ΙΝΤΕΡΝΑΣΙΟΝΑΛ

Η Coca Cola ετοιμάζεται να λανσάρει αναψυκτικό με… κάνναβη για πρώτη φορά!

Η Coca-Cola, ένα αναψυκτικό που από μόνο του είναι αρκετά εθιστικό, θέλει να κάνει το επόμενο βήμα στην αγορά και να δημιουργήσει ποτό με βάση… την κάνναβη. Θα το σκάμε …πίνοντας, δηλαδή! Στόχος του κολοσσού των αναψυκτικών δεν είναι να “ρίξει” το κοινό στον κόσμο των ναρκωτικών, όπως πολύ εύκολα μπορεί να θεωρήσει κάποιος, αλλά […]

Δήμητρα Πραντάλου

18 Σεπτεμβρίου, 2018

Η Coca-Cola, ένα αναψυκτικό που από μόνο του είναι αρκετά εθιστικό, θέλει να κάνει το επόμενο βήμα στην αγορά και να δημιουργήσει ποτό με βάση… την κάνναβη.

Θα το σκάμε …πίνοντας, δηλαδή!

Στόχος του κολοσσού των αναψυκτικών δεν είναι να “ρίξει” το κοινό στον κόσμο των ναρκωτικών, όπως πολύ εύκολα μπορεί να θεωρήσει κάποιος, αλλά να ανακουφίσει από πόνους και κράμπες.

Σύμφωνα με το Bloomerg, η Coca-Cola βρίσκεται σε συζητήσεις με την καναδκή Aurora Cannabis για να συνεργαστούν στη δημιουργία του εν λόγω ροφήματος, και εννοείται πως αυτή η κίνηση έχει ήδη προκαλέσει πληθώρα σχολίων, ωστόσο προς το παρόν υπάρχει μόνο η εξής ανακοίνωση από μεριάς Coca-Cola:

«Μαζί με πολλούς άλλους στη βιομηχανία των ποτών παρακολουθούμε στενά την ανάπτυξη της μη ψυχοδραστικής κανναβιδιόλης ως συστατικό στα ποτά ευεξίας σε όλο τον κόσμο».

 

H κανναβιδιόλη χρησιμοποιείται στην ανακούφιση των φλεγμονών, ενώ βοηθάει στον πόσο και στις κράμπες.

Με τη σειρά της η Aurora Cannabis δήλωσε πως δεν πρόκειται να συζητήσει επιχειρηματικά σχέδια που δεν έχουν οριστικοποιηθεί, μιας και το deal ακόμα δεν έχει γίνει, και πρόσθεσε:

«ΗAurora έχει εκδηλώσει συγκεκριμένο ενδιαφέρον στο χώρο παραγωγής ποτών και αφεψημάτων με εκχυλίσματα και σκοπεύουμε να μπούμε σε αυτή την αγορά».

Υποψιαζόμαστε, πάντως, πως θα γίνει το αγαπημένο αναψυκτικό πολλών… για την απάλυνση των πόνων βεβαίως-βεβαίως!

ΤΑ ΝΕΑ ΣΟΥ

ΕΛΛΑΔΑ

H Σκόπελος στις 10 πιο εμβληματικές κινηματογραφικές τοποθεσίες στον κόσμο!

ΕΛΛΑΔΑ

Εκτός από τη θέρμανση και τις διακοπές, οι Έλληνες κόβουν και το μπάνιο λόγω ακρίβειας!

TECH NEWS

Η Apple νιώθει ότι απειλείται από το ChatGPT και θέλει να φέρει τη Siri στα μέτρα του!

hashtag

BEST_OF_THE_INTERNET