ΚΟΥΛΟΥΠΟΥ

11 καθηλωτικά GIFs που έφτιαξε ένας …τυφλός!

Μην μπείτε στον κόπο να προσπαθήσετε να ξεκολλήσετε γιατί ξέρουμε ότι δε θα μπορέσετε να σταματήσετε να κοιτάτε τις παρακάτω εικόνες. Ο καλλιτέχνης George Redhawk έχει δημιουργήσει μια σειρά από εκπληκτικές GIF εικόνες, που έχουν τέλεια ροή και σε στοιχειώνουν. Το ακόμα πιο απίστευτο είναι ότι ο Redhawk είναι τυφλός. «Με τη χρήση λογισμικών για […]

Neopolis Team

7 Ιανουαρίου, 2016

Μην μπείτε στον κόπο να προσπαθήσετε να ξεκολλήσετε γιατί ξέρουμε ότι δε θα μπορέσετε να σταματήσετε να κοιτάτε τις παρακάτω εικόνες.

Ο καλλιτέχνης George Redhawk έχει δημιουργήσει μια σειρά από εκπληκτικές GIF εικόνες, που έχουν τέλεια ροή και σε στοιχειώνουν. Το ακόμα πιο απίστευτο είναι ότι ο Redhawk είναι τυφλός.

«Με τη χρήση λογισμικών για υπολογιστές που βοηθούν άτομα με προβλήματα όρασης, άρχισα να εξερευνώ το βασίλειο της φωτογραφίας με την επιθυμία να δείξω πως βλέπω στον κόσμο μέσα από τα κατεστραμμένα μάτια μου», λέει στη βιογραφία του.

Πολυάριθμα έργα του έχουν πάνω από έξι εκατομμύρια προβολές στο διαδίκτυο. Δείτε την πλήρη συλλογή του με περισσότερες από χίλιες εικόνες στην ιστοσελίδα του.

Πηγή: WomanToc.gr

ΤΙ ΑΛΛΑ;

Είναι viral

Μετά από 961 προσπάθειες πήρε το δίπλωμα οδήγησης στα 69 της και μας έδωσε ελπίδα!

ΔΕΣ ΤΙ ΠΑΙΖΕΙ

Το Reebok x Botter Concept Sneaker Engineered by HP έφερε την καινοτομία στην Εδβομάδα Μόδας του Παρισιού!

hashtag

BEST_OF_THE_INTERNET