Είναι viral

Φοιτήτρια βγάζει κάπου 50.000€ τον χρόνο ψιθυρίζοντας σε βιντεάκια στο YouTube!

Φαντάσου ό,τι πιο περίεργο σε δουλειά κι από αυτό μπορείς να βγάλεις πολλά λεφτά τελικά! 

Neopolis Team

18 Σεπτεμβρίου, 2019

Άλλες πουλάνε online τα χρησιμοποιημένα τους εσώρουχα, άλλες πάλι βίντεο που φτερνίζονται, γενικά φαντάσου ό,τι πιο περίεργο σε δουλειά, κι από αυτό μπορείς να βγάλεις πολλά λεφτά! 

Το μεροκάματο παιδιά δε βγαίνει τόσο δύσκολα και κοπιαστικά πάντα, όσο θέλουν μερικοί να μας πλασάρουν. Ειδικά εμάς τους φοιτητές, μια ζωή για σερβιτόρους και πωλητές μας προόριζαν, στρέφοντας το βλέμμα μας μακριά από πραγματικές ευκαιρίες. Λίγοι κατάφεραν να ξεφύγουν από αυτό το τριπάκι, συμπεριλαμβανομένης της Lottie Fellows.

Η 20χρονη φοιτήτρια που λέτε, βρήκε μια ευκαιρία στο… ψιθύρισμα, την άρπαξε, και πλέον βγάζει 50.000€ τον χρόνο.

Για να το πάρουμε όμως από την αρχή, η Lottie σπουδάζει Λογιστική και Οικονομικά στο Πανεπιστήμιο του Μπαθ, αλλά όπως το υπόλοιπο 99% του φοιτητικού πληθυσμού, έτσι και η ίδια, δε βγάζει το «χαρτζιλίκι» της δουλεύοντας πάνω στο αντικείμενό της. Και γενικά, δεν το κάνει με κανέναν από τους τρόπους που θα φανταζόσουν.

Η 20χρονη βγάζει τα προς το ζην (και κάτι παραπάνω) ως… ψιθυρίστρια (που δεν υπάρχει αυτός ο όρος βέβαια) στο YouTube. Τα βίντεο αυτά ονομάζονται ASMR (Autonomous Sensory Meridian Response) και προς έκπληξή σου, θα βρεις πολλά τέτοια βιντεάκια από διάφορους γιουτιούμπερς. Η Lottie Fellows όμως συγκεκριμένα, έχει καταφέρει να φτάσει 250.000 views, μιλώντας και προωθώντας προϊόντα ψιθυριστά.

Σκοπός των βίντεο αυτού του περιεχομένου, είναι να χαλαρώσουν τους viewers και να βοηθήσουν στον ύπνο τους. Όπως λέει, η αίσθηση που σου δίνει αυτός ο ήχος γαργαλάει το σβέρκο σου, το κεφάλι, την πλάτη, ακόμα και τα πόδια, προσφέροντας μια ηρεμία και χαλαρότητα.

Η Lottie μάλιστα, παραδέχτηκε ότι όλο αυτό ξεκίνησε από αϋπνίες που είχε η ίδια. H μητέρα της ακούγοντας στο ραδιόφωνο τη λύση που προσφέρει η συγκεκριμένη μέθοδος, της πρότεινε να τη δοκιμάσει. Αυτή αποδείχτηκε πολύ αποτελεσματική και φτάνουμε στο σήμερα, όπου η 20χρονη το πήγε ένα βήμα παρακάτω κι από απλή ακροάτρια, πήγε στην πλευρά του ψιθυριστή.

Ξεκινώντας από το Σεπτέμβρη του 2018, μέχρι στιγμής έχει ανεβάσει 170 βιντεάκια στο λογαριασμό της, ενώ συνολικά έχει συγκεντρώσει 84.000 subscribers. Όσο για το τι θα δεις πιο συχνά κατά τη διάρκεια τους, αυτό είναι τη Lottie να υποδύεται τη γιατρό, τη μεγάλη αδερφή, καθώς και την στυλίστρια, έτσι ώστε να τους δώσει ένα πιο προσωπικό και οικείο ύφος.

Πάντως, με τις αϋπνίες που μας καταδιώκουν εν μέσω εξεταστικής, δεν ξέρουμε αν θα το γυρίσουμε σε επαγγελματίες ψιθυριστές, αλλά ένα βιντεάκι να μας πάρει ο ύπνος ίσως το δούμε. 

ΤΙ ΑΛΛΑ;

ΔΕΣ ΤΙ ΠΑΙΖΕΙ

Ο Άγιος Βασιλής είναι στο Starfan.gr για να κάνεις το πιο αξέχαστο δώρο σ’ αυτές τις γιορτές!

ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ

«Απόφοιτος Λυκείου»: Μιλήσαμε με τον Θώμα Ζάμπρα λίγο μετά τη νέα sold out παράστασή του!

hashtag

BEST_OF_THE_INTERNET