BINGE WATCHING

Επιβεβαιώθηκε το ‘Smile 2’, γιατί δε λερώσαμε αρκετά το βρακάκι μας με το πρώτο!

Αϋπνίες part 2!

Αλεξάνδρα Κουτσούκου

28 Απριλίου, 2023

Αν ήσασταν από αυτούς που πήγαν σινεμά τον περσινό Οκτώβρη για να δουν το ‘Smile’, αλήθεια… πώς ήταν ο ύπνος σας την εβδομάδα που ακολούθησε; Γιατί εμένα μου έπαιρνε λίγη ώρα παραπάνω να αποκοιμηθώ. Όχι γιατί φοβόμουν μην ακουμπήσει τίποτα το πόδι μου που εξείχε από το κρεβάτι, αλλά γιατί έκαναν pop up στο μυαλό μου χαμογελαστές φατσούλες…

Διάβασε κι αυτό

Η επιτυχία χαμογέλασε στο ‘Smile’ και κατέκτησε την κορυφή από την πρώτη εβδομάδα κυκλοφορίας!

Η συγκεκριμένη ταινία τρόμου ήταν μια ανάσα για το είδος, που ξεκάθαρα δεν παίρνει τη δόξα που απολάμβανε την εποχή των 00s για παράδειγμα. Προσωπικά, με έπεισε να δω για πρώτη φορά θρίλερ στη μεγάλη οθόνη. Δεν είμαι όμως η μεγαλύτερη απόδειξη της επιτυχίας της. Τα νούμερα μιλούν από μόνα τους, αφού σκαρφάλωσε στο #1 σε δεκάδες χώρες από τις πρώτες εβδομάδες ξεπερνώντας τα 217,4 εκατομμύρια δολάρια, ενώ το κόστος της άγγιξε μόλις τα 17 εκατομμύρια δολάρια.

Με τέτοια επιτυχία λοιπόν, φυσικό κι επόμενο να σκεφτεί την επιστροφή, όπως και έκανε. Προς το παρόν δεν υπάρχουν λεπτομέρειες για το δεύτερο μέρος, παρά μόνο η επιβεβαίωση του comeback από την Paramount στο CinemaCon.

Spoiler alert

Από άποψη πλοκής, την έπαιρνε την παραγωγή ένα sequel, καθώς στο τέλος βλέπουμε την κατάρα που καταδίωκε την Rose Cotter να τη σκοτώνει και να περνά στον πρώην της, Joel. Χωρίς να υπάρχει καμία πληροφορία για τους χαρακτήρες του part 2, το τέλος του part 1 μας κάνει να πιστεύουμε ότι ο πρωταγωνιστής αυτή τη φορά θα είναι ο Joel, ο νέος ξενιστής της κατάρας.

Από την άλλη, θα μπορούσαμε να μιλάμε και για ένα prequel. Η ιστορία δηλαδή να μη συνεχιστεί από εκεί που τελείωσε στην πρώτη ταινία, αλλά να επικεντρωθεί ίσως στο πώς ξεκίνησε αυτή η κατάρα. Γενικά, υπάρχουν πολλά πιθανά σενάρια και καθόλου infos που να επιβεβαιώνουν κάποιο από αυτά. Άγνωστο επίσης παραμένει αν ο σεναριογράφος του Smile 1, Parker Finn, θα γυρίσει στον ίδιο ρόλο. Το μόνο που ξέρουμε είναι ότι το Smile 2 βρίσκεται κι επίσημα στα σκαριά και ότι θα χάσουμε για άλλη μία φορά τον ύπνο μας για κάποιο διάστημα…

FUN ZONE

EVENTS

Το Red Bull Dance Your Style έρχεται στην πλατεία του Δημοτικού Θεάτρου στον Πειραιά!

BINGE WATCHING

Binge watch στην τριλογία του ‘The Bachelor’ μπορείτε να κάνετε από σήμερα στο Netflix!

EVENTS

Η KINITRO έρχεται με το Labyrinth of Trainings για να δημιουργήσει έναν κόσμο ισότητας χωρίς περιορισμούς

BINGE WATCHING

Μην περιμένετε την 3η σεζόν του Euphoria πριν το 2025, δε θα έρθει!

EVENTS

Στο AthensPride 2023 στις 10 Ιουνίου φωνάζουμε «Μια φορά και έναν καιρό…διεκδίκησα και πέτυχα»!

EVENTS

To Σymposio Festival επιστρέφει στις 28 Μαΐου για μία δυνατή συνάντηση γαστρονομίας και μουσικής.

hashtag

BEST_OF_THE_INTERNET