fbpx

Φοιτητής φτιάχνει το δωμάτιό του σαν το Χόγκουαρτς, είναι ό,τι καλύτερο έχουμε δει τελευταία!


Όσοι δηλώνετε καμμένοι χαριποτερικοί… hold Brian’s beer, γιατί μάλλον δεν έχετε δει τι πάει να πει πωρωμένος φαν.

Πολλοί αφιερώνουν καθημερινά χρόνο μαθαίνοντας νέα από τον μαγικό κόσμο, έχουν διαβάσει κάθε βιβλίο που έχει κυκλοφορήσει η J.K. Rowling καμιά δεκαριά φορές, γνωρίζουν καλύτερα κι από την Ερμιόνη Γκρέιντζερ τα διάφορα ξόρκια και ξοδεύουν όλες τους τις οικονομίες για να επισκεφτούν τον μαγικό κόσμο του Χάρι Πότερ της Universal Studios, αλλά ακόμα κι αυτά, μπροστά στην αφοσίωση και την αγάπη που τρέφει ο Brian Thompson για τη ζωή στο Χόγκουαρτς, μοιάζουν λίγα.

Ο τύπος που λέτε, όντας ένας απλός μπαρίστας από το Θάουζαντ Όουκς της Καλιφόρνια, αποφάσισε πως έχει ανάγκη από λίγη μαγεία στην καθημερινότητά του, κάτι ξεχωριστό που θα τον συνεπαίρνει για λίγο από την ξενέρωτη ζωή των Μαγκλς. Σαν μεγάλος φαν των βιβλίων της J.K. Rowling, πήγε ένα ταξίδι στο θεματικό πάρκο της Universal Studios και συνειδητοποίησε πως… το δωμάτιό του χρειάζεται μια αλλαγή.

Ξεκίνησε έτσι μια ανακαίνιση στο χώρο του, η οποία διήρκησε 18 ολόκληρους μήνες!

Ο ίδιος βέβαια λέει πως η ουσιαστική δουλειά έγινε μέσα σε 2 μήνες, με το μεγαλύτερος μέρος της μάλιστα να γίνεται ένα μήνα πριν το Χάλοουιν. Στόχος ήταν να κάνει το δωμάτιό του να μοιάσει στο γραφείο του Ντάμπλντορ.

Ήμουν ενθουσιασμένος με τη διακόσμηση, την αρχιτεκτονική και όλα τα ιστορικά και μαγικά στοιχεία που είχε τριγύρω.

Το πιο χρονοβόρο κομμάτι της διαδικασίας ήταν η δημιουργία των τούβλων στους τοίχους.

Το πιο εντυπωσιακό από την άλλη, στα δικά μας μάτια τουλάχιστον, είναι το ταβάνι-έναστρος ουρανός, το οποίο είναι και το πιο μαγικό σημείο του δωματίου – και σύμφωνα με τον Brian, το πιο ακριβό ($275), καθώς χρησιμοποίησε πολλά και διάφορα είδη φωτισμών για να έχει το επιθυμητό αποτέλεσμα. 

Ωστόσο, ο ίδιος λέει πως το στοιχείο εκείνο που τον έκανε να νιώθει πως όντως βρίσκεται στο Χόγκουαρτς είναι οι καθρέφτες. Από τη στιγμή που τοποθετήθηκαν στο δωμάτιό του, ο χώρος άνοιξε και το ένιωθε σαν πραγματικό κάστρο.

Οι πίνακες με τους κινούμενους εικονιζόμενους από την άλλη, αντικαταστήθηκαν με κενές κορνίζες, ώστε να δίνουν την εντύπωση πως μόλις κάποιος την «έκανε» από εκεί. Γενικότερα, τα αντικείμενα που χρησιμοποίησε για την ανακαίνιση τα εφοδιάστηκε ως επί το πλείστον από thrift shops με το συνολικό κόστος να φτάνει κάπου τα $1,500 (1.360€).

Τέλος, στο σκηνικό πρόσθεσε ακόμη και ένα ψεύτικο τζάκι, ενώ όπως δήλωσε, τώρα που τελείωσε με τα βασικά θα συνεχίσει να προσθέτει λεπτομέρειες στο δωμάτιό του για ακόμη πιο χαριποτέρικη ατμόσφαιρα.

Πάνω που λέγαμε ότι χρειάζεται κάποιες αλλαγές το δωμάτιό μας, μόλις βρήκαμε πώς θα θέλαμε να μοιάζει!

#ΤΟΥ ΙΔΙΟΥ ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΟΥ

#BEST OF INTERNET

#BEST OF INTERNET