fbpx

Η εφαρμογή της Τράπεζας Πειραιώς που κάθε φοιτητής πρέπει να κατεβάσει!


Η νέα εφαρμογή της Πειραιώς με όνομα «Check in Class», ήρθε να ταράξει τη ζωή των φοιτητών και να τους προσφέρει δώρα και ευκαιρίες χωρίς να απαιτεί να κοπιάσουμε ή να παλέψουν για αυτά, ζητώντας τους μόνο να κάνουν ένα απλό check in στο αμφιθέατρο της σχολής τους.

Η Τράπεζα Πειραιώς αφουγκραζόμενη τον νεανικό-φοιτητικό παλμό και έχοντας ως κύριο αυτοσκοπό της την πρωτοπορία, επιχειρεί να έρθει ακόμη πιο κοντά στους νέους χρησιμοποιώντας ωστόσο τον δικό τους κώδικα επικοινωνίας.

Πάμε να δούμε λοιπόν τι μας είπαν οι αρμόδιοι της Τράπεζας Πειραιώς και να μάθουμε ακόμη περισσότερα για την εν λόγω εφαρμογή. 

1. Τι είναι ακριβώς το Check In Class και τι μπορεί να κερδίσει ο φοιτητής από αυτό?

Ο φοιτητής αφού κατεβάσει το app «Check In Class», την πρωτοποριακή εφαρμογή της Τράπεζας Πειραιώς που μιλάει τη γλώσσα του, διεκδικεί δώρα στη στιγμή κάθε φορά που πηγαίνει στη Σχολή του.

Τα βήματα για να κερδίσει είναι απλά:

  • κάνει Check In κάθε φορά που βρίσκεται στη Σχολή του, βλέπει αν κέρδισε στη στιγμή ένα φορητό φορτιστή, κινητού Powerbank και συλλέγει συμμετοχές για την κλήρωση μεγαλύτερων δώρων.
  • Αποκτώντας ένα ή περισσότερα προϊόντα της Τράπεζας Πειραιώς που του ταιριάζουν ενεργοποιούνται οι παραπάνω συμμετοχές και έχει πιθανότητες να κερδίσει Tablet ή Προπληρωμένες Κάρτες με το ποσό των €50.

foritos

2. Πιστεύετε ότι μέσω αυτής της εφαρμογής θα έρθετε πιο κοντά στους φοιτητές, οι οποίοι μέχρι σήμερα βλέπουμε πως κρατάνε μια πιο αρνητική στάση για τις τράπεζες;

Tο «Check In Class» έχει ήδη αγκαλιαστεί από φοιτητές 20 εκπαιδευτικών ιδρυμάτων και συνεχίζεται πλέον σε όλα τα εκπαιδευτικά ιδρύματα της χώρας. Η ανταπόκρισή τους είναι σημαντική όπως αποτυπώνεται και στα συνολικά στοιχεία από την έναρξη της ενέργειας, κάτι που δείχνει πως μπορεί πράγματι να «μιλάει στη γλώσσα τους» και να απαντά σε ανάγκες τους, προσφέροντας πλεονεκτήματα σε αυτή την νέα φάση της ζωής τους.

3. Για ποιό λόγο θεωρείτε πως οι τράπεζες και ειδικά η Πειραιώς πρέπει να επικεντρώσει το ενδιαφέρον της στους φοιτητές;

Η δημιουργία νέου κοινού πελατών στις ηλικίες 18 – 24 ετών αποτελεί αφετηρία δημιουργίας μιας τραπεζικής σχέσης σε μακροπρόθεσμο ορίζοντα. Η διαρκής προσπάθεια για την σωστή προσέγγιση ανθρώπων νεαρής ηλικίας πρέπει να αποτελεί προτεραιότητα για μια τράπεζα. Οι φοιτητές Α.Ε.Ι. και Τ.Ε.Ι. αποτελούν το τμήμα του ανθρώπινου δυναμικού που θα κληθεί να συμβάλλει τα μέγιστα στην ανάπτυξη της ελληνικής οικονομίας μετά την πολυετή κρίση. Επίσης, μην ξεχνάμε ότι μεταξύ των 2-3 τραπεζών με τις οποίες συνεργάζεται ένας πελάτης κατά τη διάρκεια της φάσης που εκτελεί συναλλαγές στη ζωή του, η πρώτη με την οποία συνεργάστηκε σε νεαρή ηλικία, εμφανίζει διαχρονικά υψηλά ποσοστά πιστότητας.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

4. Η εφαρμογή αυτή θα είναι ο προάγγελος για άλλες ενέργειες της τράπεζας που θα βοηθήσουν τους φοιτητές; Και αν ναι, ποιες θα είναι αυτές;

Η Τράπεζα Πειραιώς επενδύει στη σχέση με το συγκεκριμένο δυναμικό κοινό και έχει αποφασίσει να αναπτύξει άμεσα νέες λειτουργικότητες για τους φοιτητές εντός του Check In Class app που σκοπό έχουν να κάνουν τη φοιτητική ζωή πολύ πιο εύκολη και διασκεδαστική. Ιδιαίτερα σημαντική είναι η διάκριση Gold που έλαβε το Check In Class app  στα Μοbile Excellence Awards 2016. Φιλοδοξία μας είναι το Check In Class app να ανανεώνεται συνεχώς ώστε να αποτελέσει μέρος της φοιτητικής καθημερινότητας. Για περισσότερες πληροφορίες: Stay tuned!

 

#ΤΟΥ ΙΔΙΟΥ ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΟΥ

#BEST OF INTERNET

#BEST OF INTERNET