Τιβί

GNTM 3: Στη θέση της Ηλιάνας ακούγεται ότι πάει η Δούκισσα, what just happened here?

Από εμάς είναι... οκ.

Neopolis Team

11 Φεβρουαρίου, 2020

Τελικά αυτή η σχέση με τον Snik πρέπει να ήταν πιο σοβαρή απ’ ό,τι φανταστήκαμε όταν την πρωτομάθαμε. Τώρα μη μας ρωτάτε γιατί πιστεύουμε ότι έχει κάποια σχέση με την πιθανή αποχώρησή της από το GNTM, απλώς κάτι μας κάνει να τα συνδέουμε αυτά τα δύο. Όπως επίσης, αυτόματα κάνουμε και τη σύνδεση με τη «μετακόμιση» της ‘Ελενας Χριστοπούλου στον ΣΚΑΪ. Μαμά-κόρη μας παρουσιάζονταν στο ριάλιτι μοντέλων, οπότε αφού έφυγε η πρώτη, ετοιμάζεται να την «κάνει» και η δεύτερη τώρα.

https://www.instagram.com/p/B5DBLgOAoNN/

Προτού κλάψετε, η αποχώρηση των δύο αυτών προσώπων δε σημαίνει την ακύρωση και του παιχνιδιού. Μέχρι στιγμής ξέρουμε ότι θα συνεχιστεί και για 3η συνεχόμενη χρονιά, με νέα ονόματα να καλύπτουν τα κενά. Τώρα μεταξύ μας βέβαια, η Ηλιάνα δεν ξέρουμε προς τα πού θα κατευθυνθεί αν δεν τα βρει με το STAR, αλλά την απόφαση της Χριστοπούλου να πάει στο MSR, δεν τη λες και σοφή. Από επίπεδο, πήγε από το υπόγειο στα θεμέλια… 

Συγκεκριμένα, για την Ηλιάνα ακούγεται ότι έκανε κάποια ραντεβού με το κανάλι του Φαλήρου για την παρουσίαση του νέου Big Brother, πράγμα που δυσαρέστησε την παραγωγή του GNTM. Ωστόσο, τίποτα δεν είναι σίγουρο προς το παρόν. Επίσης, ρόλο στην απομάκρυνσή της από το Star παίζει να έχει και μια κοντρίτσα που υπάρχει μεταξύ αυτής και της Καγιάς, την οποία τώρα που το ξανασκεφτόμαστε, ίσως και να την είχαμε προσέξει. Ενώ η κατάσταση φαίνεται να χειροτέρεψε τη στιγμή που μια εταιρία με την οποία συνεργαζόταν χρόνια η Βίκυ Καγιά, αποφάσισε να στραφεί στην νεότερη πρώην κριτή του GNTM, για μια νέα συνεργασία.

Παρόλα αυτά, αν χωρίσουν οι δρόμοι της Ηλιάνας και του ριάλιτι μοντέλων, στο STAR ακούγεται το όνομα της Δούκισσας Νομικού, περισσότερο από κάθε άλλο σαν αντικαταστάτρια της πρώτης, χωρίς όμως να έχει επισημοποιηθεί τίποτα.

https://www.instagram.com/p/B6gOP8OHJOl/

Ελπίζουμε απλώς οι αποχωρισμοί και οι αφίξεις, σε συνδυασμό με την αδυναμία να παρακολουθήσουμε έναν τελικό της προκοπής, να μη μας ξενερώσουν τέρμα. 

FUN ZONE

Μουσική

Έρχεται Ελλάδα ο Slimane, που μας έκανε να ανατριχιάσουμε με τη φωνή του στην Eurovision!

BINGE WATCHING

Το ‘Maestro’ βρίσκεται και πάλι στο παγκόσμιο Top10 του Netflix, όπως του αξίζει!

BINGE WATCHING

‘Kind of Kindness’: Έρχεται η πρεμιέρα της σχεδόν τρίωρης ταινίας του Γιώργου Λάνθιμου!

Μουσική

Το Nemo έχασε και το δεύτερο βραβείο της Eurovision, αφού έσπασε το πρώτο στη σκηνή!

Μουσική

«Να Ζήσω Παραπάνω»: Το νέο άλμπουμ του Κωνσταντίνου Αγγελόπουλου θα γίνει το αγαπημένο σου για το καλοκαίρι!

hashtag

BEST_OF_THE_INTERNET