ΕΛΛΑΔΑ

Η Λατινοπούλου ξαναχτυπά με body shaming, τρώει cancel από τα ψηφοδέλτια της ΝΔ!

Μαζί με την αποστομωτική απάντηση της Δανάης Μπάρκα, πήρε επιτέλους κι από το κόμμα της.

Neopolis Team

16 Ιουνίου, 2022

Για ακόμη μία φορά, χθες έπρεπε να αντιμετωπίσουμε τη γνωστή «οργισμένη Ελληνίδα» που δεν αντέχει άλλο να βλέπει τη χώρα να γίνεται έρμαιο της woke culture. Οι συστάσεις περιττές, αλλά ας κάνουμε τον κόπο. Αφροδίτη Λατινοπούλου κυρίες και κύριοι, η γυναίκα που αδυνατεί να χωνέψει ότι οι μασχάλες του φύλου της καλύπτονται από τρίχες και πως η ζυγαριά μπορεί να δείχνει νούμερο μεγαλύτερο του 55. 

Η χθεσινή μέρα για την κυρία Λατινοπούλου λοιπόν, έμελλε να καταστραφεί εξαιτίας ενός δημοσιεύματος για τη Δανάη Μπάρκα. Κάποια άτομα αποφάσισαν να βάλουν λίγη θετικότητα στη ζωή τους και να πουν έναν καλό λόγο για την παρουσιάστρια, πράγμα που προφανώς εξόργισε την πολιτεύτρια της ΝΔ και έσπευσε να σχολιάσει. Έχει στερέψει από προβλήματα αυτή η χώρα βλέπετε, και τα κιλά μιας γυναίκας είναι το μεγαλύτερο τη δεδομένη στιγμή.

Τελικά, αυτός που το πλήρωσε ήταν η ίδια, αφού πέρα από την αποστομωτική απάντηση που δέχτηκε από τη Δανάη Μπάρκα, πήρε επιτέλους αυτό που της αξίζει κι από το κόμμα της.

Η πρώτη, σε μια σύντομη αναφορά στο θέμα, απέδειξε ότι το πραγματικό λάθος πρότυπο είναι αυτ@ που κακοποιεί ψυχικά έναν άνθρωπο, που τον στιγματίζει για την εμφάνισή του και την όποια ιδιαιτερότητά του, κι όχι αυτ@ που απλά υπάρχει σε ένα σώμα.

Ολόκληρη η δήλωση της Δανάης Μπάρκα στη διάρκεια της εκπομπής της:

«Σκεφτόμουν και συζητούσα με τους συνεργάτες μου πώς θα μπορούσα να τοποθετηθώ διακριτικά πάνω στο θέμα. Όταν ένας άνθρωπος έχει ως μοναδικό του όπλο, το να σχολιάζει τρίτους, σε πιάνει μία λύπη, γιατί σκέφτεσαι πόσο άδειος μπορεί να είναι. Επειδή όμως πήρα πολλά μηνύματα και εκεί έξω μπορεί να υπάρχουν άνθρωποι που να μην έχουν τη δύναμη τη δική μου συναισθηματικά και επειδή αυτός ο άνθρωπος ασχολείται και με την πολιτική, ελπίζω αυτό που συμβαίνει να φτάσει στο πολιτικό κόμμα στο οποίο ανήκει και να γίνει κάτι άμεσα.

Σε μια εποχή που όλοι παλεύουμε να εξαλειφθεί η βία, η κακοποίηση, όταν βλέπουμε ότι κάθε λίγο ακούμε για γυναικοκτονίες και ανθρωποκτονίες, άνθρωποι που αυτοκτονούν από ψυχολογικά προβλήματα και επειδή σε λίγα χρόνια μπορεί να φέρουμε και εμείς στον κόσμο παιδιά, δε σκεφτόμαστε τι μπορεί να πάθουν τα δικά μας παιδάκια αν εμείς τροφοδοτούμε το συναίσθημα και το αίσθημα του ρατσισμού.

Δε θα πιάσω το όνομά της στο στόμα μου, γιατί θεωρώ ότι αν πιάσω στο στόμα μου αυτό το όνομα θα ασχημύνω και επειδή εγώ στα μάτια μου με βλέπω πολύ όμορφη δε θέλω να ασχημύνω. Εγώ θέλω να πω πως με το συγκεκριμένο σώμα που εχθές κρίθηκε, εγώ έχω διασκεδάσει, έχω χορέψει, με έχουν ερωτευθεί, έχω ερωτευθεί, έχω γηροκομήσει τον παππού μου για τρεις μήνες, φροντίζοντάς τον. Με το ίδιο σώμα, δουλεύω όλη μέρα, βοηθάω πολλούς ανθρώπους δίπλα μου.

