ΣΧΕΣΕΙΣ & ΣΕΞ

8 ερωτήσεις που κάθε κοπέλα έχει κάποια στιγμή στη ζωή της για το σεξ!

Όσα περισσότερα ρωτάς και μαθαίνεις, τόσο το καλύτερο για εσένα και την ερωτική σου ζωή.

Mademoisex

20 Απριλίου, 2018

Όλοι μας έχουμε ερωτήσεις σχετικά με το σεξ. Είτε δεν έχεις πρότερη εμπειρία είτε είσαι αρκετά έμπειρη με το «άθλημα», πάντα κάτι θα υπάρχει να σε απασχολεί. Συνεχώς θα θες να μαθαίνεις καινούρια πράγματα ώστε να βελτιώνεις τη σεξουαλική σου ζωή, αλλά και να λύνεις τυχόν απορίες στις οποίες δεν μπορεί να βοηθήσει το αγόρι σου. Τα πάντα γύρω από το σεξ είναι δικαιολογημένα και απολύτως φυσιολογικά. Και όσα περισσότερα ρωτάς και μαθαίνεις, τόσο το καλύτερο για εσένα και την ερωτική σου ζωή.

Αυτές είναι λοιπόν μερικές από τις συνηθισμένες ερωτήσεις που κάθε κοπέλα έχει κάποια στιγμή στη ζωή της για το σεξ:

#1 «Το σημείο G υπάρχει;»

Ναι, έχουμε ξαναπεί ότι υπάρχει, αλλά για όσες ή όσους δεν το θυμάστε ή δεν το γνωρίζατε, ρίξτε μία ματιά σε αυτό το άρθρο να ξεστραβωθείτε (just kidding ). Το σημείο G βρίσκεται στο άνω εσωτερικό τοίχωμα του κόλπου σε βάθος 3 έως 5 εκατοστών και περίπου 1 εκατοστό πάνω από την επιφάνεια του δέρματος. Είναι δύσκολο να το εντοπίσεις, αλλά άπαξ και το κάνεις, η ευχαρίστηση που σε περιμένει, είναι… μεγάλη.

#2 «Πόσο θα πονέσει η είσοδος από την… πίσω πόρτα;»

Το πρωκτικό σεξ στις μέρες μας εξακολουθεί να θεωρείται ταμπού. Μπορεί πολλοί να το έχουν δοκιμάσει, αλλά δε συζητούν γι’ αυτό, ενώ άλλοι που σκέφτονται να το δοκιμάσουν, διατηρούν τις αμφιβολίες τους. Αν αποφασίσεις να ενδώσεις, καλό είναι να ακολουθήσεις ορισμένα χρήσιμα tips για να κάνεις την όλη διαδικασία ευκολότερη.

Η αλήθεια είναι ότι θα πονέσεις και μάλιστα αρκετά, γι’ αυτό το σημαντικό είναι να προετοιμαστείς πολύ καλά πριν το δοκιμάσεις.

#3 «Να τα καταπιώ ή να τα φτύσω;»

Δεν είναι ανάγκη να ντρέπεσαι. Πρόκειται για μία σκέψη που όλες μας έχουμε κάνει και θα θέλαμε να πάρουμε μία ειλικρινή απάντηση. Κοίταξε, η απόφαση είναι όλη δική σου. Αν γουστάρεις εκείνη την στιγμή και θεωρείς επίσης ότι η γεύση των υγρών του συντρόφου σου είναι ευχάριστη, τότε ξέρεις τι να κάνεις. Αν όμως αισθάνεσαι άβολα με όλο αυτό και σιχαίνεσαι, τότε προφανώς και δε θα τα καταπιείς. Αν όντως τα καταπιείς, να ξέρεις ότι δεν κινδυνεύεις από κάτι και ότι τα υγρά αυτά δε θα σε πειράξουν καθόλου.

