BINGE WATCHING

H Marvel θέλει την Emma Watson στο πλευρό της Black Widow κι από εμάς είναι ναι!

Ας γίνει αυτό και δε ζητάμε τίποτα άλλο!

Neopolis Team

17 Μαρτίου, 2019

Κι όμως, το να δούμε την αγαπημένη μας Emma Watson στον κόσμο της Marvel, δεν ακούγεται με ευχή των υποστηρικτών της, αλλά με σενάριο που έχει βάσεις και πολλές πιθανότητες πραγματοποίησης.

Η νεαρή Βρετανίδα που έγινε παγκοσμίως γνωστή ως «Ερμιόνη Γκρέιντζερ» κι έκτοτε αποτελεί μία από τις πλέον αγαπημένες ηθοποιούς του κόσμου, φαίνεται οτι θέλει να προχωρήσει παρακάτω και να ταυτιστεί και με άλλους ρόλους, πέρα από την κολλητή φίλη του Χάρι Πότερ. Κάπως έτσι άλλωστε, ανέλαβε και τον πρωταγωνιστικό ρόλο στην «Πεντάμορφη και το Τέρας» της Disney.

Ποια είναι η επόμενη κίνηση στο μυαλό της 28χρονης ηθοποιού; Κάτι τέτοιο δεν έχει γίνει ακόμη ξεκάθαρο, τουλάχιστον όχι επίσημα, ωστόσο τα δημοσιεύματα των τελευταίων ημερών, τη θέλουν να δελεάζεται από την προοπτική συμμετοχής στο κινηματογραφικό σύμπαν της Marvel. Μιας Marvel η οποία μπαίνει στο «κλείσιμο» της 3ης φάσης των υπερηρώων της και πραγματοποιεί ήδη τα σχέδιά της για την “Phase 4”.

Κρίνοντας μάλιστα, από την “Captain Marvel” που έκανε πρεμιέρα την προηγούμενη εβδομάδα, το MCU κάνει στροφή στις υπερηρωίδες, θέλοντας να διευρύνει ακόμη περισσότερο το κοινό της. Κάπως έτσι λοιπόν, έχει ήδη ανακοινώσει την «ανεξαρτητοποίηση» της Black Widow με μια εξ’ ολοκλήρου δική της ταινία.

Πρόκειται μάλιστα, για το πλέον δυνατό χαρτί του MCU στο άμεσο μέλλον, από την στιγμή που ο κόσμος έχει δείξει έμπρακτα τη λατρεία του στη Ρωσίδα κατάσκοπο, Νατάσα Ρόμανοφ και φυσικά στην πανέμορφη ηθοποιό που την υποδύεται, Scarlett Johansson. Η παρουσία της και μόνο άλλωστε, είναι βέβαιο πως θα εκτοξεύσει τις πωλήσεις του επερχόμενου φιλμ. Πόσο μάλλον, αν ευσταθούν οι πληροφορίες του Hashtag Show, σύμφωνα με τις οποίες ο δεύτερος πρωταγωνιστικός ρόλος της ταινίας, έχει ήδη προταθεί στην… Ερμιόνη!

Αν η Emma Watson, αποδεχτεί την πρόκληση, θα αναλάβει να υποδυθεί μία εξίσου με τη Ρόμανοφ, δυναμική υπερκατάσκοπο, που μπορεί άνετα να χαρακτηριστεί κι ως «θηλυκή εκδοχή του Τζέιμς Μποντ». Ρόλος δηλαδή, που ταιριάζει γάντι με το παρουσιαστικό της Emma, ειδικά αν θυμηθούμε την επική της μπουνιά, στον Ντράκο Μαλφόι.

Αυτό που δεν έχει διευκρινιστεί ακόμη, είναι αν αυτή η δεύτερη υπερκατάσκοπος της ταινίας, θα είναι στο πλευρό της Ρόμανοφ ή αν περιμένουμε μία… σύγκρουση γιγάντων. Υπομονή όμως, κι όλα θα γίνουν γνωστά…

Όσον αφορά τις υπόλοιπες ηθοποιούς που είναι επίσης υποψήφιες για τον ρόλο, πρόκειται για τις: Άλις Ένγκλερτ (Όμορφα πλάσματα), Νταρ Ζουζόβσκι (Hostages, Neighborhood) και Φλόρενς Πιουκ (Fighting with My Family).

Το ποια υποστηρίζουμε εμείς, είναι ξεκάθαρο…

FUN ZONE

Μουσική

TΙΜΕ: Η Taylor Swift είναι η πρώτη γυναίκα που βγαίνει «Πρόσωπο της Χρονιάς» για 2η φορά!

BINGE WATCHING

Ο ‘Kevin’ απέκτησε αστέρι στο Walk of Fame και η «μαμά» του ήταν εκεί να τον καμαρώσει!

BINGE WATCHING

Η «Φόνισσα» της Εύας Νάθενα είναι ο ελληνικός κινηματογράφος στα καλύτερά του!

PLACES TO BE

Horror Things: Το μεγαλύτερο φεστιβάλ τρόμου επιστρέφει για 6 μοναδικές παραστάσεις!

hashtag

BEST_OF_THE_INTERNET