fbpx

Ημερήσια Πρόβλεψη – 23/09/2018


ΚΡΙΟΣ (21/3 – 19/4)

Αν στις καλές μέρες η υπομονή σου είναι μηδενική, σήμερα αγγίζει τους αρνητικούς αριθμούς της κλίμακας. Και πίσω από κάθε ένταση, τσακωμό ή φωνή κρύβεται η μόνιμη πληγή: δεν μπορείς ακόμη να ορίσεις τις αλλαγές που θα σε απελευθερώσουν.

ΤΑΥΡΟΣ (20/4 – 20/5)

Είναι αυτές οι μέρες που νιώθεις σαν ένα μαλακό συναισθηματικό ζυμάρι έτοιμο ανά πάσα στιγμή να χυθεί στο πάτωμα. Και τι κάνεις; Υψώνεις τείχη ή κρατάς άμυνες. Για ηρέμησε λίγο. Πάρε ένα φιλαράκι και βγείτε παρέα μήπως και ξεφορτωθείς τις ανασφάλειες από μέσα σου!

ΔΙΔΥΜΟΙ (21/5 – 21/6)

Δίδυμε, η πρώτη εντύπωση της μέρας αποτυπώνεται σαν στάμπα στους γύρω σου. Συνόδευσε λοιπόν το «Καλημέρα!» με τόνο σκληροπυρηνικής σοβαρότητας και αυτό το αντίστοιχο βλέμμα. Ναι, αυτό που ψαρώνει κόσμο. Ξέρεις εσύ…

ΚΑΡΚΙΝΟΣ (22/6 – 22/7)

Ένας/Μια Καρκίνος που δεν αντλεί ικανοποίηση από τις σχέσεις του (κυρίως τις ερωτικές) μοιάζει με έναν ριψοκίνδυνο πιλότο που είναι έτοιμος ανά πάσα στιγμή να κάνει την πιο ριψοκίνδυνη ηλιθιότητα. Όχι για να τραβήξει τα βλέμματα, απλώς επειδή δεν βρίσκει λόγους να προστατευτεί αφού δεν έχει εκείνον/η που ζητά. Πρόσεχε τι ρισκάρεις.

ΛΕΩΝ (23/7 – 22/8)

Τίποτα να μην είναι εύκολο στον έρωτα; Γιατί οι άνθρωποι φοβούνται να ανοιχτούν; Γιατί τα συναισθήματα να δίνονται με φειδώ και ο εγωισμός των ανθρώπων να ρέει; Αυτές τις μέρες σε πλημμυρίζει σαν δηλητήριο η αίσθηση πως όσο πιο δυνατά ερωτεύεσαι τόσο πιο μεγάλη η πληγή που σου αφήνει η απουσία μετέπειτα. Αυτοί είναι οι κανόνες. Υπήρχαν πριν από εμάς, θα συνεχίσουν και αφού φύγουμε. Δεν είναι παρήγορο μεν, είναι όμως η αλήθεια και αυτή λένε πως λυτρώνει.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ (23/8 – 22/9)

Εσύ κι αν είσαι σε αναμμένα κάρβουνα με οικονομικές εκκρεμότητες και σχέσεις/συνεργασίες που ακροβατούν ανάμεσα στην ευτυχία και τη συντριβή. Όμως την ίδια στιγμή είσαι τόσο μουδιασμένος/η και αδύναμος/η για την ώρα να δράσεις που τα νεύρα σου πετάγονται λες και έχεις πιει δέκα καφέδες (που μπορεί και να μην είναι σχήμα λόγου). Κάνε λίγη υπομονή ακόμη και μην ορμήσεις σε κανένα Χριστιανό χωρίς να φταίει.

ΖΥΓΟΣ (23/9 – 23/10)

Αυτή η αίσθηση ότι κάθε μέρα στη δουλειά είναι σαν να περνάς από εξεταστική επιτροπή και το παραμικρό σου λάθος γίνεται αφορμή για κακόβουλη κριτική έχει καταντήσει κουραστική. Όμως το να σκύβεις το κεφάλι και να το παίζεις υπεράνω καταντά γελοίο. Ζυγέ, αν πεις και κανένα φωνήεν παραπάνω δεν θα καταστρέψεις την εικόνα σου. Βάλε στη θέση τους μερικούς/ες!

