Μουσική

Καλά καλά δεν μπήκε ο Σεπτέμβρης και το ‘All I Want For Christmas’ φιγουράρει στα charts!

Μήπως αντί για «Καλό χειμώνα» να το πάμε κατευθείαν «Καλά Χριστούγεννα;»

Αλεξάνδρα Κουτσούκου

5 Σεπτεμβρίου, 2023

Σαν Christmas girlie, η είσοδος του Σεπτέμβρη σημαίνει ένα μόνο πράγμα: επίσημο ξεκίνημα countdown για τα Χριστούγεννα!

Δε θα με δεις να το παραδέχομαι εύκολα, αλλά ναι, ακούω από τώρα Michael Bublé για να μπαίνω σιγά σιγά στο mood. Αυτή η δειλή προετοιμασία για τον Δεκέμβρη είναι ένεση σεροτονίνης!

Χαίρομαι που δεν είμαι μόνη μου λοιπόν και που υπάρχει πολύς κόσμος εκεί έξω που μοιράζεται τον ίδιο ενθουσιασμό για την πιο όμορφη εποχή του χρόνου. Θέλω να πω, οι σάμερ τύποι είχατε 3 μήνες να μας ζαλίσετε με τον έρωτά σας για το καλοκαίρι, ήρθε η σειρά μας να γίνουμε σπαστικοί.

Μπορεί το αποτύπωμα του καλοκαιριού να μην έχει σβήσει ακόμα εντελώς (ή και όχι, με τέτοιο καιρό…), αλλά κάποιοι έχουν ήδη αρχίσει να κατακλύζονται από το κρίστμας σπίριτ. Αυτή τη στιγμή που μιλάμε, η Mariah Carey κάνει το ετήσιο της ζέσταμα για να γίνει και πάλι η βασίλισσα των playlist με το ‘All I Want for Christmas’, που έχει εισχωρήσει από τώρα στα charts. Χαρακτηριστικό επίσης είναι ότι με το που μπήκε ο Σεπτέμβρης, στο Spotify στήθηκε ένα μίνι xmas party, καθώς το κομμάτι σημείωσε 300.000 streams – 75% αύξηση συγκριτικά με πέρσι τέτοια εποχή.

Το πιο διάσημο χριστουγεννιάτικο τραγούδι λοιπόν, κάνει σιγά σιγά την εμφάνισή του στα ακουστικά πολλών φαν του αλλά και της εποχής, ωστόσο οι Φιλιππίνες το πήγαν ένα βήμα παραπέρα, καθώς εκεί θα βρεις το ‘All I Want for Christmas’ στο top100. Γενικότερα, ξέρουν να γιορτάζουν τα Χριστούγεννα στη συγκεκριμένη χώρα, με την εορταστική περίοδο να κρατάει περισσότερο απ’ οπουδήποτε αλλού στον κόσμο. Κάτι καταλάβαμε.

(«Πώς βγάζω φιλιππινέζικη βίζα;» έντερ)

Η ίδια η Mariah Carey σχολίασε το γεγονός, μιας και κάπως έτσι μπαίνουμε στο era που αντικειμενικά της ανήκει!

Αν είχες την ανάγκη να ξεσκουριάσεις από τώρα τη χριστουγεννιάτικη playlist που είχες κρατήσει από πέρσι, οι Φιλιππίνες λένε κάντο! Ποιον ενοχλούμε στην τελική;

FUN ZONE

EVENTS

Σymposio Festival: 1η Οκτωβρίου το μεγάλο comeback στη Βαρβάκειο!

hashtag

BEST_OF_THE_INTERNET