ΕΞΕΤΑΣΤΙΚΟΥΛΑ

Φοιτητής αρνήθηκε να δώσει λευκή κόλλα και έγραψε την προσευχή, μήπως και γίνει το θαύμα!

Αμήν.

Υπάρχουν τρεις περιπτώσεις φοιτητών που πάνε να δώσουν: οι φουλ διαβασμένοι, εκείνοι που δεν πολυδιάβασαν αλλά έχουν γενικά την αίσθηση κι εκείνοι που μπαίνοντας στο αμφιθέατρο μαθαίνουν για πρώτη φορά τι ακριβώς δίνουν.

Αυτοί οι τελευταίοι λοιπόν (στη θέση των οποίων έχουμε βρεθεί όλοι μας κάποια στιγμή), έρχονται αντιμέτωποι με την αμήχανη εκείνη στιγμή όπου όλοι ξεκινούν το γράψιμο, οπότε και οι ίδιοι πρέπει κάπως να γεμίσουν το χρόνο τους μέχρι να την κάνουν από την αίθουσα.

Ένας φοιτητής από την Κοζάνη του Τμήματος Λογιστικής και Χρηματοοικονομικής, βρισκόμενος σ’ αυτήν τη θέση, αρνήθηκε τόσο να παραδώσει λευκή κόλλα, όσο και να κάτσει στρατιωτάκι ακούνητο κατά τη διάρκεια της εξέτασης.

Έτσι συμπλήρωσε το γραπτό του με μια απάντηση που κατά πάσα πιθανότητα δεν είχε καμία σχέση με αυτό που ζητούσαν τα θέματα:

Ο καθηγητής λοιπόν, ανάμεσα στα γραπτά που διόρθωνε, αντίκρισε και μια προσευχή, η οποία ομολογουμένως είναι πολύ καλογραμμένη. Και τις περισπωμένες της έχει και τα πνεύματά της κι όλα! Αν εξαιρέσουμε βέβαια ότι λείπει το «Ἐλθέτω ἡ βασιλεία σου», τότε θα μπορούσε να πάρει μέχρι και άριστα. Αν εξεταζόταν στα Θρησκευτικά της Γ’ Δημοτικού…

Διότι στα Υπολογιστικά Συστήματα που καλούνταν να αποδείξει τις γνώσεις του, δυστυχώς δεν ήταν αντίστοιχες με αυτές που φαίνεται να έχει στα Θρησκευτικά.

Ευχόμαστε λοιπόν η παραπάνω προσπάθεια του φοιτητή να εκτιμήθηκε κατά κάποιον τρόπο από τον καθηγητή και σε συνδυασμό με λίγη θεϊκή βοήθεια, το 5αράκι να το χτύπησε!

ΤΟΥ ΦΟΙΤΗΤΗ

ΦΟΙΤΗΤΙΚΑ ΝΕΑ

Υποτροφίες COSMOTE: Ξεκίνησαν οι αιτήσεις για πρωτοετείς φοιτητές με οικονομικές και κοινωνικές δυσκολίες!

ΦΟΙΤΗΤΙΚΑ ΝΕΑ

Όλο και περισσότεροι νέοι αδιαφορούν για το πτυχίο γιατί δεν τους καλύπτει η τριτοβάθμια εκπαίδευση!

ΦΟΙΤΗΤΙΚΑ ΝΕΑ

«Διαμόρφωσε το μέλλον σου»: Το Athens Science Festival επιστρέφει να εμπνεύσει μαθητές και φοιτητές!

ΦΟΙΤΗΤΙΚΑ ΝΕΑ

Από τσίμπημα μολυσμένου κουνουπιού πέθανε η 20χρονη φοιτήτρια Εμπορικού Ναυτικού!

hashtag

BEST_OF_THE_INTERNET