ΤΙ ΑΛΛΑ;

Ημερήσια Πρόβλεψη – 13/02/2016

ΚΡΙΟΣ (21/3 – 19/4) Το να πάρεις οριστικές αποφάσεις αυτές τις μέρες απαγορεύεται δια ροπάλου. Αυτό όμως δεν σημαίνει ότι δεν μπορείς να σκέφτεσαι! Μερικές συνεργασίες/επαγγελματικές σχέσεις μπαίνουν στο μικροσκόπιο και το κάτοπτρο δεν αποκαλύπτεις ευχάριστες καταστάσεις. ΤΑΥΡΟΣ (20/4 – 20/5) «Τι όμορφη μέρα που ξημέρωσε! Πόσο ωραία μυρίζει ο άνεμος της αυγής. Αχ και […]

Neopolis Team

13 Φεβρουαρίου, 2016

ΚΡΙΟΣ (21/3 – 19/4)

Το να πάρεις οριστικές αποφάσεις αυτές τις μέρες απαγορεύεται δια ροπάλου. Αυτό όμως δεν σημαίνει ότι δεν μπορείς να σκέφτεσαι! Μερικές συνεργασίες/επαγγελματικές σχέσεις μπαίνουν στο μικροσκόπιο και το κάτοπτρο δεν αποκαλύπτεις ευχάριστες καταστάσεις.

ΤΑΥΡΟΣ (20/4 – 20/5)

«Τι όμορφη μέρα που ξημέρωσε! Πόσο ωραία μυρίζει ο άνεμος της αυγής. Αχ και να απολάμβανα ένα καφεδάκι στην αγκαλιά εκείνου/ης που με αγαπάει με θέα τη θάλασσα.»… Γκχμ, γκχμ… Ταύρε μην ονειροπολείς ενώ δουλεύεις! Δεν τη γλιτώνεις τη κατσάδα αν συνεχίσεις έτσι!

ΔΙΔΥΜΟΙ (21/5 – 21/6)

Οι βιορυθμοί σου μέχρι το μεσημέρι βρίσκονται σε εφηβικά επίπεδα! Διοχέτευσε την ενέργεια σου όπου κρίνεις πως θα περάσεις καλύτερα. Για το βράδυ τώρα τι να πω… Βαρεμάρα; Μελαγχολία; Πεσμένη διάθεση;

ΚΑΡΚΙΝΟΣ (22/6 – 22/7)

Οι επόμενες μέρες μπορεί να φέρουν το (αίσιο;) τέλος ενός επαγγελματικού σχεδίου/project – οπότε, μάλλον ένα σημαντικό άγχος φεύγει από τους ώμους σου. Όμως αντίστοιχα θα μπορούσαν να λάβουν χώρα εντάσεις/ανακατατάξεις στον εργασιακό σου χώρο που οδηγούν στην ανάληψη περισσότερων ευθυνών από μέρους σου… Α, και κυκλοθυμία, κυκλοθυμία! Μην ξεχνιόμαστε!

ΛΕΩΝ (23/7 – 22/8)

Ίσως δεν το καταλαβαίνεις ή δεν μπορείς να το ορίσεις ακριβώς με λόγια, αλλά βρίσκεσαι σε μια περίοδο συναισθηματικής κάθαρσης. Συναισθηματικό δηλητήριο βγαίνει από τον οργανισμό σου με τη μορφή αναμνήσεων, ονείρων, επαναπροσεγγίσεων ή αναπάντεχων συναντήσεων με το παρελθόν αυτές τις μέρες. Τελευταίες σταγόνες έμειναν πια… Μη κωλώσεις τώρα στο τέλος!

ΠΑΡΘΕΝΟΣ (23/8 – 22/9)

Ήρθε η ώρα να ξεπεράσεις αυτή τη καταθλιπτική νευρικότητα και την ακατάσχετη εργασιοθεραπεία. Περνάς πλέον στο στάδιο της συνειδητοποίησης των πράξεων σου των τελευταίων μηνών: έσπασες τη ραχοκοκαλιά μιας αδιέξοδης ζωής και μέρα με τη μέρα γιατρεύεσαι. Αυτό πρέπει να γίνει η δύναμη σου πια και όχι ενοχή.

