Είναι viral

Ανοίγει ξενοδοχείο Trivial Pursuit όπου θα πληρώνεις τη διαμονή με… τις γνώσεις σου!

Επιτέλους, να δείξουμε κι εμείς τι αξίζουμε μετά από τόσες παρτίδες Trivial που έχουμε παίξει!

Neopolis Team

15 Απριλίου, 2019

Τελευταία, η εταιρία Hasbro έχει βάλει σκοπό να «ζωντανέψει» όλα εκείνα τα επιτραπέζια που παίζαμε ώρες ατελείωτες μικροί. Από τη μία η Monopoly αποκτά δικό της θεματικό πάρκο στο Χονγκ Κονγκ κι από την άλλη το Trivial Pursuit γίνεται ξενοδοχείο, όπου η διαμονή σ’ αυτό βασίζεται στις γενικές σου γνώσεις!

Το πολυτελές ξενοδοχείο βρίσκεται 30 μίλια έξω από τη Μόσχα και λειτουργεί βάσει των κανόνων του αγαπημένου επιτραπέζιου γνώσεων, δίνοντας την ευκαιρία στους επισκέπτες να απολαύσουν τσαμπέ διαμονή 2 ημερών, απαντώντας απλώς σωστά σε τυχαίες, εύκολες και δύσκολες ερωτήσεις. Όπως για παράδειγμα ποιος ποταμός διασχίζει τη Μόσχα, ποιο το ύψος του Ναπολέοντα σε εκατοστά, καθώς και ποιος ο πρώτος χαρακτήρας του Walt Disney. 

Πρόκειται για ένα πρότζεκτ της εταιρίας Hasbro – όπου ανήκει το παιχνίδι Trivial Pursuit – και του πρακτορείου Leo Burnett Moscow και θα διαρκέσει από τις 20 Μαΐου έως τις 14 Ιουνίου. Η προθεσμία για τις κρατήσεις ωστόσο τελειώνει στις 28 Απριλίου. 

Τα πάντα, λοιπόν, σε αυτό εξαρτώνται από τις γνώσεις που έχεις.

Ακόμα και για την αίτηση κράτησης που θα κάνεις, απαιτείται να δώσεις απάντηση στην εξής ερώτηση «Ποια ήταν η φιγούρα που προκάλεσε την πτώση της Τροίας;».

Να σημειώσουμε ότι εκτός από γενικές γνώσεις, κατά την αίτηση κράτησης πρέπει να αποδείξεις ότι διαθέτεις και το επιτραπέζιο παιχνίδι. Είπαμε, τσαμπέ-τσαμπέ, αλλά για το επιτραπέζιο έστω θα πρέπει να έχεις ξοδευτεί. 

Επιστρέφοντας όμως στο ξενοδοχείο, δε θυμίζει και τόσο αυτά που έχουμε συνηθίσει να βλέπουμε.

Πρόκειται για μία διώροφη εξοχική κατοικία, με 3 κρεβατοκάμαρες, σάουνα, τζάκι και μπάρμπεκιου. Ωστόσο, από τις φωτογραφίες του εσωτερικού του, μπορούμε να πούμε ότι η διαμονή σε αυτό αξίζει τα λεφτά της τις ερωτήσεις της και με το παραπάνω!

Στείλε την αίτησή σου μέχρι τις 28 Απριλίου κι απέδειξε τι αξίζουν οι γνώσεις σου στην πράξη!

ΤΙ ΑΛΛΑ;

Είναι viral

Μετά από 961 προσπάθειες πήρε το δίπλωμα οδήγησης στα 69 της και μας έδωσε ελπίδα!

ΔΕΣ ΤΙ ΠΑΙΖΕΙ

Το Reebok x Botter Concept Sneaker Engineered by HP έφερε την καινοτομία στην Εδβομάδα Μόδας του Παρισιού!

hashtag

BEST_OF_THE_INTERNET