ΚΟΥΛΟΥΠΟΥ

Δώσε βάση | Στιγμές που ΠΡΕΠΕΙ και ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ να έχεις ενεργοποιημένες τις υπηρεσίες τοποθεσίας

Σε ένα κόσμο που κυρίαρχη είναι η τεχνολογία, το σκυμμένο κεφάλι πάνω από το smartphone και τα ασταμάτητα check-in στο Facebook καλό είναι να ξέρουμε πότε πρέπει και πότε δεν πρέπει να έχουμε ενεργοποιημένη την τοποθεσία μας. Για αυτό λοιπόν είναι εδώ ο Minh Uong; Και αν σιγοψιθυρίζεις από μέσα ποιος είναι ο Minh Uong, φώναξέ το […]

Default avatar

Guest Author

18 Ιουλίου, 2017

Σε ένα κόσμο που κυρίαρχη είναι η τεχνολογία, το σκυμμένο κεφάλι πάνω από το smartphone και τα ασταμάτητα check-in στο Facebook καλό είναι να ξέρουμε πότε πρέπει και πότε δεν πρέπει να έχουμε ενεργοποιημένη την τοποθεσία μας.

Για αυτό λοιπόν είναι εδώ ο Minh Uong;

Και αν σιγοψιθυρίζεις από μέσα ποιος είναι ο Minh Uong, φώναξέ το και απ’έξω σου. «Ποιος είναι αυτός ο Minh Uong;». Πρόκειται για τον γκουρού της ψηφιακής τεχνολογίας και εικονογράφο στους New York Times εδώ και 11 χρόνια και 9 μήνες.

Αφορμή βέβαια στάθηκε ένα πρόσφατο ατύχημα που είχε με την μηχανή σε μια περιοχή άγνωστη για εκείνον. Η σύντροφός του μπόρεσε να τον εντοπίσει στον χάρτη -αν και υπήρξαν κάποιες δυσκολίες στην αρχή- και έδωσε τις οδηγίες στο ασθενοφόρο.

Πότε ΠΡΕΠΕΙ να έχετε ενεργοποιημένη την τοποθεσία σας:

όταν πρέπει να σας εντοπίσουν οι αρμόδιες αρχές (σε περίπτωση έκτακτης ανάγκης)

όταν πρόκειται να συναντήσετε κάποιον φίλο εκτός σπιτιού και κοινοποιείτε μέχρι να φτάσετε την τοποθεσία σας στο Facebook Messenger

όταν θέλετε να είναι ενήμερος ο σύντροφός σας για το πού βρίσκεστε

όταν οι γονείς θέλουν να ξέρουν πού είναι τα παιδιά τους

όταν προσπαθείτε να βρείτε τους φίλους σας σε κάποια μεγάλη εκδήλωση, όπως μια συναυλία (ναι, όσο αστείο κι αν ακούγεται, αν επιχειρήσετε να πάρετε τηλέφωνο, λόγω του μουσικού χαμού δε θα ακούει ο ένας τον άλλο)

Πότε ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ να έχετε ενεργοποιημένη την τοποθεσία σας:

  • όταν είστε έξω στη φύση
  • όταν βρίσκεστε σε εσωτερικούς χώρους όπως κάποιο mall

* Πάντα να προσέχετε πόσοι μπορούν να δουν την τοποθεσία σας!

 

ΤΙ ΑΛΛΑ;

Είναι viral

Η νέα έμπνευση «Delfinario είναι για σένα, ΠΑΜ» είναι τόσο Σεφερλής core όσο περιμέναμε!