Με το ίδιο σώμα ονειρεύομαι να φέρω στον κόσμο ένα παιδί κάποια στιγμή, με το ίδιο σώμα προσπαθώ να δίνω αγάπη, να είμαι sexy και ανέμελη. Ταυτόχρονα προσπαθώ να γεμίζω το μυαλό μου, μόνο φως χαρά και αγάπη.

Στο τέλος της ζωής μόνο αυτά μένουν. Είμαι πολύ χαρούμενη για ό,τι έχω καταφέρει. Γιατί η διαφορά μου με αυτή την κοπέλα είναι ότι εγώ κυρίως αναπαράγομαι για την αγάπη, για τα κατεβατά μου, για το ότι κλαίω, για το ότι γελάω και όχι γιατί χλευάζω άλλους ανθρώπους.

Είναι λυπηρό για τους ανθρώπους που ακολουθούν τέτοιους ανθρώπους, γιατί ζούμε σε μια εποχή πολύ επικίνδυνη και βίαιη. Χαίρομαι που δεν είμαι απλά όμορφη.

Ας βουτάμε τη γλώσσα μας στο μυαλό μας πριν μιλήσουμε, πριν πιάσουμε ανθρώπους στο στόμα μας. Δε νοείται ένας άνθρωπος να προσπαθεί να κάνει κακό σε έναν άλλο άνθρωπο και να κακοποιεί την ψυχή του».

https://www.youtube.com/watch?v=ezc_5t_DOls

Στην εποχή που ζούμε και με τις εποχές που προηγήθηκαν, είναι αναμενόμενο να υπάρχουν ακόμα αυτές οι απόψεις γύρω μας. Ωστόσο, πλέον δεν είναι επιτρεπτό να εκφράζονται κι επιτέλους, το κόμμα της γυναίκας που έχει αποκτήσει φήμη για τους πιο λάθος λόγους, αποφάσισε να κινητοποιηθεί.

Συγκεκριμένα, η Νέα Δημοκρατία αφαίρεσε την Αφροδίτη Λατινοπούλου από τη λίστα υποψηφίων στις επόμενες εθνικές εκλογές, με πηγές του κόμματος να αναφέρουν:

Η πολιτεύτρια Αφροδίτη Λατινοπούλου δεν έχει κανένα αξίωμα ή θέση στο οργανόγραμμα της Νέας Δημοκρατίας, ούτε σε τοπικό ούτε σε κεντρικό επίπεδο και δε θα είναι υποψήφια στις επόμενες εθνικές εκλογές.

Και πολύ άργησε θα πούμε εμείς. Σε κάθε περίπτωση, δεν περιμένουμε κάποια ριζική αλλαγή στις απόψεις του εν λόγω ατόμου, περιμένουμε όμως να είναι πιο προσεχτική στις δηλώσεις της.

ΤΑ ΝΕΑ ΣΟΥ

ΙΝΤΕΡΝΑΣΙΟΝΑΛ

Διακοπές στην Αλβανία ψηφίζουν οι Έλληνες, ρίχνουν άκυρο στα ακριβά νησιά της Ελλάδας!

SPILL THE TEA

Σε άλλα νέα, η Sydney Sweeney κάνει tour στα ελληνικά νησιά και όλοι την ψάχνουν!

ΕΛΛΑΔΑ

Οι 10 πιο περιζήτητοι εργοδότες στον κλάδο της Τεχνολογίας στην Ελλάδα!

ΕΛΛΑΔΑ

Οι μισοί Έλληνες δεν θα πάνε φέτος διακοπές λόγω ακρίβειας σε εισιτήρια και διαμονή!

ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΕΣ

Μηχανογραφικό 2024: Απόψε τα μεσάνυχτα ανοίγει η πλατφόρμα – Μέχρι πότε η υποβολή του!

SPILL THE TEA

Ο Zac Efron αποκάλυψε την αιτία για το παραμορφωμένο του πρόσωπο και νιώσαμε άσχημα!

hashtag

BEST_OF_THE_INTERNET