fbpx

Καθημερινές καταστάσεις στη ζωή ενός 20χρονου, όπου ο καφές είναι απλά …ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΟΣ!


Αααχ καφές!  Μιλάμε για το απόλυτα εθιστικό ρόφημα κι άκρως απαραίτητο για να στεκόμαστε όρθιοι και να κάνουμε όλα όσα κάνουμε μέσα στη φοιτητική μας ημέρα. Πολλοί λένε ότι δεν είναι υγιεινός, άλλοι υποστηρίζουν πως η καφεΐνη δεν τους διεγείρει κι ότι χρησιμοποιούν άλλους τρόπους για να αντλήσουν εγρήγορση μέσα στη μέρα. Σοβαρά τώρα; Προσωπικά δε θέλω να έχω την παραμικρή επαφή με τέτοιου είδους άτομα. Είναι επικίνδυνοι! Θα προσανατολιστώ σε όλους εκείνους που πριν από κάθε τους δραστηριότητα λένε: «Πρώτα ο καφές και μετά όλα τα άλλα».

Άλλωστε υπάρχουν υποχρεώσεις και δραστηριότητες που σε «παρακαλούν» να πάρεις την δόση της καφεΐνης σου. Κι όπως θα δείτε στη συνέχεια, αυτές οι δραστηριότητες συμβαδίζουν με ολόκληρο το 24ωρο ενός 20χρονου φοιτητή:

#1 Τα πρωινά μαθήματα της Δευτέρας (και κάθε άλλης μέρας)

Η φάση όπου το ξυπνητήρι χτυπάει ξέφρενο, είναι που είναι ό,τι χειρότερο μπορούσε να σου συμβεί, υπάρχει καλύτερο κίνητρο να σηκωθείς από το κρεβάτι από έναν ζεστό και μυρωδάτο καφέ;

kafes-sti-foititiki-zwi1

#2 Όταν πρέπει να ξυπνήσεις νωρίς το ΣΚ

Καταρχάς, εφόσον το ΣΚ υπάρχει για να ξεκουράζουμε τα ταλαιπωρημένα μας κορμιά, είναι αφύσικο να ξυπνάμε νωρίς. Οπότε για ΠΟΙΟ ΛΟΓΟ ΝΑ ΞΥΠΝΗΣΕΙΣ ΝΩΡΙΣ;! Έστω όμως, οτι έχεις κάποιο πειστικό επιχείρημα. Ο καφές είναι ακριβώς αυτό που χρειάζεσαι!

kafes-sti-foititiki-zwi2

#3 Όταν έχεις να παρουσιάσεις εργασία μπροστά σε κοινό

Εδώ κι αν είναι απαραίτητος. Για να ανταπεξέλθεις στο στρες και να μην τρέμεις σαν το ψάρι, μία κούπα καφέ είναι ό,τι πρέπει. Αρκεί να μην επιλέξεις βαρύ καφέ (καλύτερα ρόφημα). Είπαμε, μη σε τσαντίσουμε περισσότερο…

kafes-sti-foititiki-zwi3

#4 Όταν βγαίνεις έξω με φίλους

Έτσι χάλια που είναι το πρόγραμμα κι ο ελέυθερος χρόνος σου, όταν προτείνεις σε κάποιον να κάνετε κάτι, αυτή η πρόταση ακούγεται συνήθως ως: «Θες να πάμε για καφέ;»

kafes-sti-foititiki-zwi4

#5 Όταν γνωρίζεις κάποιον για πρώτη φορά

Δε χρειάζεται να πούμε πολλά. Φέρε στη μνήμη σου την τελευταία φορά που γνώρισες έναν/μία άγνωστο/η στο αμφιθέατρο ή το μετρό. Αν η πρώτη σας επαφή ήταν πραγματικά ενδιαφέρουσα, πού συνεχίστηκε; Προφανώς για καφέ!

kafes-sti-foititiki-zwi5

#6 Πριν από ραντεβού

Ο καφές πριν από το ραντεβού είναι ό,τι πρέπει. Θα τονώσει την αυτοπεποίθησή σου και θα σε κάνει να νιώσεις κάπως έτσι:

kafes-sti-foititiki-zwi6

#7 Όταν είσαι μόνος/η

Τι καλύτερο από το να φτιάξεις μια γευστική κούπα καφέ φίλτρου, ενώ περνάς ποιοτικό χρόνο με τον εαυτό σου; Ειδικά όταν έξω βρέχει… Πάρε κι ένα βιβλίο να διαβάσεις, βγάλε και μία φωτογραφία και θα ταυτιστείς με το 99% του Instagram.

kafes-sti-foititiki-zwi7

#8 Τις μέρες όπου απλά νιώθεις ότι δεν θες να ασχοληθείς με τίποτα

Λες ένα: «Ας φτιάξω καφέ να περάσει η ώρα» και ξαφνικά η ζωή σου αποκτά νόημα.

kafes-sti-foititiki-zwi8

#9 Μετά από ξέφρενη διασκέδαση

Υπάρχει hangover χωρίς καφέ; Όχι, πείτε μου! ΥΠΑΡΧΕΙ;

kafes-sti-foititiki-zwi9

#10 Όταν απλά νιώθεις πιεσμένος/η και εκνευρισμένος/η

Λένε πως ο καφές προκαλεί εκνευρισμό. Θέλετε να δούμε τι προκαλεί η έλλειψη καφέ;

kafes-sti-foititiki-zwi10

 

#ΤΟΥ ΙΔΙΟΥ ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΟΥ

#BEST OF INTERNET

#BEST OF INTERNET