεί να κλέψει ένα από τα διαμάντια του Mr. Monopoly από την κατοικία του και οι παίκτες καλούνται να τον εμποδίσουν. Έτσι, για λίγη παραπάνω δράση!

Ο Casey Collins της εταιρείας Hasbro, όπου ανήκει η Monopoly, είπε σχετικά:

Η συναρπαστική συνεργασία μας με τηνMonopoly Dreams επιτρέπει στη Hasbro να επεκτείνει κι άλλο το εύρος της Monopoly στον τομέα της ψυχαγωγίας και να παρέχει σε οικογένειες και τουρίστες μια αξιομνημόνευτη εμπειρία, εισερχόμενοι στο πρώτο, τελείως επιβλητικό θεματικό πάρκο της Monopoly.  

Μπορεί να πέφτει λίγο μακριά το Χονγκ Κονγκ, αλλά με σωστή διαχείριση των οικονομικών, σαν αυτή που μας έμαθε τόσα χρόνια η Monopoly, όλα γίνονται! 

ΤΙ ΑΛΛΑ;

Είναι viral

Τύπος κρατούσε Excel με όσα πλήρωνε για την κοπέλα του, της το έστελνε κάθε μήνα!

ΔΕΣ ΤΙ ΠΑΙΖΕΙ

Ο Άγιος Βασιλής είναι στο Starfan.gr για να κάνεις το πιο αξέχαστο δώρο σ’ αυτές τις γιορτές!

ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ

«Απόφοιτος Λυκείου»: Μιλήσαμε με τον Θώμα Ζάμπρα λίγο μετά τη νέα sold out παράστασή του!

hashtag

BEST_OF_THE_INTERNET