fbpx

6 πράγματα που έγιναν στα γυρίσματα των «50 πιο σκοτεινών αποχρώσεων του γκρι» κι όλοι θα θέλαμε να μάθουμε!


Όλοι περιμένουμε μανιωδώς και με αμείωτο ενθουσιασμό να κάνει πρεμιέρα η ταινία «οι 50 πιο σκοτεινές αποχρώσεις του γκρι» και να δούμε τι μπορεί να συμβεί στο δεύτερο μέρος αυτής της άκρως ερωτικής ταινίας, ποιες θα είναι οι αλλαγές στους πρωταγωνιστές και ας μην κρυβόμαστε, θέλουμε σαν τρελοί να πάρουμε και μερικά μαθήματα πάνω στο σεξ που μόνο «οι 50 αποχρώσεις του γκρι» μπορούν να μας διδάξουν.

Εμείς ωστόσο βρήκαμε 11 άκρως απολαυστικά στιγμιότυπα που συνέβησαν πίσω από τις κάμερες και σίγουρα θέλετε να ξέρετε, πριν τρέξετε στους κινηματόγραφους να δείτε την ταινία!

1. Ένας κατάσκοπος μπήκε στα γυρίσματα της σειράς

Συγκεκριμένα, ως γνωστόν στα γυρίσματα υπάρχει πλήθος ανθρώπων ασφαλείας που προστατεύουν τον χώρο από τους θαυμαστές και φροντίζουν να μην εισέλθει κανένας από αυτούς κρυφά. Μία γυναίκα λοιπόν εμφανίστηκε στα γυρίσματα ως μέλος του συνεργείου της ταινίας, λέγοντας ωστόσο ψέματα. Αναλυτικότερα, αφού άφησε κάποια φαγητά στο ψυγείο και έκανε κάποιες από τις απαραίτητες δουλειές, οι άνθρωποι της ασφαλείας την ρώτησαν περαιτέρω πληροφορίες για την δουλειά της και κατάλαβαν ότι δεν έλεγε την αλήθεια. Πράγματι, δεν ήταν μέρος του συνεργείου αλλά δημοσιογράφος από την ομάδα των θαυμαστών της ταινίας στο Twitter που μπήκε ως κατάσκοπος στα γυρίσματα για να «ψαρέψει» αποκλειστικές πληροφορίες.

2. Άφησαν εκτός την σκηνή με το λιωμένο παγωτό βανίλια εξαιτίας του χρόνου (Όχι, φυσικά!)

Οι υπεύθυνοι της σειράς είπαν πως δεν άφησαν τίποτα εκτός επίτηδες αλλά αποκλειστικά λόγω χρόνου. Αναλυτικότερα, ανέφεραν πως η ταινία είναι μόνο 2 ώρες και έτσι δεν μπορούν να βάλουν μέσα όλες τις σκηνές. Στην πραγματικότητα όμως τα πράγματα έχουν διαφορετικά. Η σκηνή γυρίστηκε αλλά όταν παρουσιάστηκε σε ένα κοινό, δοκιμαστικά, φάνηκε πως δεν ταιριάζει τόσο πολύ με την ροή της ταινίας και έτσι έμεινε εκτός!

3. Οι πρωταγωνιστές έχουν πολλή χημεία

Οι φήμες έλεγαν στην αρχή ότι δεν υπήρχε χημεία ανάμεσα στους πρωταγωνιστές κάτι που και με βάση τους κριτικούς, έβγαινε στις σεξουαλικές σκηνές της ταινίας. Ωστόσο, σε αυτήν την ταινία οι φήμες άλλαξαν ριζικά καθώς οι πρωταγωνιστές έχουν βρει ο ένας τα πατήματα του άλλου ενώ η οικειότητα τους τούς βοηθάει να γυρίζουν καλύτερα τις σκηνές και να δείχνουν πιο αισθησιακοί και σεξουαλικοί.

4. Οι πρωταγωνιστές γελούσαν κατά τη διάρκεια των σεξουαλικών σκηνών

Συνήθως τέτοιου είδους σκηνές είναι πιο δύσκολες και προϋποθέτουν απόλυτη αφοσοίωση καθώς τα αισθήματα ντροπής που μπορεί να νιώσουν οι ηθοποιοί είναι ικανά να καταστρέψουν όλη την ατμόσφαιρα. Ωστόσο, πολλές φορές το γέλιο βοηθάει να σπάσει ο πάγος και να καταφέρουν οι πρωταγωνιστές να αποδώσουν καλύτερα στο έργο τους. Κάτι τέτοιο συνέβη και στα παρασκήνια της εν λόγω ταινίας όπου το άβολο κλίμα απομακρύνθηκε με μικρά γελάκια ανάμεσα στους πρωταγωνιστές.

5. Οι σεξουαλικές σκηνές γυρίζονταν με πλήρη ιδιωτικότητα.

Τις περισσότερες φορές έχουμε στο μυαλό μας, ως θεατές, πως όλες οι σκηνές στις ταινίες γυρίζονται με εκατό άτομα στις κάμερες, τον σκηνοθέτη και το συνεργείο. Στις «50 πιο σκοτεινές αποχρώσεις του γκρι» όμως τα πράγματα δεν έχουν έτσι. Συνήθως στις αισθησιακές σκηνές παρεβρισκόταν μόνο ο σκηνοθέτης και ο cameraman ενώ οι μακιγιέζ έμπαιναν μόνο όταν ηρεμούσαν οι πρωταγωνιστές. Πολλές φορές μάλιστα, μπορεί ο σκηνοθέτης να έδινε οδηγίες στους ηθοποιούς και να αποχωρούσε από το δωμάτιο αφήνοντας τις κάμερες να βιντεοσκοπούν.

6. Ο Jamie Dornan δεν είχε κανένα πρόβλημα να δείξει το πέος του.

Οι σκηνοθέτες στην ταινία δημιουργούν κάποιες στιγμές και από εκεί και πέρα δεν λένε στους πρωταγωνιστές τους «Κάν’το» ή «Μην το κάνεις». Ωστόσο, ο γνωστός μας Christian από ό,τι μαθαίνουμε δεν είχε κανένα πρόβλημα να δείξει το πέος του, πριν ακόμη του το πουν κιόλας.

 

#ΤΟΥ ΙΔΙΟΥ ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΟΥ

#BEST OF INTERNET

#BEST OF INTERNET