ΣΧΕΣΕΙΣ & ΣΕΞ

6 βασικοί κανόνες για να προσφέρεις αξέχαστο στοματικό σεξ στην κοπέλα σου!

Το στοματικό σεξ είναι υπέροχο κι απίστευτα απολαυστικό. Βέβαια, το να βρεθεί εκείνος ο άντρας που θα καταφέρει να ξεκλειδώσει όλες τις πτυχές μίας γυναίκας και θα επιτύχει να της προσφέρει ένα στοματικό σεξ που θα θυμάται για πάντα, είναι σπάνιο. Εκτός κι αν ένας άντρας έχει έμφυτο ταλέντο σε αυτό, είναι ιδιαίτερα δύσκολο να […]

Mademoisex

22 Μαρτίου, 2017

Το στοματικό σεξ είναι υπέροχο κι απίστευτα απολαυστικό. Βέβαια, το να βρεθεί εκείνος ο άντρας που θα καταφέρει να ξεκλειδώσει όλες τις πτυχές μίας γυναίκας και θα επιτύχει να της προσφέρει ένα στοματικό σεξ που θα θυμάται για πάντα, είναι σπάνιο. Εκτός κι αν ένας άντρας έχει έμφυτο ταλέντο σε αυτό, είναι ιδιαίτερα δύσκολο να ευχαριστήσει απόλυτα μία γυναίκα στο στοματικό σεξ. Γι’αυτό το λόγο, οι γυναίκες οφείλουν να μιλούν στους συντρόφους τους και να αναφέρουν τα do’s και τα dont’s την ώρα της πράξης ώστε να τους κατευθύνουν πλήρως και να κάνουν τη δουλειά τους ευκολότερη.

Αυτοί είναι οι χρυσοί κανόνες που κάθε άντρας πρέπει να ακολουθήσει, ώστε να προσφέρει ένα αξέχαστο στοματικό σεξ στη σύντροφό του:

1. ΜΗ δοκιμάζεις να κάνεις κάθε τι που βλέπεις στις τσόντες

Πραγματικά έλεος. Πάρτε το επιτέλους χαμπάρι ότι όσα βλέπετε στο πορνό είναι εξωπραγματικά πράγματα και δεν ανταποκρίνονται σε μία τυπική ερωτική σχέση. Το στοματικό σεξ δεν έχει καμία απολύτως σχέση με τον τρόπο που αναπαριστάται στις ερωτικές ταινίες. Εκτός κι αν πρόκειται για λεσβιακό, όπου εκεί μπορεί κανείς να πάρει οδηγίες, σε άλλη περίπτωση σε παρακαλώ καλέ μου φίλε, μην παραδειγματίζεσαι από τις τσόντες.


2. Κάθε γυναικείο αιδοίο είναι διαφορετικό από ένα άλλο

Κάθε ένα όμως. Μην είσαι δηλαδή πεπεισμένος ότι επειδή έχεις μία άλφα εμπειρία θα ξέρεις τα κουμπιά της κάθε γυναίκας εκεί κάτω. Ό,τι δούλεψε καλά σε μία κοπέλα, δεν είναι απαραίτητο ότι θα δουλέψει το ίδιο καλά και σε μία άλλη. Πρέπει να προσαρμόζεσαι πάντα με βάση την κάθε διαφορετική κοπέλα που συναντάς.


3. Μην τη ρωτάς συνέχεια «Το κάνω καλά;», θα την ξενερώσεις

Σε αυτές τις καταστάσεις είναι απαραίτητη η αυτοπεποίθηση για έναν άντρα. Αν περνάει καλά ρε φίλε, θα το καταλάβεις! Από τις κινήσεις, τα λόγια και τα μουγκρητά της. Θα φροντίσει να σου το επικοινωνήσει. Μην ανησυχείς.


4. Μην επικεντρώνεσαι μόνο στο αιδοίο της

Πειραματίσου ταυτόχρονα και με άλλες ερωτικές της ζώνες. Ναι, εννοείται ότι η κυρίως δουλειά γίνεται εκεί κάτω, αλλά το να την αγγίζεις εξίσου σε άλλες περιοχές του σώματός της, θα τη βοηθήσει αρχικά να χαλαρώσει και δευτερευόντως να νιώσει ασφαλής κι εν συνεπεία να αφεθεί απόλυτα.


5. Δείξε λίγο ενθουσιασμό

Πρέπει οπωσδήποτε να της δείχνεις με κάθε μέσο ότι απολαμβάνεις να ασχολείσαι μαζί της και να την περιποιείσαι. Να της κάνεις κομπλιμέντα, να της λες πόσο μοναδική είναι και πόσο σε ανάβει. Μόνο έτσι θα καταφέρεις να την κάνεις να σε εμπιστευτεί και να σου δοθεί εξ’ ολοκλήρου.


6. Και το πιο σημαντικό, να είσαι παρόν σε αυτό που κάνεις

Όλα τα κόλπα κι οι τεχνικές του κόσμου δεν έχουν την παραμικρή σημασία, αν δεν ξέρεις τι κάνεις εκείνη την στιγμή ή δεν σου κάνει μεγάλη αίσθηση. Ναι, κατανοώ ότι υπάρχουν στιγμές που το μυαλό σου ταξιδεύει, αλλά οφείλεις να επικεντρωθείς πάλι πίσω σε εκείνη. Ακόμη κι αν ελαττωθεί η στύση σου, σιγά το πράγμα. Επικεντρώσου στην κοπέλα κι όλα θα βελτιωθούν με τον καιρό.

OUR20s

ΙΝΣΠΙΡΕΪΣΙΟΝ

Υπάλληλος της Google εξηγεί γιατί το να μένει με τους γονείς της μέχρι τα 32 της ήταν ΟΤΚ!

ΤΑ ΔΙΚΑ ΜΑΣ

Το ‘Live A Legacy 2024’ θα σου δώσει τα εφόδια που χρειάζεσαι για την καριέρα που ονειρεύεσαι! 

DIGITAL

Οι AI ελληνικές παρωδίες του Μπομπ Σφουγγαράκη ήταν αυτό που έλειπε από τη ζωή μας!

hashtag

BEST_OF_THE_INTERNET