ΣΧΕΣΕΙΣ & ΣΕΞ

5 στάσεις στο σεξ, ιδανικές να σας κρατήσουν ζεστούς όταν έξω έχει παγωνιά!

Παιδιά, δεν ξέρω για σας, αλλά εγώ κρυώνω. Το κρύο έφτασε απότομα και πραγματικά δεν είμαι σε θέση να το διαχειριστώ. Ειλικρινά, δεν έχω το παραμικρό θέμα να μείνω κλεισμένη μέσα στο σπίτι κουκουλωμένη με χίλιες κουβέρτες στον καναπέ για αυτούς τους μήνες, ώσπου να περάσει ο χειμώνας. Με το κρύο, όλες οι ανθρώπινες δραστηριότητες […]

Θεώνη Σταματοπούλου

10 Δεκεμβρίου, 2017

Παιδιά, δεν ξέρω για σας, αλλά εγώ κρυώνω. Το κρύο έφτασε απότομα και πραγματικά δεν είμαι σε θέση να το διαχειριστώ. Ειλικρινά, δεν έχω το παραμικρό θέμα να μείνω κλεισμένη μέσα στο σπίτι κουκουλωμένη με χίλιες κουβέρτες στον καναπέ για αυτούς τους μήνες, ώσπου να περάσει ο χειμώνας. Με το κρύο, όλες οι ανθρώπινες δραστηριότητες γίνονται αυτομάτως δυσκολότερες. Ούτε σεκς δεν μπορούμε να κάνουμε δηλαδή, αν δεν είμαστε κουκουλωμένοι κάτω από τα παπλώματα. Ή μήπως όχι;

Ποιος είναι ο ιδανικότερος τρόπος να ζεσταθείς; Μα φυσικά με το να ενώσεις το κορμί σου με ένα άλλο. Να πώς θα ζεσταινόμαστε από εδώ και πέρα. Κρύο… καιρός για δύο, δε λένε; Κάτι ξέρουν!

Αν παρά το γεγονός ότι κρυώνεις, έχεις διάθεση για τρελίτσες, σου έχουμε εκείνες τις στάσεις που θα ανάψουν τη φλόγα στο πι και φι και θα ζεστάνουν το κορμάκι σου:

1. Ιεραποστολικό

Ναι, θα μου πεις: «Έλεος πια με την ιεραποστολική στάση, είναι βαρετή!» και δε θα έχεις κι άδικο. Όπως και να το κάνεις, υπάρχουν άλλες στάσεις πιο ενδιαφέρουσες και προχωρημένες. Ξέρεις όμως τι θαύματα κάνει το ιεραποστολικό όταν έξω κάνει κρύο; Πού να στα λέω. Με το ένα σώμα πάνω στο άλλο, αυτόματα σημαίνει ότι η θερμοκρασία ανεβαίνει. Σκέψου απλά ότι η αίσθηση είναι σα να έχεις μία κουβέρτα από πάνω σου.

2. Κουτάλι

Τι καλύτερο από ζεστές αγκαλιές για τις κρύες μέρες του χειμώνα;! Μ’ αυτήν την στάση θα συνδυάσεις την αγκαλιά του/της συντρόφου σου με τη ζεστούλα και τη θαλπωρή. Με τον έναν τυλιγμένο γύρω από τον άλλον, θα μπορέσετε να ξεχάσετε για λίγο το ψοφόκρυο που έχει έξω. Ας μην ξεχνάμε ότι η στάση του κουταλιού είναι ιδανική για όλες τις περιπτώσεις. Και για πρωινό σεξ και για όταν έχει κρύο κι όταν θες να είσαι λίγο πιο γούτσου γούτσου με τη σχέση σου.

3. 69

Μία αρκετά διαδεδομένη στάση που πραγματικά κάτι τέτοιες στιγμές κάνει θαύματα. Γενικά βέβαια, δεν καταλαβαίνω προς τι όλος ο ντόρος με αυτή. Anyway. Είτε επιχειρείτε την στάση ο ένας δίπλα στον άλλο, είτε με τον έναν από τους δύο ξαπλωμένο και τον άλλον από πάνω, και στις δύο περιπτώσεις καταφέρνετε να διατηρηθείτε ζεστοί και φυσικά παραμένει και το πάθος σας αμείωτο.

4. Καρεκλάτο με κουβέρτα

Τρία πράγματα είναι αναγκαία εδώ: μια καρέκλα, μια κουβέρτα και το άλλο σου μισό. Ο σύντροφος παίρνει θέση, ωραία κι αναπαυτικά στην καρέκλα, ενώ η κοπέλα κάθεται επίσης πάνω του και κάνει παιχνίδι. Όχι μόνο πρόκειται για μία άνετη στάση, αφού και οι δύο κάθεστε, αλλά δε θα κρυώνετε κιόλας, μιας κι η κοντινή απόσταση που έχουν τα σώματά σας, θα σας κρατάει πολύ ζεστούς. Η κουβέρτα που κολλάει; Ε τυλίξτε τη γύρω σας για έξτρα ζέστη. Απλά, προσέξτε η καρέκλα να είναι σταθερή, μην έχουμε κανά ατύχημα.

5. Στοματικό κάτω από τα παπλώματα

Το καλύτερο πηγαίνει πάντα τελευταίο. Ζήτησέ του/της να κατέβει χαμηλά και να αναλάβει εξ ολοκλήρου τη δική σου ευχαρίστηση. Εσύ θα είσαι ήδη σκεπασμένος/η ενώ εκείνος/η θα έχει επίσης καλυμμένο το σώμα του/της με το πάπλωμα όσο κάνει τη δουλειά. Θα είστε και οι δύο ζεστοί, θα περάσετε όμορφα και έπειτα θα κοιμηθείτε σχεδόν αμέσως (αυτό είναι και το καλύτερο κομμάτι άλλωστε).

 

OUR20s

ΤΑ ΔΙΚΑ ΜΑΣ

Οι νέοι αδιαφορούν για το «πτυχίο πανεπιστημίου» – Ποια επαγγέλματα κερδίζουν έδαφος!

hashtag

BEST_OF_THE_INTERNET