ΖΥΓΟΣ (23/9 – 23/10)

Για αρκετούς/ες Ζυγούς αυτές οι μέρες μοιάζουν σαν την προτελευταία σελίδα μιας σημαντικής σχέσης (επαγγελματικής ή προσωπικής) – είναι η στιγμή της συνειδητοποίησης πως όσο παραμένεις σʼ αυτή, τόσο περισσότερο πίεση και ανασφάλεια αισθάνεσαι παρά σιγουριά.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ (24/10 – 21/11)

Τι κι αν τελικά έφτασες σε άλλους προορισμούς από αυτούς που σχεδίαζες; Τι κι αν μεγαλώνεις και στην πορεία ξέφτισαν μερικά παιδικά όνειρα; Μέρες σαν τη σημερινή ανανεώνεις την συμφωνία που έχεις κάνει με τον εαυτό σου να συνεχίσετε μαζί με προορισμό το άγνωστο και την υπόσχεση πως δεν θα ζήσετε ποτέ αδιάφορα ό,τι κι αν συμβεί.

ΤΟΞΟΤΗΣ (22/11 – 21/12)

Οι σχέσεις δεν είναι τίποτα περισσότερο παρά μια σπουδή στα λάθη και τις ανασφάλειες. Κι ενώ εσύ δεν έχεις κανένα πρόβλημα να αποδεχτείς αυτή την πραγματικότητα, ο/η σύντροφος σου ή οι φίλοι σου περιμένουν να έχεις μια τέλεια συμπεριφορά απέναντι τους. Αν και η ανατροφή σου δεν σου επιτρέπει να τους πεις που να την βάλλουν την τελειότητα τους, μπορούν να μιλήσουν οι πράξεις σου!

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ (22/12 – 19/1)

Το τελευταίο καιρό, εντελώς ανεξήγητα, η αντίληψη σου έχει διευρυνθεί τόσο ώστε αντιλαμβάνεσαι πολύ περισσότερα μηνύματα από το περιβάλλον σου. Κρυφές συζητήσεις και συμμαχίες, ένοχα ή παράξενα βλέμματα στον εργασιακό σου χώρο ή μέσα στην οικογένεια. Πολλά μυστικά…

ΥΔΡΟΧΟΟΣ (20/1 – 18/2)

Αυτές τις μέρες είναι πιθανό να έχεις συγκρούσεις με φίλους/ες ή/και τον/την σύντροφο σου γιατί θα σου ζητήσουν (τι ποιο δύσκολο;) να μην αντιδράς σε κάθε διαφωνία τους λες και σε μαχαιρώνουν. Μικρέ μου/Μικρή μου δραματικέ ηθοποιέ εσύ!

ΙΧΘΥΕΣ (19/2 – 20/3)

Δεν είναι ανόητο να καλύψεις τα συναισθηματικά σου διάκενα με αγορές, σπατάλες, έξοδα και δωράκια; Κι όμως, ακόμη κι αν μέχρι το τελευταίο σου εγκεφαλικό κύτταρο γνωρίζεις πως όντως έτσι είναι, είναι πρακτικά αδύνατο να αντισταθείς. Τουλάχιστον μην ξετινάξεις τους λογαριασμούς σου γιατί ρούχα/παπούτσια/CD/βιβλία/κτλ δεν μαγειρεύονται ούτε πληρώνουν τα κοινόχρηστα…

Μουσική

Eurovision: Η Μαρίνα πάτησε… πόδι στη σκηνική παρουσία – «Ο Φωκάς δεν είχε πολλή ανάμειξη»!

ΕΛΛΑΔΑ

Επιβάτες σπρώχνουν τρόλεϊ που έχει μείνει στη Συγγρού, στην ultimate Ελλάδα στιγμή!

ΙΝΤΕΡΝΑΣΙΟΝΑΛ

Γάτος πήρε διδακτορικό από το Παν/μιο του Βερμόντ κι εμείς ακόμα παλεύουμε το πτυχίο!

ΦΟΙΤΗΤΙΚΑ ΝΕΑ

Φιλοσοφική Αθηνών: 1200 φοιτητές ζητούν την άμεση συντήρηση του κτιρίου της σχολής!

hashtag

BEST_OF_THE_INTERNET