ΣΤΗΝ ΥΓΕΙΑ ΜΑΣ

Υπάρχει ένα hack που σε βοηθάει να αποκοιμηθείς αμέσως και όντως κάνει δουλίτσα!

Προτού καταλήξεις στα ηρεμιστικά, δεν του δίνεις μια ευκαιρία;

Στο TikTok βρίσκεται η λύση για όσους πρέπει καθημερινά να εξηγούν «Προς τι αυτοί οι μαύροι κύκλοι;». Μετά την πιο συνηθισμένη – ειλικρινή – απάντηση «έβλεπα μια σειρά», οι αϋπνίες είναι η πιο κοινή αιτία. Είναι η φάση που νιώθεις εξουθενωμέν@ όλη την ημέρα και με το που πέφτεις στο κρεβάτι δεν μπορείς να κλείσεις μάτι. Όχι, εξηγήστε το!

Απ’ ό,τι φαίνεται, είναι ένα πρόβλημα που ταλαιπωρεί πολλούς, εξού και τα 125 εκατομμύρια views του hashtag #sleephack στο TikTok. Εξίσου πολλά είναι και τα hacks, αλλά ένα συγκεκριμένο έχει καταφέρει να γίνει viral και με μια δοκιμή, πρέπει να παραδεχτούμε ότι την κάνει τη δουλίτσα του.

Σύμφωνα με την Παραδοσιακή Κινέζικη Ιατρική, το κόλπο δε βρίσκεται στα χάπια, αλλά στον καρπό σου.

Ο @youngeryoudoc είναι αυτός που έγινε viral αποκαλύπτοντας το hack και χάρη στον οποίο αποκτήσαμε ελπίδα ότι απόψε το βράδυ δε θα στριφογυρνάμε για κάνα τρίωρο στο κρεβάτι μέχρι να καταφέρουμε να αποκοιμηθούμε. Ο εν λόγω χρήστης λοιπόν, ανέβασε βίντεο όπου σαν tip για να κοιμηθείς γρήγορα, παρουσιάζει το απαλό τρίψιμο του καρπού από την εσωτερική του πλευρά.   

@youngeryoudoc #bodyhacks #healthhacks #hacks #cantsleep #sleep #stretching #stress #anxiety #vagusnerve #fyp #health#themoreyouknow ♬ original sound – YoungerYouDoc

Το βίντεο έχει πάνω από 250.000 προβολές, με τον @youngeryoudoc να εξηγεί ότι το σημείο αυτό του καρπού αποτελεί σημείο πίεσης. Σύμφωνα με την Dr. Shari Auth, σε αυτά βρίσκεται το «κλειδί» της χαλάρωσης, και το τρίψιμό τους συνίσταται κάθε βράδυ πριν από τον ύπνο για όσους έχουν θέματα με αυτόν.

Ξάπλωσε λοιπόν, σβήσε τα φώτα και ετοιμάσου να κοιμηθείς. Αφού χαλαρώσεις και νιώσεις άνετα στο κρεβάτι σου, τρίψε απαλά με δύο δάχτυλα την εσωτερική μεριά του καρπού σου με κυκλικές κινήσεις. Θα αισθανθείς πιο ελαφρύς και έτσι θα σου είναι πιο εύκολο να αφεθείς στην αγκαλιά του Μορφέα. Ελπίζουμε να σε βοηθήσει!

ΛΑΪΦΣΤΑΪΛ

ΨΥΧΟΛΟΓΙΑ

To ‘gaslighting’ είναι η λέξη της χρονιάς για το 2022 και σίγουρα σου έχει συμβεί!

ΣΤΥΛ

Tommy Hilfiger: Καλωσορίζει την εορταστική περίοδο με το λανσάρισμα μιας festive συλλογής!

ΨΥΧΟΛΟΓΙΑ

6 συνήθειες και σκέψεις που ρίχνουν την αυτοπεποίθησή σου, ακόμα κι αν δεν το καταλαβαίνεις!

hashtag

BEST_OF_THE_INTERNET