ΣΚΟΡΠΙΟΣ (24/10 – 21/11)

Εντάξει δεν είναι και το πιο συνηθισμένο να μπαίνεις σε αγαπησιάρικη φάση αλλά αφού υπάρχουν κι αυτές οι μέρες, γιατί να μην τις εκμεταλλευτείς; Αν είσαι σε σχέση ξέρουμε με ποιον/α θα είσαι, αλλά αν δεν είσαι υπάρχουν, τόσα ενδιαφέροντα πράγματα να κάνεις: κέρνα καφέ τον/την κολλητό/ή σου, κάνε δωράκια στα παιδιά σου/ανιψάκια σου/βαφτιστήρια σου! Γίνε η αιτία να χαμογελάσουν μερικοί άνθρωποι γύρω σου!

ΤΟΞΟΤΗΣ (22/11 – 21/12)

Σήμερα υπάρχουν οι εξής πιθανότητες: 1) Αν είσαι σε σχέση να μην σκέφτεσαι καμία άλλη προοπτική για απόψε εκτός από βραδιά στο σπίτι για τους δύο σας. 2) Αν είσαι ελεύθερος/η να νιώθεις πιο μόνος/η από ποτέ (να σου υπενθυμίσω πως αυτό συνήθως σε οδηγεί σε κάθε είδους τρέλα).

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ (22/12 – 19/1)

Αιγόκερως σημαίνει «σχεδιάζω για να φτάσω στο στόχο μου». Όμως το «σχεδιάζω» για εσένα λαμβάνει διαστάσεις πέρα από το φυσιολογικό. Στην προσπάθεια σου να σκεφτείς όλες τις μεταβλητές, να προβλέψεις όλα τα ενδεχόμενα, να μην σου ξεφύγει τίποτα συχνά χάνεις το σωστό συγχρονισμό, χάνεις στόχους, χάνεις σε αυτοεκτίμηση. Με τον καιρό μαθαίνεις και βελτιώνεσαι, όμως δεν ξεχνάς που απέτυχες. Και αυτό είναι πολύ άσχημο για το παρόν σου…

ΥΔΡΟΧΟΟΣ (20/1 – 18/2)

Είναι πραγματικά αξιέπαινη η προσπάθεια πολλών Υδροχόων εκεί έξω να καλλιεργήσουν την αρετή της υπομονής και της υποχωρητικότητας στις διαπροσωπικές σχέσεις που αποδεδειγμένα έχουν αποκτήσει αξία για τους ίδιους/τις ίδιες. Μέσα στις επόμενες μέρες πιθανόν θα ανακαλύψεις αν η αξία που έχεις δώσει σε μερικές απʼ αυτές ανταποκρίνεται στην πραγματικότητα. Όσες το πετύχουν θα σε απογειώσουν στα ουράνια. Όσες αποτύχουν θα δοκιμάσουν την παγωμένη σου οργή.

ΙΧΘΥΕΣ (19/2 – 20/3)

Η πηγή της δημιουργικότητας και της αυτοκαταστροφής σου, αυτό που σε κάνει να γοητεύεις και απωθείς με την ίδια ένταση τους ανθρώπους, είναι πως ότι κι αν επιτυχείς, όσα μπράβο κι αν συλλέξεις, ποτέ δεν θα είσαι ικανοποιημένος/η από τον εαυτό σου. Και όσο περισσότερο δεν ικανοποιείσαι, τόσο αποζητάς το υπέρμετρο από τη ζωή και τις σχέσεις… Και όλοι ξέρουμε που σε οδηγεί αυτό. Σήμερα αυτή η εσωτερική πραγματικότητα σου σε τέμνει σαν χαρακιά από πάνω ως κάτωσ.

Πηγή: Stardome.gr

#ΤΟΥ ΙΔΙΟΥ ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΟΥ

#BEST OF INTERNET

#BEST OF INTERNET