ΕΛΛΑΔΑ

Κορωνοϊός: Αναστέλλονται οι εξετάσεις για τα διπλώματα οδήγησης στην Αττική!

Στην κίνηση αυτή προχώρησε η Περιφέρεια Αττικής, στο πλαίσιο της εθνικής κινητοποίησης για τη μη διασπορά του κορωνοϊού.

Neopolis Team

11 Μαρτίου, 2020

Την ίδια μοίρα με τα μαθήματα στα σχολεία και τα πανεπιστήμια θα έχουν οι εξετάσεις για το δίπλωμα οδήγησης, καθώς όπως ανακοινώθηκε, επίσης θα ακυρωθούν για τις επόμενες 14 μέρες.

Κάθε μέρα μαθαίνουμε για μια νέα αναστολή, ένα νέο κλείσιμο, και η αλήθεια είναι ότι παρά τη χαρά που πρωτονιώσαμε για τις 2 ελεύθερες εβδομάδες που θα περάσουμε μακριά από τη σχολή, ένα αίσθημα βαρεμάρας αρχίζει να μας πιάνει. Θέατρα, κινηματογράφοι, εκδηλώσεις και άλλα πολλά, ακυρώνονται λόγω κορωνοϊού, ε και εμείς αναγκαστικά μένουμε σπίτι. Όχι ακριβώς όπως θα θέλαμε να περάσουμε τον καιρό μας χωρίς διαλέξεις δηλαδή… 

Στο θέμα μας όμως, πλέον στην παρέα έκαναν join και οι εξετάσεις που αφορούν στην απόκτηση άδειας οδήγησης, μεταφοράς επικίνδυνων εμπορευμάτων, ειδικής άδειας ταξί και κάθε άλλου είδους εξέτασης που πραγματοποιούν οι υπηρεσίες της Γενικής Διεύθυνσης Μεταφορών και Επικοινωνιών για τις επόμενες 14 ημέρες.

Στην κίνηση αυτή προχώρησε η Περιφέρεια Αττικής, στο πλαίσιο της εθνικής κινητοποίησης για τη μη διασπορά του κορωνοϊού.

«Για εμάς προτεραιότητα αποτελεί η πρόληψη που συμβάλει στην καλύτερη θωράκιση της υγείας των πολιτών», επισήμανε ο περιφερειάρχης Αττικής Γ. Πατούλης, προσθέτωντας ότι οφείλουν να διακόψουν κάθε είδους θεωρητικού μαθήματος όλες οι σχολές οδηγών (ΚΘΕΥΟ Κέντρα Θεωρητικής Εκπαίδευσης Υποψηφίων Οδηγών) που δραστηριοποιούνται στην περιοχή της Αττικής.

Η σκέψη μας είναι με όλους εκείνους που πήραν επιτέλους την απόφαση να βάλουν τη ζωή τους σε μια τάξη παίρνοντας το πτυχίο και αποκτώντας δίπλωμα οδήγησης… Δεν περνούν και την καλύτερη φάση τους θα λέγαμε.

ΤΑ ΝΕΑ ΣΟΥ

SPILL THE TEA

Σε άλλα νέα, η Sydney Sweeney κάνει tour στα ελληνικά νησιά και όλοι την ψάχνουν!

ΕΛΛΑΔΑ

Οι 10 πιο περιζήτητοι εργοδότες στον κλάδο της Τεχνολογίας στην Ελλάδα!

ΕΛΛΑΔΑ

Οι μισοί Έλληνες δεν θα πάνε φέτος διακοπές λόγω ακρίβειας σε εισιτήρια και διαμονή!

ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΕΣ

Μηχανογραφικό 2024: Απόψε τα μεσάνυχτα ανοίγει η πλατφόρμα – Μέχρι πότε η υποβολή του!

SPILL THE TEA

Ο Zac Efron αποκάλυψε την αιτία για το παραμορφωμένο του πρόσωπο και νιώσαμε άσχημα!

ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΕΣ

Βάσεις 2024: Την έκπληξη θα κάνουν οι Ιατρικές Σχολές – Πώς αναμένεται να κινηθούν!

hashtag

BEST_OF_THE_INTERNET