ΤΑ ΔΙΚΑ ΜΑΣ

5 λόγοι που δεν πρέπει να νιώθεις ενοχές για αυτό το παραπάνω ποτηράκι κρασί που θα πιεις απόψε!

Το κρασί είναι το πιο συναρπαστικό, περίπλοκο και ευθύ ποτό που προτιμούν οι περισσότεροι άνδρες και γυναίκες εκεί έξω. Οι περισσότεροι άνθρωποι αγνοούν ότι στην πραγματικότητα, το κρασί, έχει πολλά οφέλη για την υγεία. Δώσε στον εαυτό σου την ευκαιρία να χαλαρώσει σήμερα και μην έχεις ενοχές για εκείνο το ένα παραπάνω ποτηράκι κρασί που […]

Θεώνη Σταματοπούλου

9 Δεκεμβρίου, 2016

Το κρασί είναι το πιο συναρπαστικό, περίπλοκο και ευθύ ποτό που προτιμούν οι περισσότεροι άνδρες και γυναίκες εκεί έξω. Οι περισσότεροι άνθρωποι αγνοούν ότι στην πραγματικότητα, το κρασί, έχει πολλά οφέλη για την υγεία. Δώσε στον εαυτό σου την ευκαιρία να χαλαρώσει σήμερα και μην έχεις ενοχές για εκείνο το ένα παραπάνω ποτηράκι κρασί που θα πιεις σήμερα.

Αυτοί είναι οι 5 τρόποι με τους οποίους το κρασί μπορεί να αποδειχτεί πολύ ευεργετικό για την υγεία σου:

#1 Το κρασί μπορεί να βελτιώσει την σεξουαλική σου ζωή

Μία έρευνα έχει δείξει ότι δύο ποτηράκια κρασί, είναι ικανά να προσφέρουν μεγαλύτερη φυσική απόλαυση και να κάνουν το σεξ πιο έντονο για εκείνες. Αυτός είναι ένας πολύ καλός λόγος για να πιεις κρασί, δεν νομίζεις; Αν από την άλλη είσαι single, τότε μπορείς να χαλαρώσεις λιγάκι παραπάνω και να απολαύσεις την παρέα του εαυτού σου.

#2 Το κόκκινο κρασί κάνει καλό στην καρδιά

Το κόκκινο κρασί, περισσότερο από το λευκό, έχει αντιοξειδωτικές ικανότητες και περιέχει μία ουσία που λέγεται ρεσβερατρόλη και προλαμβάνει τον καρκίνο και την καρδιακή ανεπάρκεια.

#3 Το κρασί πάντα σε κάνει να φαίνεσαι κλασάτος/η

Είτε είσαι σε ραντεβού είτε με τους φίλους σου σε ένα μπαρ, το να παραγγείλεις ένα ποτήρι κρασί, ποτέ δεν είναι κακή επιλογή. Είσαι αδιαμφισβήτητα το πιο κλασάτο άτομο στο δωμάτιο.

#4 Το κρασί δεν έχει λιπαρά

Είναι ανάγκη να πω κάτι άλλο; Ποιος χρειάζεται φαγητό όταν μπορεί να έχει κρασί; Όχι, οκ, αστειεύομαι. Όσο κρασί κι αν πιεις, στην πραγματικότητα δεν λαμβάνεις τις παραμικρές θερμίδες. Μην έχεις ποτέ ενοχές λοιπόν για το πόσο θα πιεις.

#5 Το κρασί μπορεί να σε βοηθήσει όταν πνίγεσαι από σκέψεις

Το κρασί εκτός από το ότι σε βοηθά να χαλαρώσεις, έχει επίσης την ικανότητα να σε κάνει να σκέφτεσαι πιο καθαρά και απλά. Επίσης, θα σε βοηθήσει να οδηγηθείς πιο εύκολα προς το κρεβάτι σου. Θα σου απομακρύνει κάθε ανησυχία, εφιάλτη και άσχημα συναισθήματα. Επομένως, πιες με την ψυχή σου, αλλά πιες υπεύθυνα!

 

OUR20s

ΙΝΣΠΙΡΕΪΣΙΟΝ

Υπάλληλος της Google εξηγεί γιατί το να μένει με τους γονείς της μέχρι τα 32 της ήταν ΟΤΚ!

ΤΑ ΔΙΚΑ ΜΑΣ

Το ‘Live A Legacy 2024’ θα σου δώσει τα εφόδια που χρειάζεσαι για την καριέρα που ονειρεύεσαι! 

DIGITAL

Οι AI ελληνικές παρωδίες του Μπομπ Σφουγγαράκη ήταν αυτό που έλειπε από τη ζωή μας!

hashtag

BEST_OF_THE_INTERNET