ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΕΣ

Κι όμως, πλέον γράφεις 3.000 μόρια και περνάς σε… Πανεπιστήμιο!

Κι όμως, υπάρχουν σχολές που μπορεί να περάσει κάποιος… αδιάβαστος, καθώς η εισαγωγή σε αυτές μπορεί να επιτευχθεί μόλις με 3.000 μόρια! Μετά την απρόσμενη ανακοίνωση των βάσεων το απόγευμα της Δευτέρας, αντιληφθήκαμε πως υπήρχαν και υποψήφιοι που κατάφεραν να περάσουν στην Τριτοβάθμια Εκπαίδευση συγκεντρώνοντας ελάχιστα (πραγματικά ελάχιστα) μόρια. Κοινώς πέρασαν χωρίς ν’ ανοίξουν βιβλίο! […]

Neopolis Team

28 Αυγούστου, 2018

Κι όμως, υπάρχουν σχολές που μπορεί να περάσει κάποιος… αδιάβαστος, καθώς η εισαγωγή σε αυτές μπορεί να επιτευχθεί μόλις με 3.000 μόρια!

Μετά την απρόσμενη ανακοίνωση των βάσεων το απόγευμα της Δευτέρας, αντιληφθήκαμε πως υπήρχαν και υποψήφιοι που κατάφεραν να περάσουν στην Τριτοβάθμια Εκπαίδευση συγκεντρώνοντας ελάχιστα (πραγματικά ελάχιστα) μόρια. Κοινώς πέρασαν χωρίς ν’ ανοίξουν βιβλίο!

Παραδείγματα, τέτοιων τμημάτων είναι τα εξής:

ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ (ΗΓΟΥΜΕΝΙΤΣΑ) – ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΩΝ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ ΚΑΙ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ ΦΙΛΟΞΕΝΙΑΣ, όπου ο τελευταίος πέρασε με 3.034 μόρια.

ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ (ΛΕΥΚΑΔΑ) – ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΩΝ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ ΚΑΙ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ ΦΙΛΟΞΕΝΙΑΣ, όπου ο τελευταίος πέρασε με 3.072 μόρια.

ΝΑΥΤΙΚΩΝ ΔΟΚΙΜΩΝ (ΣΝΔ) ΜΗΧΑΝΙΚΟΙ – ΓΕΛ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΕΣ ΕΙΔ.ΚΑΤ.3648/β, όπου ο τελευταίος πέρασε με 2.796 μόρια.

Αναλογιζόμενοι μάλιστα, τις αλλαγές που συντελούνται στην Τριτοβάθμια Εκπαίδευση και τις μετονομασίες των ΤΕΙ της χώρας σε ΑΕΙ, γίνεται αντιληπτό πως το σύστημά μας κάπου χάσκει. Και να φανταστεί κανείς, πως πριν από ελάχιστα χρόνια ίσχυε η βάση του 10, με αποτέλεσμα να μην περνά πουθενά κάποιος που δε συγκέντρωνε τον συγκεκριμένο βαθμό στις εξετάσεις του. Τη λες και μεγάλη αδικία αυτήν την κατάσταση, έτσι δεν είναι;

ΤΑ ΝΕΑ ΣΟΥ

ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΕΣ

Οι ειδικότητες με μεγάλη ζήτηση που πρέπει να έχεις υπόψιν για το μηχανογραφικό!

ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΕΣ

Πανελλήνιες 2024: Χαμούλη έχουν προκαλέσει Ιστορία και Φυσική εξαιτίας της δυσκολίας τους!

ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΕΣ

Πανελλήνιες 2024: Πότε ανοίγουν τα μηχανογραφικά – Ο κωδικός που απαιτείται για την υποβολή!

ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΕΣ

Πανελλήνιες 2024 | Οι προτεινόμενες απαντήσεις στην Οικονομία Προσανατολισμού

ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΕΣ

Πανελλήνιες 2024 | Οι προτεινόμενες απαντήσεις στην Ιστορία Προσανατολισμού

hashtag

BEST_OF_THE_INTERNET