Είναι viral

Η απόλυτη Dream Job | Εστιατόριο αναζητά φοιτητή που θα τον πληρώνει για να δοκιμάζει πίτσες!

Ο τυχερός θα δοκιμάζει μία πίτσα την ημέρα για έναν ολόκληρο χρόνο, τσεπώνοντας στο τέλος 1.500 λίρες!

Neopolis Team

17 Σεπτεμβρίου, 2018

Σε τούτον το μάταιο κόσμο, υπάρχουν αρκετές ονειρεμένες δουλειές που θα μας έβρισκαν απόλυτα σύμφωνους να εργαστούμε, ακόμα και να κάνουμε υπερερωρίες!

Μετά τις αγγελίες της Nutella για άτομα να δοκιμάζουν τα προϊόντά της, της NASA να πληρώνει κάποιον που θα κοιμάται για 70 μέρες, ήρθε να προστεθεί ακόμα μία στη λίστα των dream jobs. Αυτή τη φορά για ένα από τα αγαπημένα φαγητά των φοιτητών.

Η αλυσίδα εστιατορίων Pizza Pilgrims στην Αγγλία, αποφάσισε να… τρελάνει όσους σπουδάζουν στο Πανεπιστημίο της Οξφόρδης και στο Oxford Brookes. Πιο συγκεκριμένα, αναζητά τον τυχερό φοιτητή που θα δοκιμάζει μία πίτσα την ημέρα για έναν ολόκληρο χρόνο, τσεπώνοντας στο τέλος 1.500 λίρες. Δηλαδή 1700 ευρώ περίπου.

Τα κυτεί ιδρώτας, με λίγα λόγια!

H εν λόγω αγγελία ωστόσο κάνει ξεκάθαρο πως απευθύνεται αποκλειστικά σε φοιτητές των συγκεκριμένων Πανεπιστημίων – μάλλον δεν γνωρίζουν πως είμαστε ειδικοί στην κατανάλωση πίτσας – με τον εκλεκτό να ανακοινώνεται στις 15 Οκτωβρίου σε μια τελική αναμέτρηση. Εκεί οι φιναλίστ θα διαγωνιστούν σε μία σειρά από δοκιμασίες, όπως η συναρμολόγηση του κουτιού της πίτσας, το στριφογύρισμα της ζύμης στον αέρα και το delivery. Κι όλα αυτά για να βρεθεί ο ιδανικός… Pizza Taster!

Ο νικητής μάλιστα, θα γίνει ο ambassador της αλυσίδας Pizza Pilgrims για την περιοχή της Οξφόρδης. Επίσης, θα έχει τη δυνατότητα να δημιουργήσει μια Oxford Special πίτσα που θα φέρει την υπογραφή του.

Το καλύτερο όμως το κρατήσαμε για το τέλος…

Εκτός από όλα τα παραπάνω, θα έχει την πολυτέλεια να πηγαίνει με τρεις φίλους του μία φορά την εβδομάδα στο εστιατόριο της Οξφόρδης για να τρώνε (τσάμπα) πίτσες και να κάνουν τον απαραίτητο ποιοτικό έλεγχο.

Σε περίπτωση που ο υποψήφιος δεν πέσει σε κώμα με τόσο φαγητό, μάλλον θα πρέπει να κοπανιέται στο γυμναστήριο για καιρό για να χάσει όλες αυτές τις θερμίδες.

Μία πιτσούλα την ημέρα όμως, πόσο κακό να κάνει μωρέ μωρέ;

 

ΤΙ ΑΛΛΑ;

ΔΕΣ ΤΙ ΠΑΙΖΕΙ

Το Reebok x Botter Concept Sneaker Engineered by HP έφερε την καινοτομία στην Εδβομάδα Μόδας του Παρισιού!

hashtag

BEST_OF_THE_INTERNET