ΙΝΤΕΡΝΑΣΙΟΝΑΛ

Μπορείτε να καταλάβετε γιατί ολόκληρο το ίντερνετ έχει αγαπήσει αυτή τη φωτογραφία;

Στις 15 Σεπτεμβρίου, ο John Blanding της Boston Globe τράβηξε μια φωτογραφία έξω από το Corner Theatre στο Μπρούκλαϊν της Μασαχουσέτης για λογαριασμό της εφημερίδας. Η φωτογραφία απεικόνιζε ένα πλήθος κόσμου να συνωστίζεται έξω από τον κινηματογράφο, περιμένοντας να καταφθάσουν οι σταρ της ταινίας «Black Mass» -ανάμεσά τους και ο Johnny Depp- η οποία θα […]

Default avatar

Guest Author

29 Σεπτεμβρίου, 2015

Στις 15 Σεπτεμβρίου, ο John Blanding της Boston Globe τράβηξε μια φωτογραφία έξω από το Corner Theatre στο Μπρούκλαϊν της Μασαχουσέτης για λογαριασμό της εφημερίδας. Η φωτογραφία απεικόνιζε ένα πλήθος κόσμου να συνωστίζεται έξω από τον κινηματογράφο, περιμένοντας να καταφθάσουν οι σταρ της ταινίας «Black Mass» -ανάμεσά τους και ο Johnny Depp- η οποία θα έκανε πρεμιέρα εκείνο το απόγευμα.

Αν και με την πρώτη ματιά η φωτογραφία δεν έχει να παρουσιάσει τίποτα το ιδιαίτερο… αν την παρατηρήσετε ξανά όμως θα δείτε ότι η κυρία με τα λευκά μαλλιά και τα ροζ γυαλιά μυωπίας είναι η μόνη που κοιτάζει όσα συμβαίνουν με τα ίδια της τα μάτια και όχι μέσα από την οθόνη του κινητού της. Ζει πραγματικά τη στιγμή χωρίς να προσπαθεί να τραβήξει μία φωτογραφία ή ένα βίντεο με το smartphone της.

Την φωτογραφία την ανέβασε στο Twitter ο χρήστης Wayne Dahlberg, ο οποίο εντόπισε και κύκλωσε την κυρία γράφοντας «αυτή είναι η νέα πιο αγαπημένη μου φωτογραφία που έχει τραβηχτεί ποτέ».

Μέχρι στιγμής το Tweet έχει λάβει περισσότερα από 8.000 Retweets με αποτέλεσμα η φωτογραφία αυτή να έχει καταφέρει να γίνει viral μέσα σε λίγες ώρες!

ΤΑ ΝΕΑ ΣΟΥ

ΕΛΛΑΔΑ

Κάθειρξη 16,5 ετών στον οδηγό που παρέσυρε και σκότωσε την 21χρονη Έμμα στη Θεσσαλονίκη!

ΕΛΛΑΔΑ

Το 19% της Gen Ζ θεωρεί τη δικτατορία προτιμότερη από τη δημοκρατία ορισμένες φορές!

ΕΛΛΑΔΑ

Ξανά ορατό το Βόρειο Σέλας στην Ελλάδα, για όσους το έχασαν την προηγούμενη φορά!

ΕΛΛΑΔΑ

Το ΚΠΙΣΝ γεμίζει από αύριο (1/12) φωτάκια και μπαίνει σε xmas mood με πολλές εκδηλώσεις!

TECH NEWS

Wonderbox: Ένα πρωτότυπο κινηματογραφικό project εμπνευσμένο από τη Samsung Neo QLED 8K!

SPILL THE TEA

Damiano και Dove Cameron είναι το νέο ζευγάρι στην πόλη, πάμε να κλάψουμε στη γωνίτσα μας!

ΕΛΛΑΔΑ

Humanity Greece: Το Όραμα του Εθελοντισμού και η φωταγώγηση της Ελλάδας προς τιμή των εθελοντών!

hashtag

BEST_OF_THE_INTERNET