Είναι viral

Κυκλοφόρησαν «σκουφάκια» μύτης για το κρύο και δεν ξέρουμε πώς να νιώσουμε γι’αυτό!

Οι απανταχού κρυουλιάρηδες για περάστε, για περάστε! Μιας και οι ημέρες που διανύουμε έχουν αρκετό κρύο και βροχές, είναι μια καλή στιγμή να αναφερθώ σε αυτό το κάτι που μόνο εκείνος που θέλει συνεχώς ζέστη, θα εκτιμήσει. Ανήκω σε αυτή την κατηγορία, προφανώς. Διότι εγώ και το κρύο, δρόμοι αντίθετοι. Τη θέλω τη ζεστούλα μου, […]

Δήμητρα Πραντάλου

11 Δεκεμβρίου, 2018

Οι απανταχού κρυουλιάρηδες για περάστε, για περάστε!

Μιας και οι ημέρες που διανύουμε έχουν αρκετό κρύο και βροχές, είναι μια καλή στιγμή να αναφερθώ σε αυτό το κάτι που μόνο εκείνος που θέλει συνεχώς ζέστη, θα εκτιμήσει.

Ανήκω σε αυτή την κατηγορία, προφανώς. Διότι εγώ και το κρύο, δρόμοι αντίθετοι.

Τη θέλω τη ζεστούλα μου, παιδιά. Τη θέλω τη σόμπα να καίει ολημερίς και οληνυκτίς. Δεν συμβαίνει βέβαια αυτό για ευνόητους λόγους, αλλά καταλάβαινετε που θέλω να καταλήξω. Όπως καταλαβαίνετε επίσης, ότι κυκλοφορώ με όσα περισσότερα ρούχα γίνεται. Σε αντίθετη περίπτωση μπορώ να γκρινιάζω επί ώρες για το πόσο κρυώνω.

Ξέρω ότι δεν είμαι μόνο εγώ έτσι, υπάρχουν πολλοί εκεί έξω και γι’αυτόν ακριβώς τον λόγο κάποιοι αποφάσισαν να το πάνε ένα βήμα παραπέρα.

Αναφέρομαι στην εταιρεία The Nosewarmer Company, η οποία έχει πετάξει στην αγορά “σκουφάκια” για τη μύτη, απαραίτητα για τον χειμώνα.

Διότι όλα τ’άλλα τα καλύπτουμε, τη μύτη όμως; Η οποία είναι και η πηγή του κακού όταν αρρωσταίνουμε, ακριβώς επειδή την αφήνουμε ακάλυπτη.

Μάλιστα, επειδή μιλάμε και για μόδα εδώ πέρα, τα …πλεκτά σκουφάκια έχουν βγει σε διάφορες αποχρώσεις για να μπορούν να συνδυαστούν κιόλας. Εννοείται πως στο εξωτερικό πωλούνται σαν τρελά και η εταιρεία από αυτή την ιδέα κάνει χρυσές δουλειές.

Άλλο που όσοι το φοράνε μοιάζουν σαν όρνιθες. Εντάξει δεν μας αρέσει το κρύο, αλλά όχι κι έτσι.. Καλύτερα να γίνεται κόκκινη και παγωμένη η μύτη, παρά να κυκλοφορούμε έξω με αυτά:

ΤΙ ΑΛΛΑ;

ΚΟΥΛΟΥΠΟΥ

Το ανανεωμένο cashier του Neon54 Casino διευκολύνει τις πληρωμές στην Ελλάδα το 2023

ΔΕΣ ΤΙ ΠΑΙΖΕΙ

Η καμπάνια των adidas Originals αφιερωμένη στους δημιουργικούς πρωτοπόρους των τελευταίων 50 ετών!

hashtag

BEST_OF_THE_INTERNET