ΣΧΕΣΕΙΣ & ΣΕΞ

Είστε μακριά το καλοκαίρι; 6 μηνύματα να του στείλεις για να μη σε ξεχάσει λεπτό!

Και κάπως έτσι, θα τον κάνεις να ανυπομονεί πολύ, πάρα πολύ για να σε δει!

Mademoisex

1 Αυγούστου, 2019

Το καλοκαίρι είναι μία δύσκολη φάση για τα ζευγάρια. Άλλοι χωρίζουν πριν τις διακοπές κι άλλους τους χωρίζει η απόσταση. Και το συγκεκριμένο άρθρο είναι γι’ αυτούς τους τελευταίους. Αν δεν είστε από την ίδια πόλη, ώστε να μπορείτε να βρίσκεστε ελεύθερα, τα πράγματα μπορούν να γίνουν πολύ περίπλοκα.

Ακόμα και να πάτε διακοπές και να περάσετε λίγες μέρες μαζί, ξέρεις ότι το υπόλοιπο του καλοκαιριού θα είστε χώρια. Έχετε να περάσετε και χρόνο με τις οικογένειές σας, δεν μπορείτε διαφορετικά. Κάπως λοιπόν, θα πρέπει να την παλέψετε όλο εκείνο το διάστημα. Η επικοινωνία δε θα είναι και τόσο συχνή, γιατί αφενός θα περιτριγυρίζεστε διαρκώς από κόσμο και αφετέρου καλοκαίρι είναι, έχετε και οι δύο ανάγκη από χαλάρωση, ξεκούραση και αποχή από τα social media και το κινητό.

Τις φορές που θα μιλάτε όμως, εκτός από τα νέα σας, είναι απαραίτητο να εκφράζει κι ο ένας στον άλλο τα συναισθήματά του για να κρατιέται η φλόγα της σχέσης ζωντανή. Πίστεψέ με, δεν είναι δύσκολο να το καταφέρεις αυτό. Το μόνο που χρειάζεται είναι να αφήσεις τη φαντασία σου ελεύθερη και να τον φλερτάρεις στέλνοντάς του όμορφα και παιχνιδιάρικα μηνύματα.

Αυτά είναι μερικά μηνύματα να του στείλεις, όσο θα είστε μακριά το καλοκαίρι:

1 | «Μου λείπεις»

Απλό, όμως to-the-point. Μερικές φορές τα πολλά λόγια είναι φτώχεια και το μόνο που έχει ανάγκη να ακούσει τo αγόρι σου είναι αυτές οι δύο λεξούλες. Είναι όμορφο να ξέρει ότι ενώ έχεις χίλια δυο πράγματα στο μυαλό σου, δεν παραλείπεις να τον σκέφτεσαι και μάλιστα να του το λες. Μετά από αυτό, δε θα θέλει κάτι άλλο. Θα έχει βρει τη δύναμη να κάνει υπομονή μέχρι την επόμενη φορά που θα σε ξαναδεί.

2| «Περνάω καλά, αλλά αν ήσουν εδώ θα περνούσα ακόμα καλύτερα»

Κάτι σου λείπει κι αυτό το κάτι, μάλλον είναι κάποιος. Μπορεί να είσαι με τους δικούς σου ανθρώπους, με τους παιδικούς σου φίλους, να διασκεδάζεις, να κάνεις τα μπανάκια σου, να τρως τις λιχουδιές σου, αλλά αν δεν είναι και το αγόρι σου μαζί σου, δεν είναι το ίδιο. Από την στιγμή που νιώθεις έτσι λοιπόν, γιατί να μην του το πεις; Θα χαρεί με το γεγονός ότι περνάς όμορφα, όπως επίσης και με το ότι δεν τον έχεις γραμμένο.

3 | «Μετράω αντίστροφα τις μέρες μέχρι να σε ξαναδώ»

Μετράς αντίστροφα κι εσύ, σαν τους φαντάρους που περιμένουν πώς και πώς να τελειώσει η θητεία τους. Ένα απλό, αλλά πολύ γλυκό μήνυμα, που του δίνει να καταλάβει ότι σου λείπει πολύ και είσαι φουλ ενθουσιώδης με την επανασύνδεσή σας. Δεν ξέρω για σένα, αλλά εγώ θεωρώ απίστευτα τιμητικό και κολακευτικό να περιμένει κάποιος να με ξαναδεί με τόση λαχτάρα. Αχ, αυτός είναι έρωτας!

4 | «Σου αρέσει το καινούριο μου μπικίνι; (Φωτο)»

Εντάξει, φτάνουν τώρα οι εκδηλώσεις αγάπης και τα γλυκά μηνύματα. Πάμε στα πιο ουσιώδη. Το sexting θα πρέπει να είναι αναπόσπαστο κομμάτι της επικοινωνίας σας όσο είστε χώρια. Μιλάμε για μία ρητορική ερώτηση, μην περιμένεις δηλαδή να σου πει «ναι» για να στείλεις τη φωτογραφία (όχι ότι θα απαντήσει κάτι άλλο βέβαια), καν’ το ούτως ή άλλως. Απλά με κάποιον τρόπο πρέπει να τον προειδοποιήσεις τον άνθρωπο, μην του έρθει ο ουρανός σφοντύλι με αυτό που θα δει ή μην τυχόν και βρίσκεται σε κάνα οικογενειακό τραπέζι!

5 | «Είμαι μόνη στο σπίτι. Αν ήσουν εδώ, τι θα κάναμε;»

Όλοι μας ξέρουμε τι θα κάνατε και πολύ καλά θα κάνατε. Πολλά μπορούν να μας πάρουν παιδιά, αλλά το σεξ δε θα μας το στερήσουν ποτέ. Μ’ αυτή την ερώτηση, θα βάλεις το μυαλό του να στροφάρει και να φανταστεί τι θα σου έκανε αν ήταν εκεί. Να πώς ξεκινάει λοιπόν μία σεξουαλική συζήτηση. Πες τι έχεις στο μυαλό σου, δες τι θα πει κι εκείνος και ξεκινήστε να αυνανίζεστε, μυστήρια πλάσματα.

6 | «Δε φοράω τίποτα άλλο παρά μόνο την αγαπημένη σου κολόνια…»

Και μόνο που θα του στείλεις αυτό το μήνυμα, αυτόματα θα ξυπνήσεις όλες του τις αισθήσεις. Αρχικά, θα προσπαθήσει με το μυαλό του να σε κάνει εικόνα κάπου καθισμένη, εντελώς γυμνή. Έπειτα θα φανταστεί ότι απλώνει το χέρι του για να αγγίξει το λαιμό σου. Κι έτσι όπως πλησιάζει για να σε αγγίξει, μυρίζει την κολόνια και ερεθίζεται τόσο που θέλει αμέσως να σε ρίξει στο κρεβάτι. Θα σου προσφέρει ένα απίστευτο στοματικό και θα γευτεί τα υγρά σου, όσο θα σε ακούει να βογκάς από ηδονή. Συγγραφέας έπρεπε να γίνω!

Μη διστάσεις να σεξομολογηθείς στη Mademoisex.
Εσύ στέλνεις στο [email protected], εκείνη απαντάει!

[Cover]

OUR20s

hashtag

BEST_OF_THE_INTERNET