ΦΟΙΤΗΤΙΚΑ ΝΕΑ

ΕΥΔΟΞΟΣ: Παράταση πήραν οι δηλώσεις συγγραμμάτων, αν το άφησες για τελευταία στιγμή!

Δεν υποσχόμαστε ότι δε θα ξανακάνουμε το ίδιο. 🥲

Neopolis Team

15 Μαΐου, 2024

Ο ΕΥΔΟΞΟΣ προχώρησε σε μια κλάσικ κίνηση: στην παράταση της δήλωσης των συγγραμμάτων! Η φοιτητική κοινότητα είναι γνωστό ότι είναι αδιόρθωτη κι αυτό φαίνεται σε διάφορες πτυχές της ακαδημαϊκής ζωής, αλλά λίγο παραπάνω στον τρόπο που δηλώνουμε τα βιβλία.

Δεν έχει σημασία αν διαθέτουμε άπλετο χρόνο για να ολοκληρώσουμε τη διαδικασία, πάντα θα το αφήνουμε για την τελευταία στιγμή, και μάντεψε, πάντα θα χάνουμε την προθεσμία.

Ούτε αυτό το εξάμηνο έμελλε να γίνει η διαφορά, οπότε ο Εύδοξος ανακοίνωσε την παράταση δηλώσεων, μέχρι και την Τρίτη 21 Μαΐου 2024. Ενώ η διανομή τους θα πραγματοποιείται μέχρι τη Δευτέρα 3 Ιουνίου 2024.

Η ανακοίνωση:

Σε συνέχεια του υπ’ αριθ. 28934/Z1/20-3-2024 εγγράφου μας, σας ενημερώνουμε ότι παρατείνεται η προθεσμία δηλώσεων διδακτικών συγγραμμάτων από τους φοιτητές για το τρέχον εαρινό εξάμηνο έως και την Τρίτη 21 Μαΐου 2024. Ως νέα καταληκτική ημερομηνία για τη διανομή των συγγραμμάτων στους φοιτητές ορίζεται η Δευτέρα 3 Ιουνίου 2024. Οι ανωτέρω προθεσμίες ισχύουν και για την υποβολή αιτήσεων προμήθειας και τη διανομή διδακτικών συγγραμμάτων στις βιβλιοθήκες των Α.Ε.Ι. και Α.Ε.Α.

Υπενθυμίζεται η υποχρέωση των εκδοτών, η οποία απορρέει από τη σύμβαση που έχουν συνάψει ηλεκτρονικά με το Υπουργείο Παιδείας και Θρησκευμάτων κατά την εγγραφή τους στο πληροφοριακό σύστημα «ΕΥΔΟΞΟΣ» και τις διατάξεις της υπ’ αριθ. Φ.1/76244/Β3/30-6-2010 (ΦΕΚ Β΄957) Υπουργικής Απόφασης καθώς και της υπ’ αριθ. 125766/Ζ1/28-07-2016 ΚΥΑ (ΦΕΚ Β’ 2433), για την αποστολή και διατήρηση επαρκούς αποθέματος αντιτύπων στα σημεία διανομής προκειμένου να ολοκληρωθεί ομαλά η διανομή των διδακτικών συγγραμμάτων στους φοιτητές κατά το τρέχον εξάμηνο σπουδών.

ΤΟΥ ΦΟΙΤΗΤΗ

ΦΟΙΤΗΤΙΚΑ ΝΕΑ

ΑΠΘ: Στα κορυφαία πανεπιστήμια παγκοσμίως και πρώτο στην Ελλάδα – Τα πεδία όπου ξεχωρίζει!

ΦΟΙΤΗΤΙΚΑ ΝΕΑ

Παν/μιο Θεσσαλίας: Στο νοσοκομείο με τροφική δηλητηρίαση φοιτητής που έφαγε στη λέσχη!

ΦΟΙΤΗΤΙΚΑ ΝΕΑ

ΠΑΔΑ: Τα 5 τμήματα Μηχανικών που αναγνωρίζονται κι επίσημα ως Πολυτεχνικές Σχολές!

ΦΟΙΤΗΤΙΚΑ ΝΕΑ

Παν/μιο Ιωαννίνων: Χρήματα για να αναβαθμιστούν οι φοιτητικές εστίες και η λέσχη!

hashtag

BEST_OF_THE_INTERNET