ΕΛΛΑΔΑ

Η Ιωάννα Παλιοσπύρου δείχνει το πρόσωπό της χωρίς μάσκα και δίνει δύναμη σε όλ@ μας!

Συνεχίζουμε να βλέπουμε ένα πρότυπο!

Neopolis Team

28 Απριλίου, 2022

«Ήρθε η ώρα να ξανασυστηθούμε» λοιπόν.

Πάνε δύο χρόνια από τότε που γνωρίσαμε πρώτη φορά την Ιωάννα Παλιοσπύρου, αλλά ένας τέτοιος χαρακτήρας δε σταματά ποτέ να προσφέρει κάτι καινούριο που θέλουμε να μάθουμε από την αρχή. Η δύναμή της, η αποφασιστικότητά της και η επιρροή της είναι αστείρευτες.

Σε έναν κόσμο που συχνά πνίγεται από τη ζήλεια και τη ματαιοδοξία, έχουμε πολύ ανάγκη από πρότυπα όπως Ιωάννα, για να μας δείχνουν τελικά το σωστό δρόμο.

https://www.instagram.com/p/CYoYpmaPB1k/

Θυμάμαι πως στο άκουσμα της είδησης ότι μια γυναίκα δέχτηκε επίθεση με βιτριόλι, αρχικά νιώσαμε άσχημα, σκεφτήκαμε τον αφόρητο πόνο της και τον μακρύ δρόμο που είχε μπροστά της. Την ίδια γυναίκα όμως, τώρα την κοιτάμε με δέος και παίρνουμε έμπνευση.

Δεν περιμένουμε την ώρα λοιπόν, να ξανασυστηθούμε με αυτή τη γυναίκα που μπήκε στη ζωή μας με αποτρόπαιο τρόπο, αλλά τελικά κατάφερε να το μετατρέψει σε καλό. Πήρε τη δικαίωσή της (η δράστης Έφη Κακαράντζουλα καταδικάστηκε σε 15 χρόνια κάθειρξη), και αποφάσισε πως αυτή είναι η στιγμή να πάρει και τη ζωή στα χέρια της. Σημείωση: αν έχετε ανάγκη από ουσιαστικές κουβέντες στην καθημερινότητά σας, θα πρότεινα μία περιήγηση στο podcast της. Θα ακούσετε πολλά ωραία και σημαντικά!

Το ίδιο θα συμβεί κι απόψε τα μεσάνυχτα ωστόσο, στην εκπομπή «Πρωταγωνιστές» του Σταύρου Θεοδωράκη, όπου καλεσμένη είναι η Ιωάννα.

Μια ακόμη στάση στο μεγάλο της ταξίδι είναι ο αποχωρισμός της μάσκας με την οποία την έχουμε γνωρίσει, δημόσια. Η στήριξη του κόσμου, οι ευχές και οι πράξεις του, της έδωσαν τη δύναμη να μας δείξει το πρόσωπό της για πρώτη φορά, προετοιμάζοντάς μας για μια εκπομπή που θα μας συγκινήσει με το παρακάτω post.

https://www.instagram.com/p/Cc3NOcvMRES/

Το να μιλάει ξανά και ξανά για όσα έζησε δεν είναι εύκολο, όπως επίσης δεν είναι εύκολο να αποκαλύπτει τις ανασφάλειές της γνωρίζοντας πως έχει όλη την προσοχή στραμμένη πάνω της. Ελπίζουμε να ξέρει πόση ομορφιά αντικρίζουμε κοιτάζοντάς την και πόση έμπνευση μας δίνει με κάθε της βήμα!

Με μάσκα ή χωρίς, η Ιωάννα παραμένει ίδια, κι εμείς παραμένουμε στο πλευρό της.

ΤΑ ΝΕΑ ΣΟΥ

ΕΛΛΑΔΑ

Δικαίωση για την Έλενα Κρεμλίδου σε υπόθεση revenge porn: «Κορίτσια να μιλάτε!»

ΕΛΛΑΔΑ

Θετικό το αλκοτέστ της Κυβέλης στο τροχαίο δυστύχημα – Αντιμέτωπη με κάθειρξη πολλών ετών!

ΕΛΛΑΔΑ

Γνωστός Youtuber πιάστηκε να έχει στην κατοχή του 90 ροζ βίντεο από συνευρέσεις του!

hashtag

BEST_OF_THE_INTERNET