DIGITAL

8 emojis που σου στέλνει κάποιος που σου αρέσει και τι σημαίνει το καθένα!

Όλοι έχουμε κάτσει άπειρες ώρες πάνω από ένα κινητό επειδή μας ενδιαφέρει κάποιος και περιμένουμε πώς και πώς ένα του μήνυμα. Άλλες τόσες ώρες έχουμε περάσει υπεραναλύοντας τα μηνύματα του ατόμου που θέλουμε με τους κολλητούς! Υπάρχουν κάποια στάνταρ πραγματάκια σε μια συνομιλία, τα οποία μπορούν να αποκαλύψουν πώς σε βλέπει ο άλλος. Τα emojis […]

Κλεοπάτρα Μπράιτ

17 Ιουλίου, 2018

Όλοι έχουμε κάτσει άπειρες ώρες πάνω από ένα κινητό επειδή μας ενδιαφέρει κάποιος και περιμένουμε πώς και πώς ένα του μήνυμα. Άλλες τόσες ώρες έχουμε περάσει υπεραναλύοντας τα μηνύματα του ατόμου που θέλουμε με τους κολλητούς! Υπάρχουν κάποια στάνταρ πραγματάκια σε μια συνομιλία, τα οποία μπορούν να αποκαλύψουν πώς σε βλέπει ο άλλος. Τα emojis λοιπόν είναι ο πιο εύκολος τρόπος να ψιλιαστείς λίγο την κατάσταση. Όσο παράξενο κι αν σου φαίνεται, οι μικρές αυτές φατσούλες, κρύβουν κυριολεκτικά συναισθήματα!

Τι σημασία έχουν λοιπόν τα emoji που σου στέλνει κάποιος που σου αρέσει; 

#1 Grinning face

Αν μιλάς με κάποιον στο chat και σου στέλνει συνεχώς αυτήν την χαρούμενη φατσούλα, σημαίνει πως όντως έχει ενθουσιαστεί με αυτά που συζητάτε, την προσωπικότητα σου και προσπαθεί να σου δείξει το πόσο πολύ ταιριάζετε! Θέλει να γίνει αρεστός στα μάτια σου και συνάμα να δείξει το ενδιαφέρον του, αλλά με διακριτικό και ευγενικό τρόπο! Αν πάλι βγαίνετε και σου στέλνει αυτό το emoji, τότε απλά προσπαθεί να αποφύγει την γκρίνια σου και κάνει πως συμφωνεί σε αυτά που γράφεις!

#2 Face with tears of joy

Το συγκεκριμένο emoji είναι μακράν το πιο παρεξηγημένο, γι’ αυτό δώσε μεγάλη προσοχή! Αν δεν έχετε βγει ακόμα κι απλώς τσατάρετε και σου στέλνει τη φατσούλα που «κλαίει», τότε θέλει να φανεί χαλαρός, ακομπλεξάριστος και κυρίως σαρκαστικός! Θέλει να σε κερδίσει, ρε παιδί μου! Από την άλλη πλευρά, αν υπάρχει κάτι μεταξύ σας, αυτό το emoji θα στο στέλνει κυρίως όταν τσακώνεστε, διότι θεωρεί παράλογη τη σκέψη σου και πως είναι τόσο ανούσιος ο τσακωμός, που δε θέλει να μπει καν στη διαδικασία να συζητήσει…

#3 Slightly smiling face

Όλα τα συναισθήματα σε αυτό το απλό emoji! Αν μιλάς με μια wannabe σχέση και σου στέλνει αυτό το χαμογελαστό προσωπάκι, δείχνει ευγένεια και κυρίως πως προσπαθεί να σε κάνει να αισθανθείς οικειότητα. Από τη μια πλευρά, δε νιώθει αρκετά άνετα για να εκφράσει το πώς σε βλέπει και από την άλλη, δε θέλει να σε αφήσει να νομίζεις πως του περνάς απαρατήρητος. Αν έχεις σχέση με τον άλλον δε, το συγκεκριμένο emoji είναι πολύ κακό σημάδι, γιατί δείχνει ξεκάθαρα ειρωνεία! Τα συμπεράσματα δικά σου…

#4 Face blowing a kiss

Οι περισσότεροι που βλέπουμε αυτό το φιλάκι, πιστεύουμε πως είναι κάτι θετικό! Ωστόσο, αν δεν έχεις βγει ακόμα με τον άλλον και σου στέλνει φιλάκια, τότε απλώς έτσι συνηθίζει! Η συγκεκριμένη φατσούλα είναι ένας τρόπος να φλερτάρει και τη στέλνει παντού! Αν έχει αναπτυχθεί ήδη ένα ειδύλλιο μεταξύ σας, τότε το φιλάκι είναι καλό σημάδι, αφού δείχνει τρυφερότητα.

#5 Winking face

Το πιο πονηρό emoji όλων των εποχών! Αν σου το στείλει άτομο που σου αρέσει, σημαίνει πως θέλει να σου δείξει το ενδιαφέρον του και να προχωρήσετε όσο πιο σύντομα γίνεται! Αν έχετε σχέση, ακόμη καλύτερα, γιατί μάλλον ήρθε η ώρα για πονηρές συζητήσεις και… sexting! Άλλο που δεν ήθελες εσύ!

#6 Red Heart

Το αγαπημένο emoji κάθε καψούρη! Όταν στο στέλνει κάποιος που σου αρέσει ενώ μιλάτε στο chat, είναι μια μεγάλη ένδειξη πως του αρέσεις και θέλει να γνωριστείτε όσο καλύτερα γίνεται! Αν πάλι είστε μαζί, δείχνει το προφανές: Σε θέλει, προσπαθεί να σου δείξει το ενδιαφέρον του και αφού δεν μπορεί να σε φιλήσει (γιατί είστε μακριά), σου στέλνει μια καρδιά…

#7 Τhumb

Πόσο τραγικό και ενοχλητικό είναι αυτό το χεράκι! Αν στο στείλει κάποιος που σου αρέσει αλλά δεν έχετε βγει, τότε έχει εκνευριστεί μαζί σου και προκειμένου να τσακωθεί, προτιμά να στο δείξει με το thumb. Από την άλλη, αν έχετε σχέση, το thumb μονάχα ένα πράγμα σημαίνει: σταμάτα επιτέλους να μιλάς.

#8 Eggplant

Στη μελιτζάνα, όποια και να είναι η περίπτωση, ξέρεις πως ο άλλος θέλει να σε ρίξει στο κρεβάτι. Αν δεν έχετε κάνει κάτι, ξέρεις τι θα επακολουθήσει… Αν βέβαια είσαι τόσο αθώος, τότε ο άλλος θέλει να σου πει με κάποιο τρόπο πως σου ετοιμάζει γεμιστά ή παπουτσάκια… ή και όχι.

OUR20s

DIGITAL

O Thug Slime μας εξηγεί επιτέλους τι σημαίνει «Σλατίνα», τώρα μπορούμε να ηρεμήσουμε!

hashtag

BEST_OF_THE_INTERNET