Είναι viral

Εταιρεία αναζητά άτομα να το… σκάνε και να τους πληρώνει με 50 δολάρια την ώρα!

Δουλειές με φούντες!

Neopolis Team

21 Σεπτεμβρίου, 2018

Μετά την Coca-Cola που σκέφτεται πολύ σοβαρά το ενδεχόμενο να κυκλοφορήσει στην αγορά ένα αναψυκτικό με βάση την κάνναβη, «σκάει» κι άλλη ειδησούλα από Καναδά μεριά.

Αυτή τη φορά μια εταιρεία αναζητά ερασιτέχνες εθελοντές να εργαστούν ως δοκιμαστές νέων ποικιλιών μαριχουάνας.

H αγγελία που δημοσίευεσε η εταιρεία marketing του Τορόντο, αναφέρει χαρακτηριστικά: «αναζητούνται ‘ερασιτέχνες’ της κάνναβης για να δοκιμάσουν νέες ποικιλίες, μισθός ικανοποιητικός»Κι όλα αυτά, ένα μήνα πριν τη νομιμοποίηση της κάνναβης στον Καναδά για ψυχαγωγικούς σκοπούς.

Εννοείται πως προσέλκυσε το ενδιαφέρον εκατοντάδων υποψηφίων (μιλάμε για πάνω από 500 συμμετοχές), που δεν χάνουν την ευκαιρία να το σκάσουν και αντί να πληρώσουν, θα πληρωθούν.

Koυτσουμπιλοοοο, η φάση! 

Ειδικότερα, η εταιρεία AHLOT αναζητά έξι τύπους που θα τους πληρώνει 50 δολάρια την ώρα, με ανώτατο όριο τις 12 ώρες τον μήνα. Καθόλου άσχημα, θα έλεγε κανείς.

Οι όροι για να εργαστεί κάποιος σ’ αυτήν τη θέση, είναι φυσικά να διαμένει στον Καναδά, να είναι ενήλικας εννοείται και να έχει ενδιαφέρον για την κάνναβη, όπως την ικανότητα να διακρίνει τις λεπτές διαφορές μεταξύ των ποικιλιών.

Δύσκολο το έργο τους!

Οι έξι προσληφθέντες θα συγκροτήσουν με «επιτροπή επιλογής» που θα πρέπει να «αξιολογήσει εάν οι Καναδοί παραγωγοί έχουν να προσφέρουν τα καλύτερα».

Ο γενικός διευθυντής της εταιρείας Γκρεγκ Παντέλικ εξήγησε σε ένα δελτίο τύπου ότι με την προσεχή νομιμοποίηση της κάνναβης στον Καναδά, την 17η Οκτωβρίου, «οι Καναδοί (θα) έρθουν αντιμέτωποι με ένα τσουνάμι» ποικιλιών.

ΤΙ ΑΛΛΑ;

Είναι viral

Έλληνας ζητάει από τους Big Time Rush να έρθουν Ελλάδα, ο Carlos του απαντάει θετικά!

ΔΕΣ ΤΙ ΠΑΙΖΕΙ

Η νέα καμπάνια NESCAFÉ® Frappé είναι τόσο απολαυστική όσο και το να είσαι ο εαυτός σου!

hashtag

BEST_OF_THE_INTERNET