Μουσική

Κλάψτε, ουρλιάξτε, λυσσάξτε, ο Maluma έρχεται για δύο συναυλίες σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη!

Δε γνωρίζω αν υπάρχει κάποιο nickname για τις φανς του Maluma, τύπου ρουβίτσα ή μπιλίμπερ, αλλά σε κάθε περίπτωση, κορίτσια brace yourselves, γιατί ο 25χρονος Κολομβιανός έρχεται Ελλάδα! Ένας από τους πιο γνωστούς λατίνους τραγουδιστές, οι οποίοι έχουν ξεκάθαρα κατακτήσει τα charts τα τελευταία χρόνια παγκοσμίως, είναι ο Juan Luis Londoño Arias, όπως είναι το […]

Αλεξάνδρα Κουτσούκου

18 Οκτωβρίου, 2019

Δε γνωρίζω αν υπάρχει κάποιο nickname για τις φανς του Maluma, τύπου ρουβίτσα ή μπιλίμπερ, αλλά σε κάθε περίπτωση, κορίτσια brace yourselves, γιατί ο 25χρονος Κολομβιανός έρχεται Ελλάδα!

Ένας από τους πιο γνωστούς λατίνους τραγουδιστές, οι οποίοι έχουν ξεκάθαρα κατακτήσει τα charts τα τελευταία χρόνια παγκοσμίως, είναι ο Juan Luis Londoño Arias, όπως είναι το πραγματικό του όνομα, το οποίο και δεν πρόκειται να κρατήσουμε για ευνόητους λόγους. Ας παραμείνουμε απλώς στο «Maluma».

Και μπορεί η τρέλα για τα ισπανόφωνα κομμάτια να κορυφώθηκε με το θρυλικό “Despacito”, αλλά… υπήρχε ζωή και πριν από αυτό. Ο Maluma το 2016 έκανε μια συνεργασία με τη Shakira στο τραγούδι “Chantaje”, η οποία του έφερε παγκόσμια αναγνώριση, ή τουλάχιστον μεγαλύτερη από εκείνη που ήδη είχε, κι αντίστοιχα μεγάλη επιτυχία στο κομμάτι. Προσωπικά τουλάχιστον, από εκεί τον έμαθα. Παρεμπιπτόντως, το ντουέτο αυτό ξανασυναντήθηκε πέρσι, στο τραγούδι “Clandestino”.

Αυτά κι άλλα πολλά λοιπόν, έρχεται να τραγουδήσει ζωντανά στην πρωτεύουσα αλλά και συμπρωτεύουσα της χώρας μας, στα πλαίσια της παγκόσμιας περιοδείας του “F.A.M.E tour”.

Η πρώτη εμφάνιση θα γίνει στην Αθήνα, Τετάρτη 11 Μαρτίου, ενώ η δεύτερη στη Θεσσαλονίκη, Παρασκευή 13 Μαρτίου στο Κλειστό Γήπεδο Μπάσκετ του ΠΑΟΚ. Όπως καταλαβαίνεις, η τοποθεσία διεξαγωγής της συναυλίας στην Αθήνα, δεν είναι ακόμα γνωστή.

Κι εκεί που συχνά μας έπιανε το παράπονο για το γεγονός πως κανένα μεγάλο όνομα δεν κάνει μια στάση στην Ελλάδα, συμπεριλαμβάνοντάς την στο πρόγραμμα του tour του, επιτέλους γίνεται κι αυτό!

Όσο για το κατά πόσο επιτυχημένη θα είναι η συναυλία του, αρκεί να πούμε πως το 2017 η περιοδεία του «Maluma World Tour» έδωσε πάνω από 1 εκατ. εισιτήρια σε 105 συναυλίες, ενώ το 2018 έσπασε ρεκόρ σε όλες τις εμφανίσεις του στις Ηνωμένες Πολιτείες Αμερικής και την Ευρώπη.

Αυτές τις ολίγες επιτυχίες λοιπόν κατάφερε να σημειώσει τα τελευταία χρόνια, οπότε καταλαβαίνεις πως η εμφάνισή του στη χώρα μας υπόσχεται πολλά.

Εφόσον ενδιαφέρεσαι να ζήσεις την εμπειρία, από σήμερα, 18 Οκτωβρίου, ξεκινάει η προπώληση των εισιτηρίων στη VIVA.GR, με τα 1.000 πρώτα να έχουν έκπτωση 5€ από την αρχική τιμή. 

FUN ZONE

EVENTS

Το πιο sustainable συνέδριο του YES-Europe έρχεται για πρώτη φορά στην Αθήνα!

Τιβί

Το ‘Maestro’ είναι η τελευταία του τηλεοπτική δουλειά, παραδέχεται ο Παπακαλιάτης!

Τιβί

Τα Jumbo λάνσαραν την πασχαλινή τους διαφήμιση και κρίντζαρε το είναι μας!

hashtag

BEST_OF_THE_INTERNET