ΘΕΣΕΙΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ

H Εθνική Τράπεζα άνοιξε 20 θέσεις αμειβόμενης πρακτικής για φοιτητές, ψήνεις αιτησούλα;

Άσε που παίζει να κρατήσεις τη δουλίτσα και για μετά.

Neopolis Team

9 Δεκεμβρίου, 2019

Η Εθνική Τράπεζα άνοιξε 20 θέσεις αμειβόμενης πρακτικής άσκησης, η εβδομάδα ξεκινάει με τις καλύτερες προϋποθέσεις για όσους βρίσκονται σε φάση αναζήτησης.

Πιο συγκεκριμένα, πρόκειται για το πρόγραμμα Internship «[email protected]», που απευθύνεται σε προπτυχιακούς και μεταπτυχιακούς φοιτητές με ειδίκευση στον τομέα της Πληροφορικής. Η ένταξη στο δυναμικό της Εθνικής Τράπεζας προσφέρει, εκτός από έμμισθη πρακτική άσκηση, τεχνογνωσία και επαγγελματική εμπειρία σε νέες τεχνολογίες, κάνοντας ομαλή την ένταξή στην αγορά εργασίας.

Σκέψου μόνο ότι θα απασχοληθείς σε εξειδικευμένους τομείς δραστηριότητας και έργα της Τράπεζας αναλαμβάνοντας ουσιαστικά καθήκοντα και σημαντικές εργασίες, θα συνεργαστείς με έμπειρα στελέχη, θα μοιραστείς τις ιδέες σου και γενικά, θα λειτουργείς σαν ενεργό μέλος της ομάδας!

Παρακάτω οι θέσεις πρακτικής που περιλαμβάνει το πρόγραμμα της Εθνικής:

Οι ενδιαφερόμενοι θα πρέπει να υποβάλουν ηλεκτρονικά την αίτησή τους έως την Παρασκευή 20 Δεκεμβρίου 2019, αναφέροντας με σειρά προτεραιότητας τις θέσεις για τις οποίες ενδιαφέρονται (μέχρι 2 θέσεις).

Όσον αφορά τις αιτήσεις, αξιολογούνται βάσει των προδιαγραφών κάθε θέσης και οι καταλληλότεροι υποψήφιοι συμμετέχουν σε διαδικασία επιλογής, η οποία περιλαμβάνει:

1. Γραπτή δοκιμασία / τεστ γλωσσικού και αριθμητικού συλλογισμού
2. Panel interview με εξειδικευμένα Στελέχη HR
3. Συνέντευξη με Στελέχη Μονάδων Απασχόλησης

Οι υποψήφιοι που θα κληθούν να συμμετάσχουν στη διαδικασία επιλογής θα χρειαστεί να αποστείλουν στη συνέχεια σε ηλεκτρονική μορφή τα πιστοποιητικά σπουδών τους.

Περισσότερες πληροφορίες μπορείς να βρεις ΕΔΩ.

Για υποβολή αιτήσεων, πάτησε ΕΔΩ.

ΤΑ ΝΕΑ ΣΟΥ

ΕΛΛΑΔΑ

H Σκόπελος στις 10 πιο εμβληματικές κινηματογραφικές τοποθεσίες στον κόσμο!

ΕΛΛΑΔΑ

Εκτός από τη θέρμανση και τις διακοπές, οι Έλληνες κόβουν και το μπάνιο λόγω ακρίβειας!

TECH NEWS

Η Apple νιώθει ότι απειλείται από το ChatGPT και θέλει να φέρει τη Siri στα μέτρα του!

hashtag

BEST_OF_THE_INTERNET