fbpx

Έτσι θα προετοιμαστείς κατάλληλα για να δεις το αποψινό επεισόδιο του Survivor όπως του αρμόζει!


Είναι γεγονός πως το σημερινό επεισόδιο το περιμένουμε όλοι πως και πως, καθώς έχουν περάσει αρκετές μέρες από την τελευταία φορά που παρακολουθήσαμε Survivor κι η έλλειψη που νιώθουμε είναι πλέον μεγάλη. Επιπλέον έχουν μεσολαβήσει διάφορες ειδήσεις σχετικά με την οικειοθελή αποχώρηση της Ειρήνης Παπαδοπούλου ή την επιστροφή του Χανταμπάκη στον Άγιο Δομίνικο, καθώς κι ένα αινιγματικό trailer όπου ο Τανιμανίδης καλεί τους παίκτες σε έκτακτο συμβούλιο του νησιού, με αποτέλεσμα η ανυπομονησία κι η αγωνία μας να φτάνουν στα ύψη.

Πότε θα πάει επιτέλους 21.00; Δεν αντέχουμε άλλο!

Εμείς λοιπόν που σε νιώθουμε σαν φανατικοί του Survivor που είμαστε, σου παρουσιάζουμε κάποια απλά πράγματα που πρέπει να κάνεις ως προετοιμασία για να ευχαριστηθείς ακόμα περισσότερο το σημερινό επεισόδιο:

Βήμα #1: Κανονίζεις με την παρέα σου σε ποιο σπίτι θα γίνει η μάζωξη

Απαραίτητη προϋπόθεση είναι να βλέπουν όλοι φανατικά το Survivor και φυσικά να πάτε σ’ εκείνο το σπίτι που υπάρχει η μεγαλύτερη τηλεόραση για να το ευχαριστηθείτε. Δεν χρειάζεται βέβαια να είστε και πάρα πολλοί, αφού όσο περισσότεροι τόσο περισσότερη κι η φασαρία που θα υπάρχει.


Βήμα #2: Φροντίζεις να παραγγείλεις όσο πιο άμεσα γίνεται

Μπορεί να έχεις γίνει σαν γιουβαρλάκι μετά το Πάσχα και να υποσχέθηκες στον εαυτό σου ότι δεν θα ξαναβάλεις στο στόμα σου κάτι άλλο πέρα από σαλάτα και γιαούρτια, το delivery όμως δεν το γλιτώνεις απόψε. Θα έχουν έπαθλο οι παίκτες και δεν θα έχεις εσύ δηλαδή; Ωστόσο, επειδή οι διακανονισμοί για το τι θα φάτε διαρκούν όσο κι ένα Eurogroup κι επιπλέον ό,τι κι αν παραγγείλετε, θα έρθει το λιγότερο σε 40 λεπτά, καλό είναι να μην το αφήσετε για τελευταία στιγμή και φυσικά να το αναλάβει ο πιο αποφασιστικός της παρέας!


Βήμα #3: Kάνετε τις προβλέψεις σας

Όσο περιμένετε να αρχίσει το επεισόδιο, ο καθένας μπορεί να κάνει τις δικές του προβλέψεις κυρίως για το ποιο θα είναι το έπαθλο και ποια ομάδα θα το κερδίσει.

Αν υπάρχει spoilεράς στην παρέα και προσπαθήσει να χαλάσει την ατμόσφαιρα, βάλτε τον να πληρώσει το delivery και μην το αφήσετε να ξαναμιλήσει μέχρι να τελειώσει το επεισόδιο! Του αξίζουν τα χειρότερα…


Βήμα #4: Ρίξε μια ματιά στα άρθρα του Neopolis ώστε να ενημερωθείς για όλες τις τελευταίες εξελίξεις

Τι συμβαίνει με την οικειοθελή αποχώρηση της Ειρήνης Παπαδοπούλου; Θα επιστρέψει ξανά ο Μάριος στο παιχνίδι; Πού βρίσκεται ο Χάντα ή τι παίζει τελικά με τον Αγγελόπουλο; Εμείς σου έχουμε κάθε απάντηση κι είναι δεδομένο ότι μετά από αυτά τα άρθρα, θα γίνεις κι εσύ expert του Survivor.


Βήμα #5: Άνοιξε το Facebook και το Τwitter για να παρακολουθείς παράλληλα τα σχόλια που γίνονται για το επεισόδιο

Πραγματικά θα κλάψεις από τα γέλια, με αυτά που λέγονται και γράφονται κάθε λεπτό που τρέχει στο επεισόδιο που παρακολουθείς. Σχολιάζονται τα πάντα και με μία σαρκαστική διάθεση που πραγματικά σε αφοπλίζει.


Βήμα #6: Κλείσε τα φώτα, βάλε κεράκια και μετέτρεψε το σαλόνι σε συμβούλιο του νησιού

Καθώς σήμερα φημολογούνται τεράστιες αποκαλύψεις, μπες κι εσύ με την παρέα σου στο κλίμα του επεισοδίου και μετέτρεψε το σπίτι σου σε χώρο συμβουλίου κλείνοντας τα φώτα κι ανάβοντας κεράκια, ενώ χωριστείτε με τους φίλους σου σε Μαχητές και Διάσημους, αναλόγως βέβαια τι υποστηρίζετε.


Άντε να δούμε τι… θα δούμε κι απόψε!

 

#ΤΟΥ ΙΔΙΟΥ ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΟΥ

#BEST OF INTERNET

#BEST OF INTERNET