fbpx

Γυναίκα από πάνω | Ένας οδηγός για να γίνεις η… «καβαλάρισσα» της καρδιάς του!


Νομίζω ότι η στάση της καβαλάρισσας (aka γυναίκα από πάνω), είναι αδιαμφισβήτητα μία από τις αγαπημένες των γυναικών, τουλάχιστον των κυριαρχικών, εκείνων δηλαδή που θέλουν να έχουν τον απόλυτο έλεγχο. Είναι φοβερό συναίσθημα να καταρρίπτεις την προκατάληψη ότι ο άντρας έχει το πάνω χέρι σε όλα και να αναλαμβάνεις τα ηνία κατά τη σεξουαλική πράξη. Το ότι μπορείς να γίνεις ξεκάθαρα η καβαλάρισσα της καρδιάς του, είναι το μόνο σίγουρο. Αρκεί να το θες.

Βέβαια, το να είσαι από πάνω, είναι δύσκολη υπόθεση. Υπάρχουν πολλά πράγματα που πρέπει να συνδυάζεις ταυτόχρονα. Για παράδειγμα, πώς και πού να τον αγγίζεις; Πώς μπορείς να ξεκουράσεις τα πόδια σου; Με τι ρυθμό να κουνιέσαι; Αυτά και άλλα λοιπόν, είναι πραγματάκια που θα πρέπει να έχεις στο μυαλό σου, όσο τον καβαλάς, και μην ανησυχείς, με καλή διάθεση και θέληση, όλα γίνονται.

Τι να κάνεις για να γίνεις η καβαλάρισσα της καρδιάς του και να πάρεις το πάνω χέρι:

1 | Μην είσαι προβλέψιμη

Από τη στιγμή που θα αποφασίσεις να πάρεις το πάνω χέρι και να τον καβαλήσεις, θα πρέπει να φροντίσεις να κάνεις πράγματα που θα τον εκπλήξουν, που δε θα τα περιμένει από εσένα. Αρχικά, απαγόρευσέ του να σε αγγίζει αλλά και να δίνει ρυθμό. Ξεκαθάρισε ότι μόνο εσύ θα κουνιέσαι. Για να τον λούσει κρύος ιδρώτας και να τρελαθεί από κάψα, θα πρέπει να παίξεις το παιχνιδάκι του «δίνω και παίρνω». Τη μία θα έχεις ένα γρήγορο και έντονο ρυθμό και ξαφνικά την επόμενη στιγμή, θα βγαίνεις και θα μπαίνεις με πολύ αργές κινήσεις. Επίσης, κάτι που θα τον τρελάνει σίγουρα, είναι να κουνιέσαι όχι μπρος-πίσω αλλά κυκλικά.

2 | Το σωστό το λύγισμα της μέσης να βρεις

Ακριβώς όπως λυγίζεις τη μέση σου όταν είσαι στα τέσσερα, τέτοια κλίση πρέπει να πάρεις και όταν τον καβαλάς. Μπράβο σου που έχει κορδωμένη κορμοστασιά αλλά όπως λέγαμε και στα Μαθηματικά, στην προκειμένη πρέπει να πάρεις οξεία κι όχι ορθή γωνία. Το σώμα σου δηλαδή πρέπει να είναι αρκετά σκυμμένο προς το στέρνο του συντρόφου σου μιας και αυτή η κλίση σου δίνει ώθηση για τη διείσδυση. Και αν μη τι άλλο μία κινητήρια δύναμη για να τα καταφέρεις εκείνη τη στιγμή, τη χρειάζεσαι!

3 | Χούφτωστον, χούφτωστον!

Μπορεί και μόνο η θέα του κορμιού σου όσο είσαι από πάνω του να τον τρελαίνει, αλλά δεν αρκεί μονάχα αυτό. Τα χέρια τα έχεις για να τα χρησιμοποιείς, οπότε μην τον λυπάσαι και χούφτωσέ τον όπου βρίσκεις. Τα αγγίγματά σου εκείνη τη στιγμή σε συνδυασμό με τη διείσδυση, πίστεψέ με, θα κάνουν τη διαφορά. Άγγιξε το στέρνο του, τα χείλη του, χάιδεψε τα μαλλιά του και φυσικά πιάσε γερά τους γλουτούς του για να αντλείς στήριξη και δύναμη. Από την άλλη, μπορείς να χρησιμοποιείς τα χέρια σου για να αγγίζεις τον εαυτό σου. Παίξε με τις ρώγες σου ή γλείψε τα δάχτυλά σου. You will drive him crazy.

4 | Χάρισέ του ένα απολαυστικό σόου

Έχεις μεγάλο ατού με αυτή τη στάση. Ο σύντροφός σου μπορεί να έχει απόλυτη θέα του σώματος και του προσώπου σου ταυτόχρονα. Όπως καταλαβαίνεις, μιλάμε για έναν άχαστο συνδυασμό. Έχεις πολλές ευθύνες όταν τον καβαλάς και σίγουρα μία από αυτές είναι να του προσφέρεις ωραίο θέαμα, εκτός των άλλων. Πιάσε τα μαλλιά σου κοτσίδα που είναι σέξι και θα του αρέσει, ή άφησέ τα κάτω και κούνα τα πάνω στο πρόσωπό του. Πάρε πρόστυχες εκφράσεις και κάνε παιχνίδια με τη γλώσσα σου. Φρόντισε να του δείχνεις πόσο πολύ απολαμβάνεις την κυριαρχία σου.

5 | Βάλε και sex toys στο κόλπο

Καλή και η διείσδυση, αλλά δεν αρκεί από μόνη της για να διεγερθεί η γυναίκα. Επειδή όσο είσαι από πάνω του, θα δυσκολευτείς να παίξεις την κλειτορίδα σου, η δυσκολία αυτή μπορεί άνετα να εξαφανιστεί με τη βοήθεια ενός sex toy. Μπορείς να του δώσεις να κρατάει ένα δονητή και να παίζει εκείνος την κλειτορίδα σου. Μπορείς επίσης να φορέσεις χειροπέδες, να κρατήσεις ένα μαστίγιο ή να προμηθευτείς ένα sex toy που διεγείρει τις θηλές, τις δικές σου ή τις δικές του. Ποτέ δεν τελειώνουν οι επιλογές με τα sex toys!

6 | Μη φοβηθείς να πάρεις τον απόλυτο έλεγχο

Ακόμα και στον κυριαρχικό άντρα μπορείς να επιβληθείς, να το ξέρεις αυτό. Αν του δώσεις να πιστέψει ότι η δική σου κυριαρχία δε θα επηρεάσει τη δική του και όλο αυτό είναι απλά ένα παιχνίδι μεταξύ σας, τότε θα απολαύσει τα κόλπα σου και με το παραπάνω. Πάρε τον απόλυτο έλεγχο και μην τον αφήσεις να σε βγάλει από το ρόλο σου ούτε λεπτό. Φρόντισε να βρεις το σωστό ρυθμό, τις σωστές αναπνοές, να βάλεις τα πόδια σου στο σωστό σημείο, να πάρεις τη σωστή κλίση, να έχεις attitude και στο τέλος όλα θα πάνε όπως τα θες.

Μη διστάσεις να σεξομολογηθείς στη Mademoisex.
Εσύ στέλνεις στο [email protected], εκείνη απαντάει!

#ΤΟΥ ΙΔΙΟΥ ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΟΥ

#BEST OF INTERNET

#BEST OF INTERNET