ΣΧΕΣΕΙΣ & ΣΕΞ

Αυτά είναι τα καλύτερα σημεία στο σπίτι, που πρέπει οπωσδήποτε να δοκιμάσεις να κάνεις σεξ!

Δοκίμασε και κάτι διαφορετικό, βρε παιδάκι μου...

Neopolis Team

26 Μαΐου, 2017

Έχεις πάρει ένα κρεβάτι μονοκόμματα και του έχεις αλλάξει τα φώτα. Κάνε και τίποτα διαφορετικό, βρε πουλάκι μου! Ολόκληρο σπίτι έχεις στη διάθεσή σου και δεν το χρησιμοποιείς στο ελάχιστο. Κάνεις διαρκώς τα ίδια και τα ίδια. Εκείνα τα στοιχεία που είναι αναγκαία για να χαρακτηριστεί μία ερωτική σχέση καλή και υγιής, είναι να υπάρχει το αίσθημα της εξέλιξης, της έλλειψης ταμπού, της συνεχούς προσπάθειας και του πειραματισμού.

Υπάρχουν ένα σωρό σημεία μέσα στο σπίτι που δεν τα είχες δει ποτέ με πονηρό μάτι κι ήρθε η ώρα αυτό να αλλάξει:

1 Στην κουζίνα

Αν θες να απολαύσεις στοματικό σεξ, τότε ξάπλωσε στην άκρη του πάγκου, άνοιξε τα πόδια σου κι άσε όλα τα υπόλοιπα για εκείνον. Το ίδιο ισχύει αν θες να κάνεις στοματικό σε εκείνον. Όσο για τη διείσδυση, το ύψος του πάγκου είναι συνήθως ιδανικό για την στάση της πεταλούδας, ή αλλιώς παραλλαγή της ιεραποστολικής. Η κοπέλα ξαπλώνει στον πάγκο κι έρχεται όσο πιο έξω μπορεί ώστε να είναι ευκολότερο για τον άντρα να διεισδύσει. Αυτή η στάση είναι ιδανική για πιο έντονη διείσδυση και διέγερση του σημείου G.

2 Στο καθιστικό

Το τραπεζάκι που έχεις στο καθιστικό δε θα έπρεπε να χρησιμοποιείται μόνο για το φαγητό. Βολεύει εξίσου προς στήριξη στο σεξ στα τέσσερα ή στο στοματικό. Λειτουργεί ακριβώς με τον ίδιο τρόπο, όπως κι ο πάγκος της κουζίνας.

3 Στη μπανιέρα

Καθώς θα απολαμβάνετε το μπανάκι σας, βάλε την κοπέλα να καθίσει ανάμεσα από τα πόδια σου με την πλάτη της προς το πρόσωπό σου. Άρχισε να της κάνει μασάζ, φίλησέ τη, πείραξε την κλειτορίδα της και ύστερα μπείτε στο ψητό. Η στάση του λωτού (οκλαδόν) είναι ιδανική για την περίσταση. Πιάσε την από τη μέση ενώ εκείνη κάθεται πάνω σου και ξεκίνησε τη διείσδυση. Η διέγερση και η διείσδυση με την εν λόγω στάση είναι ιδιαίτερα έντονες.

4 Στο πάτωμα

Απίστευτα σέξι, το σεξ στο πάτωμα σου δίνει για κάποιο λόγο την αίσθηση ότι κάνεις κάτι που είναι γεμάτο ρίσκο. Μπορείτε να κάνετε όποια απολύτως στάση θέλετε, από ιεραποστολικό, στα τέσσερα και με τη γυναίκα από πάνω έως 69.

5 Στον τοίχο

Με στήριγμα τον τοίχο μπορείς να κάνεις το καλύτερο σεξ της ζωής σου. Ένας τρόπος είναι να στηρίξει η κοπέλα την πλάτη της στον τοίχο, ενώ εσύ της σηκώνεις το ένα πόδι και διεισδύεις. Ένας εναλλακτικός τρόπος είναι να τυλίξει τα πόδια της γύρω από τη μέση σου κι έτσι όπως την κρατάς, να διεισδύεις.

6 Στην αποθήκη

Αν είχες την εντύπωση ότι η αποθήκη είναι μόνο για τις παλιατζούρες, κάνεις μεγάλο λάθος. Πάρε ένα σεντόνι, άπλωσέ το κάτω και απολαύστε το σεξ στα τέσσερα ή σε οποιαδήποτε άλλη στάση θέλετε. Αν μάλιστα υπάρχει καθρέπτης στην αποθήκη, βάλε την να καμπουριάσει προς τον καθρέπτη, ενώ εσύ θα διεισδύεις από πίσω. Το καλύτερο μέρος σε αυτό είναι ότι θα κοιτάζεστε στο καθρέπτη, ενώ κάνετε σεξ, βλέποντας όλες τις αντιδράσεις σας.

7 Στο μπαλκόνι

Αν μένεις σε σπίτι ή σε όροφο πολυκατοικίας, πρέπει οπωσδήποτε να δοκιμάσεις έστω μία φορά το σεξ στο μπαλκόνι. Για να είστε πιο άνετα απλώστε ένα σεντόνι/κουβέρτα κάτω για να αποφύγετε τις βρωμιές. Βάλε να παίζει χαλαρή μουσική κι άναψε ρομαντικά κεράκια. Ξεκινήστε από τα προκαταρκτικά κι ύστερα πηγαίνετε στο κυρίως.

8 Στις σκάλες

Φοβερό σεξ μπορεί να γίνει και σε αυτό το σημείο, αλλά με προσοχή παιδιά μην έχουμε κανένα ατύχημα! Αν έχεις την τύχη να υπάρχουν εσωτερικές σκάλες στο σπίτι σου, δε νοείται να μην έχεις δοκιμάσεις ακόμη να κάνεις σεξ σε αυτές. Προσφέρεται σίγουρα για στοματικό και για την στάση οκλαδόν, ενώ όλες τις υπόλοιπες μπορείς να τις δοκιμάσεις με δική σου ευθύνη κι επιφύλαξη.

OUR20s

DIGITAL

Καθηγητής του Γεωπονικού διδάσκει αγένεια και σεξισμό σε ταμεία, λογικά ξέρει από παιδεία!

DIGITAL

Κάπως έτσι μοιάζει ο «τέλειος άντρας» και η «τέλεια γυναίκα», σύμφωνα με την τεχνητή νοημοσύνη!

hashtag

BEST_OF_THE_INTERNET