PLACES TO BE

Απόψε η Θεσσαλονίκη γράφει ιστορία με το μεγαλύτερο φοιτητικό party έβερ!

To μεγαλύτερο φοιτητικό party της χρονιάς ανοίγει τις πόρτες του σήμερα στη Θεσσαλονίκη, στον πολυχώρο WE από τη σελίδα Βασανίζομαι και τις μεγαλύτερες φοιτητικές ιστοσελίδες. Την ατμόσφαιρα θα συνθέτουν η άφθονη μεξικάνικη μπύρα με τεκίλα στα μπαρ από την Desperados, τα παγωμένα σφηνάκια Jagermeister και οι σέξι καθηγήτριες της Duo Greece που θα παρουσιάσουν το Love Academy. Xoρηγοί επικoινωνίας TV100, […]

Neopolis Team

30 Σεπτεμβρίου, 2017

To μεγαλύτερο φοιτητικό party της χρονιάς ανοίγει τις πόρτες του σήμερα στη Θεσσαλονίκη, στον πολυχώρο WE από τη σελίδα Βασανίζομαι και τις μεγαλύτερες φοιτητικές ιστοσελίδες. Την ατμόσφαιρα θα συνθέτουν η άφθονη μεξικάνικη μπύρα με τεκίλα στα μπαρ από την Desperados, τα παγωμένα σφηνάκια Jagermeister και οι σέξι καθηγήτριες της Duo Greece που θα παρουσιάσουν το Love Academy. Xoρηγοί επικoινωνίας TV100, Cosmoradio 95.1 και Plus Radio 102.6.

Πως ξεκίνησε η ιδέα;

Όπως όλες οι ωραίες ιδέες έτσι κι αυτήν προέκυψε από μια ανάγκη και συγκεκριμένα την ανάγκη να γιορτάζουμε όλοι οι φοιτητές μαζί, για μια βραδιά κάθε εξάμηνο. Χωρίς πολιτικούς διαχωρισμούς, γιορτάζουμε το τέλος ενός κουραστικού, διαβαστερού μήνα και την αρχή ενός νέου εξαμήνου.

Θα συμμετέχουν φέτος τα Ανομολόγητα ΑΠΘ;

Την προηγούμενη χρονιά συνεργάστηκε και η σελίδα των Ανομολόγητων Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης, δυστυχώς όμως υπήρξε μια διένεξη στην διαχείρισή της που κατέληξε δίνοντας πολιτικό πρόσημο στη σελίδα και μέχρι να επανέλθει η προηγούμενη κατάσταση δεν μπορούμε να ξανασυνεργαστούμε. Τα πολιτικά συμφέροντα των φοιτητικών παρατάξεων αποτελούν απαραβίαστη κόκκινη γραμμή για τη διοργάνωση που υποσχόμαστε να μην επιτρέψουμε ποτέ να μας αγγίξουν, με οποιονδήποτε τρόπο. Η συνεργασία μας με τις σελίδες Ανομολόγητων σε όλες τις υπόλοιπες πόλεις συνεχίζεται δυναμικά. Τσέκαρε φασούλα στα Ιωάννινα!

Τι παίζει με το Welcome Erasmus Party;

Την ίδια βραδιά συμβαίνει ταυτόχρονα στον ίδιο χώρο και το WELCOME ERASMUS PARTY καθώς θεωρούμε σωστό και όμορφο να συμπεριλάβουμε και τους εισερχόμενους φοιτητές από προγράμματα ανταλλαγής erasmus των πανεπιστημίων της Θεσσαλονίκης. Eνδεικτικά, στο πρώτο ΤΕΛΟΣ ΕΞΕΤΑΣΤΙΚΗΣ + WELCOME ERASMUS PARTY στις 30/9/16 προσήλθαν πάνω από 2000 φοιτητές οι οποίοι δεν έλεγαν να φύγουν με τίποτα και μάλιστα δημιούργησαν μια υπέροχα μοναδική, καθαρά φοιτητική ατμόσφαιρα όπως μπορείτε να δείτε και στο video που είχαμε δημοσιεύσει.

Τι να περιμένουμε φέτος;

Γνωρίζοντας την περσινή επιτυχία λοιπόν είμαστε έτοιμοι φέτος να αντιμετωπίσουμε κάθε πρόκληση και συγκεκριμένα οι πόρτες θα ανοίξουν μια ώρα νωρίτερα, θα λειτουργήσουν 2 είσοδοι ταυτόχρονα ενώ έχει προσληφθεί και extra προσωπικό. Εδώ να επισημάνουμε ότι η μέγιστη χωρητικότητα του πολυχώρου για μια δεδομένη στιγμή είναι 1500 άτομα ενώ οι προαναφερθέντες αριθμοί αφορούν την συνολική προσέλευση καθόλη τη διάρκεια της εκδήλωσης. Σε κάθε περίπτωση, αν θες να αποφύγεις την αναμονή στην ουρά σε συνιστούμε να έρθεις μισή ώρα πριν ανοίξουν οι πόρτες. Τέλος, για extra εκπτωτικές τιμές σε μπουκάλια και ποτά μπορείς να ενημερωθείς για VIP προσφορές μέσω της παρακάτω φόρμας.

Δες στη συνέχεια το επικό video που δημιούργησαν φοιτητές του Πολυτεχνείου και του Παιδαγωγικού για το τελευταίο Τέλος Εξεταστικής Party:

Πληροφορίες του event:

Πότε; 30/9

Πού; Πολυχώρος WE (μετά το ΠΑ.ΜΑΚ όπως φαίνεται και στη σχετική φωτογραφία)

Είσοδος; 3 ευρώ

Link: https://www.facebook.com/events/531998040525660/

Like: https://www.facebook.com/basanizomai/ https://www.facebook.com/erasmuslost/

Χoρηγοί: Desperados, Jagermeister, Duo Greece

Oι πόρτες ανοίγουν στις 10μμ.

 

FUN ZONE

Τιβί

Το ‘Maestro’ είναι η τελευταία του τηλεοπτική δουλειά, παραδέχεται ο Παπακαλιάτης!

Τιβί

Τα Jumbo λάνσαραν την πασχαλινή τους διαφήμιση και κρίντζαρε το είναι μας!

BINGE WATCHING

‘Maestro’: Στο Τop10 του παγκόσμιου Netflix βρίσκεται η σειρά του Παπακαλιάτη!

Μουσική

Release Athens x SNF Nostos: Ο Central Cee έρχεται στο Ξέφωτο του ΚΠΙΣΝ στις 20 Ιουνίου!

FOODIES

6 αλμυρά και γλυκά σνακ που μπορείς να φτιάξεις με ψωμί του τοστ πέρα από… τοστ!

EVENTS

Σymposio Festival: Η Βαρβάκειος πλημμυρίζει γεύση, μουσική και τέχνη στις 19 Μαρτίου!

hashtag

BEST_OF_THE_INTERNET