ΚΟΥΛΟΥΠΟΥ

Τα λάθη που κάνουμε όλοι με τα μαλλιά μας!

Ο Φίλιπ Κίνγκαλεϊ είναι ο άνθρωπος που είχε «σώσει» τα μαλλιά της Οντρεϊ Χέπμπορν όταν εκείνη αντιμετώπισε πρόβλημα. Σύμφωνα με τον ίδιο, όλες οι γυναίκες κάνουν λάθη όταν λούζοναι και όταν χτενίζονται με αποτέλεσμα να βλάπτουν τα μαλλιά τους. Μία από τις βασικότερες συμβουλές που έδωσε ο Φίλιπ, μέσω της Daily Mail, είναι η αποφυγή […]

Neopolis Team

3 Αυγούστου, 2015

Ο Φίλιπ Κίνγκαλεϊ είναι ο άνθρωπος που είχε «σώσει» τα μαλλιά της Οντρεϊ Χέπμπορν όταν εκείνη αντιμετώπισε πρόβλημα. Σύμφωνα με τον ίδιο, όλες οι γυναίκες κάνουν λάθη όταν λούζοναι και όταν χτενίζονται με αποτέλεσμα να βλάπτουν τα μαλλιά τους.

Μία από τις βασικότερες συμβουλές που έδωσε ο Φίλιπ, μέσω της Daily Mail, είναι η αποφυγή του έντονου βουρτσίσματος και η προσοχή στο λούσιμο. Ο ίδιος προτείνει χτένισμα με αραιή χτένα πριν ξεπλυθεί από τα μαλλιά το μαλλακτικό λουσίματος.

Σχετικά με το λούσιμο, υπάρχει και εκεί σωστή τεχνική. Πρώτα πρέπει να βραχούν πολύ καλά τα μαλλιά, μετά το τρίψιμο του σαμπουάν ανάμεσα στις παλάμες και η τοποθέτησή του στην κορυφή του κεφαλιού, ενώ στη συνέχεια πρέπει να γίνει απαλό μασάζ για περίπου ένα λεπτό, χωρίς να συγκεντρώνονται όμως όλα τα μαλλιά στην κορυφή. Και επίσης, δεν πρέπει να ξεπλένεται εντελώς το μαλακτικό, ώστε αυτό να κάνει τα… μαγικά του.

Οι βασικές συμβουλές που δίνει ο Κίνγκσλεϊ είναι:

• Αποφύγετε τη βούρτσα
• Μην ξεπλένετε εντελώς το μαλακτικό
• Μην βάζετε αγνά αιθέρια έλαια σε στεγνά μαλλιά
• Προσοχή στα οργανικά σαμπουάν
• Τα μαλλιά δεν συνηθίζουν το σαμπουάν

ΤΙ ΑΛΛΑ;

Είναι viral

Η νέα έμπνευση «Delfinario είναι για σένα, ΠΑΜ» είναι τόσο Σεφερλής core όσο περιμέναμε!

ΔΕΣ ΤΙ ΠΑΙΖΕΙ

Η Always® και το ‘Strong Me’ ενώνουν τις δυνάμεις τους για την ενδυνάμωση των νεαρών κοριτσιών!

ΚΟΥΛΟΥΠΟΥ

«Ψηφιακό Vegas»: Η Άνοδος των Αμερικανικών Διαδικτυακών Καζίνο στην Εποχή του Διαδικτύου

hashtag

BEST_OF_THE_INTERNET