Τιβί

«Καφέ της Χαράς»: Η δασκάλα επιστρέφει στο Κολοκοτρωνίτσι, λέτε να ξεπέρασε τον Πώποτα;

Άλλος ένας λόγος να κολλήσουμε με την επιστροφή της σειράς.

Neopolis Team

14 Ιανουαρίου, 2020

Το Καφέ της Χαράς διεύψεσε όσους πίστευαν ότι θα πατώσει και έχει βάλει πλώρη προς την επιτυχία, για δεύτερη φορά.

Το sequel αυτό είναι το δεύτερο κατά σειρά που παρακολουθήσαμε. Άλλο ένα πραγματοποιήθηκε την περασμένη χρονιά, αλλά δεν κατάφερε και πολλά. Τίποτα, για την ακρίβεια. Το Λόγω Τιμής που επέστρεψε 20 χρόνια μετά, είχε ένα πολύ επιτυχημένο πρώτο επεισόδιο που προφανώς οι περισσότεροι από περιέργεια το είδαν. Η συνέχεια ήταν απογοητευτική και το τέλος ήρθε άδοξα, αλλά τουλάχιστον αξιοπρεπέστατα.

Το Καφέ της Χαράς από την άλλη, που έκανε πρεμιέρα την παραμονή Πρωτοχρονιάς, εκτός ότι μας είχε ήδη κάνει να ανυπομονούμε, κατάφερε να μας κερδίσει. Νιώσαμε σαν να μην πέρασε μια μέρα κι ας έχουν περάσει στην πραγματικότητα 15 χρόνια από το τέλος της σειράς.

Έχοντας δει και τα δύο επεισόδια μέχρι στιγμής, μπορούμε να πούμε πως λίγα πράγματα έχουν αλλάξει στο Κολοκοτρωνίτσι, με βασική διαφορά πως ο Χάρης Ρώμας το έχει φέρει στα δεδομένα της εποχής. Κάποια από αυτά είναι πως το ίντερνετ υπάρχει πια στη ζωή των χωριανών και η δημαρχεία πέρασε πια σε γυναικεία χέρια (αυτό κι αν θα πει εξέλιξη). Εντωμεταξύ, αυτή η Τασία πιο ίδια πεθαίνεις. Όλοι μεγάλωσαν, εκείνη πάλι όχι.

https://twitter.com/drazen_11/status/1212095682103959553

Όσον αφορά την πλοκή της ιστορίας προφανώς και το νέο ερωτικό ειδύλλιο είναι εκείνο που θα μας απασχολήσει, που ας μην κρυβόμαστε είχε τις βάσεις του από όταν ήταν πιτσιρίκια, αυτό του Μανωλάκη με τη Βάλια, η οποία θα μείνει στο χωριό για να ανοίξει το νέο καφέ της Χαράς. Για εκείνο που στεναχωριόμαστε είναι που η Χαρά δεν θα μείνει για πολύ, αλλά για καλή μας τύχη ένα άλλο πρόσωπο έρχεται από τα παλιά για να καλύψει αυτό το κενό.

Το πρόσωπο αυτό είναι η Αγλαϊα, η δασκάλα του χωριού που είχε φύγει για το ψυχιατρείο. Ήταν ένα απ΄τα πιο συγκινητικά επεισόδια η αποχώρησή της από το Κολοκοτρωνίτσι, φορώντας, αν θυμάστε, και το νυφικό που ήταν ο μεγάλος καημός της να το βάλει δίπλα στον Πώποτα.

Όπως ανέφερε και ο Χάρης Ρώμας, παρ’όλο που σεναριακά ο ρόλος αυτός ήταν “τελειωμένος”, ήταν δική του επιλογή να επιστρέψει, επομένως η Σοφία Μουτίδου θα κάνει δυναμική είσοδο.

Αναρωτιόμαστε βέβαια, θα προσπαθήσει πάλι να διεκδικήσει τον Πώποτα ή θα έχει άλλο ενεργό ρόλο; Πολύ σύντομα θα μάθουμε.

FUN ZONE

BINGE WATCHING

10 χρόνια μετά ο Joffrey παραμένει ο πιο μισητός χαρακτήρας που έβγαλε ποτέ η τηλεόραση!

Μουσική

Εσείς το ξέρατε ότι η Brenda Lee ήταν 13 χρονών όταν έβγαλε το ‘Rockin’ Around the Christmas Tree’;

BINGE WATCHING

Οι τελευταίες προβολές του ΙΝΤΕΑΛ λίγο πριν το οριστικό του κλείσιμο στο τέλος του έτους!

BINGE WATCHING

To ‘Napoleon’ είναι το πολεμικό έπος που θέλεις να δεις στο σινεμά, όχι για ιστορικούς λόγους!

BINGE WATCHING

Οι Ralph Macchio και Jackie Chan ψάχνουν το επόμενο Karate Kid στη νέα ταινία!

hashtag

BEST_OF_THE_INTERNET