Μουσική

Η Mariah Carey «ξεπάγωσε» και έδωσε το σήμα για τη χριστουγεννιάτικη περίοδο!

'It's Tiiiiime'!

Αλεξάνδρα Κουτσούκου

1 Νοεμβρίου, 2023

Σήμερα κάποιοι λένε «Καλό μήνα», κάποιοι άλλοι «Καλά Χριστούγεννα». Είμαι με τους δεύτερους. Μαντέψτε ποια άλλη είναι. Προφανώς και η Mariah Carey.

Δεν πρέπει να υπάρχει άλλος άνθρωπος που να ανυπομονεί τόσο για το Νοέμβρη όσο η τραγουδίστρια και έχει σοβαρό λόγο. Γιατί έτσι απλά το networth της αυξάνεται κατά μερικά εκατομμύρια.

Τριάντα χρόνια σχεδόν, η πραγματική βασίλισσα του χιονιού κάνει defrost και απολαμβάνει την εποχή της κατακτώντας την κορυφή στα charts. Έχω βάσιμες υποψίες ότι κρύβεται πίσω από το γεγονός ότι η χριστουγεννιάτικη περίοδος όλο και μεγαλώνει. I mean, τη συμφέρει όσο κανέναν άλλον. Κάποτε ξεκινούσαμε από την 1η Δεκεμβρίου, πλέον τα λαμπάκια έχουν αρχίσει να ξεπετάγονται από τον Σεπτέμβρη. Δε μας χάλασε καθόλου.

Διάβασε κι αυτό

Καλά καλά δεν μπήκε ο Σεπτέμβρης και το ‘All I Want For Christmas’ φιγουράρει στα charts!

Με την ατάκα ‘It’s Tiiiiime’ σε νότες που δεν πιάνει καν το πεντάγραμμο λοιπόν, η Mariah έδωσε το σινιάλο για την πιο όμορφη εποχή του χρόνου. Μένει να τη δώσει και ο καιρός, γιατί κάπου έχει μπερδευτεί νομίζω…

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Mariah Carey (@mariahcarey)

Εντωμεταξύ, θα προσπεράσουμε όντως το «30 χρόνια» που προαναφέρθηκε;

Το τραγούδι-ύμνος των Χριστουγέννων με το οποίο μεγαλώσαμε, σε ένα χρόνο από τώρα θα μπει στα πρώτα «-άντα». *panic mode on* 

Και κάτι ακόμα που μπορεί να σας ενδιαφέρει. Σε περίπτωση που το επόμενο διάστημα σας βρει κάπου στις ΗΠΑ, τσεκάρετε το πρόγραμμά της για τις γιορτινές εμφανίσεις της. Είναι το once in a lifetime experience που πρέπει να ζήσει κάθε χριστουγεννόφιλος.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Mariah Carey (@mariahcarey)

Το σημαντικό είναι ότι μπήκαμε κι επισήμως στη χριστουγεννιάτικη περίοδο, το είπε η Mariah. Μη δίνετε σημασία στο bullying που σας κάνουν οι Grinch φίλοι σας και ξεκινήστε να στολίζετε αν αυτό λέει η ψυχούλα σας.

FUN ZONE

Μουσική

TΙΜΕ: Η Taylor Swift είναι η πρώτη γυναίκα που βγαίνει «Πρόσωπο της Χρονιάς» για 2η φορά!

BINGE WATCHING

Ο ‘Kevin’ απέκτησε αστέρι στο Walk of Fame και η «μαμά» του ήταν εκεί να τον καμαρώσει!

BINGE WATCHING

Η «Φόνισσα» της Εύας Νάθενα είναι ο ελληνικός κινηματογράφος στα καλύτερά του!

hashtag

BEST_OF_THE_INTERNET