#4 «Το μέγεθος τελικά μετράει ή όχι;»

Ναι, φυσικά και μετράει. Αυτό που μετράει όμως περισσότερο είναι το πόσο μπορεί να διαχειριστεί κανείς σωστά ή όχι τα προσόντα του. Γιατί τι να το κάνεις αν έχεις ένα σύντροφο με πλούσια προσόντα, αλλά δεν ξέρει πώς να σε χειριστεί και να σε κάνει να περάσεις όμορφα στο σεξ. Αυτό λοιπόν που έχει σημασία είναι και το μέγεθος, αλλά και η ικανότητα του εκάστοτε συντρόφου σου να χρησιμοποιεί σωστά αυτά που διαθέτει, προς ευχαρίστηση και των δυο σας.

#5 «Nα μιλάω πάνω στο σεξ ή όχι;»

Ακόμη μία ερώτηση η οποία δεν επιδέχεται μία και μόνο απάντηση. Η συμβουλή που μπορώ να σου δώσω είναι να κάνεις ό,τι σου λέει η καρδούλα σου και ό,τι νιώθεις. Αν έχεις την άνεση και την οικειότητα να βογκάς δυνατά και να λες προστυχόλογα στο σύντροφό σου με γεια σου με χαρά σου. Αν πάλι, είσαι πιο ντροπαλή και δε σου βγαίνει και τόσο με το μιλητό, τότε και το βουβό σεξ είναι μία λύση. Δεν είναι ή το ένα ή το άλλο, αλλά η σχέση που έχεις αναπτύξει με το σύντροφό σου.

#6 «Είναι φυσιολογικό να σκέφτομαι συνέχεια το σεξ;»

Ω, ναι! Και μπράβο σου! Αν δεν σκεφτείς το σεξ τώρα που είσαι στην πιο τρυφερή σου ηλικία και οι ορέξεις σου είναι στο ζενίθ τους, τότε πότε; Είναι εντελώς φυσιολογικό να έχεις φαντασιώσεις, σεξουαλικά όνειρα, να αυνανίζεσαι, να θες να κάνεις σεξ συνέχεια και εννοείται να θες να βιώνεις διαρκώς καινούριες εμπειρίες. Κάνε σεξ κορίτσι μου, δεν κοστίζει κάτι!

#7 «Γιατί ενώ πονάω στο σεξ, το ευχαριστιέμαι;»

Η ευχαρίστηση και ο πόνος προέρχονται από τους ίδιους υποδοχείς. Πολλές φορές ο πόνος είναι ερεθιστικός και ικανός να σου δώσει την υπέρτατη απόλαυση. Είναι άλλο πράγμα να σκοντάψεις κάπου και να χτυπήσεις το πόδι σου που εκεί θα πεθάνεις από τον πόνο και εντελώς διαφορετικό να πονάς σε μία στάση στην οποία ο σύντροφός σου διεισδύει βαθιά και δυνατά. Το δεύτερο δεν ακούγεται και τόσο άσχημο, ε;

#8 «BDSM. Τι είναι ακριβώς;»

Μην έχεις στο μυαλό του τις 50 αποχρώσεις του Γκρι, οι άνθρωποι δεν ξέρουν τι τους γίνεται. Το BDSM είναι μία μορφή ερωτικών σχέσεων που περιλαμβάνει μεταξύ άλλων, το δέσιμο, την πειθαρχία, το σαδισμό και το μαζοχισμό αλλά και την κυριαρχία και την υποταγή. Όλα αυτά με τη μορφή συναίνεσης ανάμεσα στα δύο μέρη και τον διαχωρισμό κυριαρχικού – υποτακτικού ανάμεσα στα δύο μέρη. Δεν είναι κάτι το τρομακτικό, ίσα – ίσα. Αν δεν δοκιμάσεις άλλωστε, πώς θα μάθεις;

OUR20s

DIGITAL

Καθηγητής του Γεωπονικού διδάσκει αγένεια και σεξισμό σε ταμεία, λογικά ξέρει από παιδεία!

DIGITAL

Κάπως έτσι μοιάζει ο «τέλειος άντρας» και η «τέλεια γυναίκα», σύμφωνα με την τεχνητή νοημοσύνη!

hashtag

BEST_OF_THE_INTERNET