Είναι viral

Φοιτήτρια βγάζει όλα της τα έξοδα για το Πανεπιστήμιο, πουλώντας βίντεο που φτερνίζεται! Οκ…

Εσύ που υποφέρεις από αλλεργίες, μήπως να το κοιτάξεις; Μπορεί να κάνεις καριέρα!

Διότι αυτό χρειάζεται ο κόσμος, φίλες και φίλοι: νέους με ιδέες και δημιουργικότητα!

Άλλοι αφήνονται στη μοίρα τους κι άλλοι επιλέγουν να ορθώσουν ανάστημα, να πάνε ένα βήμα παρακάτω και να αναδείξουν τις ικανότητές τους. Ο καθένας ξεχωρίζει για το δικό του λόγο και προσπαθεί να εκμεταλλευτεί στο μέγιστο το κρυφό του ταλέντο.

Η 18χρονη φοιτήτρια λοιπόν, ψάχνοντας βρήκε ότι το ‘χει με το φτέρνισμα και αποφάσισε να ποντάρει εκεί.

Έχοντας μόλις περάσει στη σχολή Kαλών Tεχνών, η Abi Haywood από την Ουαλλία, κατάλαβε ότι είχε να επιλέξει ανάμεσα σε κάποια κοινή φοιτητική δουλειά για να βγάζει τα έξοδά της και σε κάτι πιο extreme κι ασυνήθιστο.

Η απόφαση στο δίλημμα γνωστή, εκτός κι αν θεωρείς «κοινή φοιτητική δουλειά» το να βγάζεις βιντεάκια όπου φτερνίζεσαι και να τα πουλάς…   

Η φοιτήτρια λοιπόν έχοντας φτιάξει ένα μικρό «dildo» για τη μύτη της, το χρησιμοποιεί ώστε να προκαλεί φτερνίσματα στον εαυτό της, τα οποία βιντεοσκοπεί και στη συνέχεια… τα βγάζει στην αγορά σε DVD. Αυτά απευθύνονται κυρίως σε άτομα με φετίχ και οι τιμές τους κυμαίνονται από 22 μέχρι 33 ευρώ.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Did a requested vid yn cymraeg today with hansh ??????? x

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη ABI HAYWOOD / SNOTTY BITCH (@4bi___) στις

Εάν κάποιος, ωστόσο, έχει συγκεκριμένες απαιτήσεις ως προς το μέρος, ή αν θέλει την Abi να μιλάει κατά τη διάρκεια του βίντεο ή να συμπεριλάβει σε αυτό και κάποια άλλα μέρη του σώματος, όπως πόδια, τότε η τιμούλα ανεβαίνει και αγγίζει μέχρι και τα 112 ευρώ.

Για παράδειγμά, η ίδια μιλώντας στη Mail Online παραδέχτηκε ότι ένας άντρας της είχε ζητήσει να τραβήξει βίντεο όπου φτερνίζεται σε δημόσιες τουαλέτες. Τέτοιες περιπτώσεις λοιπόν τις χρεώνει περισσότερο.

Έχει μάλιστα και λογαριασμό στο YouTube με το ψευδώνυμο “Snotty Bitch”, όπου το βιντεάκι με τα περισσότερα views είναι εκείνο όπου η Abi φτερνίζεται 37 φορές μέσα σε 3 λεπτά. Αυτό ήταν και το πρώτο που δημοσίευσε, φτάνοντας τις 3.000 προβολές, αλλά και έχοντας σχόλια από κάτω όπου ζητούσαν τη full version.

Κάπως έτσι, συνειδητοποίησε ότι μπορούσε να βγάλει λεφτά από όλο αυτό, αντί να προσφέρει απλώς τσαμπέ χαρά σε μερικούς βιτσιόζους.

https://www.youtube.com/watch?time_continue=14&v=UHobFL-Lf-A

Ένα νέο επάγγελμα γεννιέται λοιπόν και σε περίπτωση που είσαι από τους τυχερούς που υποφέρουν από αλλεργίες (ναι, ναι, τυχερός) τότε απ’ ό,τι φαίνεται μπορείς να βγάλεις καλά λεφτάκια από αυτό. 

ΤΙ ΑΛΛΑ;

ΔΕΣ ΤΙ ΠΑΙΖΕΙ

Η Elite φέρνει νέα αλμυρά snacks και croutons που απλά ξέρουμε ότι θα γίνουν αγαπημένα μας!

Είναι viral

77χρονη παντρεύτηκε τον εαυτό της στην τελετή των ονείρων της μετά από 40 χρόνια single!

hashtag

BEST_OF_THE_INTERNET