fbpx

Οι ένοχες απολαύσεις που έχει κάθε 20χρονος άντρας και δεν πρόκειται να παραδεχτεί ποτέ!


Όσο να πεις, εμείς οι άντρες δεν θέλουμε πολλά πράγματα στη ζωή μας. Βέβαια έχουμε μια μικρή αδυναμία στα παπούτσια,τα αυτοκίνητα και τα gadgets. Ωστόσο, όσο απλοί και να είμαστε, ενδίδουμε σε κάποιες κρυφές αμαρτίες τις οποίες αρνούμαστε να παραδεχτούμε. Μπορεί γενικά να τα κρατάμε επτασφράγιστο μυστικό, όμως δεν υπάρχει λόγος να ντρεπόμαστε γι’ αυτά. Όλοι έχουμε δικαίωμα στην απόλαυση!

Ποιες είναι οι ένοχες απολαύσεις λοιπόν που κάθε 20χρονος άντρας έχει, αλλά τις περισσότερες φορές αρνείται να παραδεχτεί;

#1 Το ντύσιμο

Οι άνδρες πολλές φορές ντρέπονται να παραδεχτούν ότι κάνουν αρκετή ώρα να ετοιμαστούν, προκειμένου να φαίνονται ωραίοι και πιο εμφανίσιμοι. Αυτό κυρίως συμβαίνει γιατί καθημερινά δεν έχουν κάποιο λόγο να ετοιμαστούν καλά, οπότε όταν τους δίνεται η ευκαιρία, την εκμεταλλεύονται στο έπακρο. Μα ειλικρινά, υπάρχει άνθρωπος που δεν θέλει να είναι εμφανισιακά ωραίος;

#2 O χορός

Μπορεί να μην το παραδέχονται, αλλά τους αρέσει πολύ ο χορός. Εκμεταλλεύονται οποιαδήποτε ευκαιρία προκειμένου να έρθουν κοντά με μια γυναίκα. Ακόμα κι αν δεν είναι καλοί σε αυτό, εξακολουθούν να τους αρέσει κρυφά ο χορός. Ακόμα κι οι γυναίκες παραδέχονται ότι ακόμα κι αν ένας άντρας δεν χορεύει καλά, αν έχει αυτοπεποίθηση, είναι σίγουρο ότι θα τον μπανίσουν.

#3 Η αγάπη για τη μαγειρική

Οι άντρες λατρεύουν να μαγειρεύουν! Δεν είναι τυχαίο άλλωστε ότι οι μεγαλύτεροι σεφ του κόσμου είναι άντρες. Επιπλέον, οι γυναίκες βρίσκουν απίστευτα σέξι έναν άντρα στην κουζίνα κι οι άντρες από πλευράς τους, δεν χάνουν ευκαιρία να τους χαλάσουν το χατήρι.

#4 Η κρυφή αγάπη για τα κοριτσίστικα τραγούδια

Αυτή είναι μια από τις ένοχες απολαύσεις που οι άνδρες δεν πρόκειται ποτέ να παραδεχτούν. Λατρεύουν τις γυναίκες τραγουδίστριες. Από την Beyonce, την Britney Spears, τη Madonna, τη Lady Gaga ή ακόμα και τη Barbara Streisand! Βάζουν τα τραγούδια τους στο αυτοκίνητο και δίνουν πόνο, ενώ παράλληλα προσέχουν για να μην γίνουν αντιληπτοί από τους γύρω τους. Όσο να πεις, η μουσική είναι εθιστική.

#5 Η κρυφή αγάπη για τα ψώνια

Υπάρχει κάποιος άνθρωπος που δεν του αρέσουν τα ψώνια; Βέβαια οι άντρες όσο κι αν αγαπούν τα ψώνια, σιχαίνονται την ταλαιπωρία του να γυρνάνε από μαγαζί σε μαγαζί. Γι’ αυτό κι αγοράζουν online από το σπιτάκι τους, δίχως να κουραστούν στο ελάχιστο. Άρχοντες!!

#6 Να φοράνε κοσμήματα

Ως γνωστόν οι γυναίκες λατρεύουν τα κοσμήματα, αλλά κι οι άντρες δεν πάνε πίσω. Ομολογουμένως τα ρολόγια είναι από τις μεγαλύτερες λατρείες τους.

#7 Ο εθισμός με τα gadgets

Tα gadgets είναι ιερά για κάθε άντρα. Προσπαθούν πάση θυσία να αποκτήσουν ό,τι πιο καινούριο υπάρχει στην αγορά, ακόμα κι αν δεν το χρειάζονται, μόνο και μόνο για τη δική τους ευχαρίστηση.

#8 Να περιποιούνται τον εαυτό τους

Όλοι οι άνθρωποι θέλουν να περιποιούνται τον εαυτό τους, οπότε είναι άκρως φυσιολογικό την ίδια επιθυμία να την έχουν κι οι άντρες. Αυτή η περιποίηση μπορεί να είναι μια μάσκα προσώπου ή ένα μασάζ, όμως και πάλι τίποτα από αυτά δεν πρέπει να είναι κατακριτέο.

#9 Η καύλα με τα αυτοκίνητα

Οι άντρες λατρεύουν τα αυτοκίνητα. Λατρεύουν να μιλάνε για αυτά, να τα κοιτάζουν, να τα οδηγούν και να φτάνουν σε σημείο να δίνουν κι ονόματα στα αυτοκίνητά τους. Είναι απλά κάτι ιερό!

#10 Η τρέλα με τα βιντεοπαιχνίδια

Ένας άντρας μπορεί να παίζει βιντεοπαιχνίδια για ώρες ολόκληρες. Δεν είναι τυχαίο ότι πολλά ζευγάρια κανονίζουν τις εξόδους τους, ώστε μια μέρα ο άντρας να μαζευτεί με την παρέα του για βιντεοπαιχνίδια κι η γυναίκα να βγει με τις φίλες της.

#11 Τα λεφτά που σκορπάνε σε παπούτσια

Τα παπούτσια είναι το φετίχ των ανδρών. Μπορούν να χαλάσουν πάρα πολλά λεφτά σε αυτά, χωρίς να έχουν καθόλου ενοχές αφού αποτελούν μια μεγάλη αγάπη τους. Επιπλέον τα παπούτσια ενός άνδρα δείχνουν πολλά πράγματα και για την προσωπικότητά του.

 

#ΤΟΥ ΙΔΙΟΥ ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΟΥ

#BEST OF INTERNET

#BEST OF INTERNET