ΕΛΛΑΔΑ

Έρχεται το WiFi σε λεωφορεία και τρόλεϊ, η διαδρομή με το 608 περνά σε άλλη διάσταση!

Μόλις πριν λίγες ημέρες γράφαμε για το πόσο μπροστά είναι η Λάρισα και τα αστικά της και γκρινιάξαμε λίγο για την κατάσταση στα πρωτευουσιάνικα μέσα. Ωστόσο μάλλον βιαστήκαμε να μιλήσουμε, γιατί η σειρά μας για τέτοιες πολυτέλειες δεν αργεί να έρθει. Το υπουργείο Ψηφιακής Πολιτικής, Τηλεπικοινωνιών και Ενημέρωσης και το υπουργείο Υποδομών και Μεταφορών ενέκριναν […]

Neopolis Team

18 Απριλίου, 2019

Μόλις πριν λίγες ημέρες γράφαμε για το πόσο μπροστά είναι η Λάρισα και τα αστικά της και γκρινιάξαμε λίγο για την κατάσταση στα πρωτευουσιάνικα μέσα. Ωστόσο μάλλον βιαστήκαμε να μιλήσουμε, γιατί η σειρά μας για τέτοιες πολυτέλειες δεν αργεί να έρθει.

Το υπουργείο Ψηφιακής Πολιτικής, Τηλεπικοινωνιών και Ενημέρωσης και το υπουργείο Υποδομών και Μεταφορών ενέκριναν το ποσό των 900.000 ευρώ για την εγκατάσταση Wi-Fi σε λεωφορεία, τρόλεϊ και τραμ. Ναι, ήρθε η στιγμή που θα σταματήσουμε να κλαίμε τα λεφτά μας σε GB!

Πιο συγκεκριμένα, πρόκειται για την εγκατάσταση δικτύου Wi-Fi σε 2.030 οχήματα (λεωφορεία, τρόλεϊ και τραμ) του Οργανισμού Αστικών Συγκοινωνιών Αθηνών (ΟΑΣΑ), προκειμένου το επιβατικό κοινό να έχει πρόσβαση στο διαδίκτυο κατά τις μετακινήσεις του με τα εν λόγω Μέσα Μεταφοράς.

Όσο ενθουσιασμένοι κι αν δηλώνουμε για τα καλά αυτά νέα (αν και κρατάμε μικρό καλάθι, λόγω παρελθόντος), πιστεύουμε ότι κρύβονται δύο εκδοχές πίσω από αυτήν την κίνηση: είτε τίθεται ζήτημα εγωισμού (κοντρίτσα με τη Λάρισα), είτε… εκλογές, παιδιά, εκλογές! Οι περισσότεροι θα καταλήξουν στη δεύτερη εκδοχή, μάλλον είναι και η πιο πιθανή.

Σε κάθε περίπτωση, όποιος κι αν είναι ο απώτερος σκοπός αυτής της κίνησης, το μόνο σίγουρο είναι ότι θα δοθεί μια σημαντική ανάσα στα δεδομένα μας, στο δρόμο προς τη σχολή.

ΤΑ ΝΕΑ ΣΟΥ

ΕΛΛΑΔΑ

Θεσσαλονίκη: Οδηγός φέρνει το κρίστμας σπίριτ με το πιο χριστουγεννιάτικο λεωφορείο!

ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ

PISA 2022: «Πάτωσαν» οι Έλληνες μαθητές στις διεθνείς εξετάσεις, σε Μαθηματικά και κατανόηση κειμένου!

ΕΛΛΑΔΑ

Η Αράχωβα τρώει κάνσελ γιατί ο κόσμος δεν ανέχεται ούτε το έγκλημα ούτε και τη συγκάλυψη!

ΕΛΛΑΔΑ

Brain drain: 3 στους 4 πτυχιούχους που έφυγαν από την Ελλάδα δεν παίζει να ξαναγυρίσουν!

SPILL THE TEA

Ο Επώνυμος γκρέμισε τον λαμπερό κόσμο της Soula Glamorous μέσα σε 40 λεπτά!

ΕΛΛΑΔΑ

Κάθειρξη 16,5 ετών στον οδηγό που παρέσυρε και σκότωσε την 21χρονη Έμμα στη Θεσσαλονίκη!

ΕΛΛΑΔΑ

Το 19% της Gen Ζ θεωρεί τη δικτατορία προτιμότερη από τη δημοκρατία ορισμένες φορές!

hashtag

BEST_OF_THE_INTERNET