Η Emma Watson δεν υποδύθηκε ακριβώς την Ερμιόνη στις ταινίες Harry Potter. Ήταν η Ερμιόνη irl.
Όπως έχει παραδεχτεί σε συνεντεύξεις, ανέκαθεν ήταν το nerdy κορίτσι που διψούσε για γνώση και έμενε μακριά από αταξίες, πράγμα που την έκανε ιδανική για τον ρόλο που της χάρισε παγκόσμια φήμη.
Κάτι μπλεξίματα με το νόμο σήμερα ωστόσο, μας κάνουν να ξανασκεφτόμαστε το demureness και mindfulness που (νομίζαμε ότι) χαρακτηρίζουν την ηθοποιό. H 35χρονη μπορεί να δίνει vibes νομοταγούς ατόμου, αλλά το γεγονός ότι μέσα σε διάστημα 2 ετών έχει πιαστεί να παραβιάζει τον ΚΟΚ 4 φορές, δεν ταιριάζει πολύ με τις κατσάδες της Ερμιόνης στους δύο φίλους της όποτε παρέκκλιναν από τους κανόνες του Χόγκουαρτς (άσχετα που πάντα κατέληγε να κάνει join in στα μπλεξίματά τους).
It’s giving Nicki από το ‘The Bling Ring’ τώρα που το ξανασκέφτομαι! 😌
Κατάσχεση διπλώματος για 6 μήνες και πρόστιμο για υπερβολική ταχύτητα
Σύμφωνα με την Daily Mail, η ηθοποιός οδηγούσε το Audi της με 38 χλμ/ώρα σε περιοχή όπου το ανώτατο όριο είναι τα 30 χλμ/ώρα. Εδώ δε θα θεωρούνταν καν παραβίαση κάτι τέτοιο, ασχολίαστο. 🥲 Στην Αγγλία τα πράγματα φαίνεται να είναι πιο αυστηρά όμως, και το δικαστήριο High Wycombe Magistrates’ Court καταδίκασε την 35χρονη αφού παραδέχτηκε την ενοχή της.
Η ηθοποιός έλαβε συγκεκριμένα 3 βαθμούς ποινής στο δίπλωμά της, ενώ είχε συγκεντρώσει ήδη 9 κατά τη διάρκεια περιστατικών στις 8 Οκτωβρίου 2023, 26 Νοεμβρίου 2023 και 29 Ιανουαρίου 2024. Καλείται λοιπόν να πληρώσει πρόστιμα ύψους 1044 λιρών, εκ των οποίων 660 λίρες για την παραδοχή της ενοχής της, πρόσθετη επιβάρυνση 264 λιρών και κόστος 120 λιρών, ενώ ταυτόχρονα χάνει το δίπλωμά της για 6 μήνες.
Για να προσδώσουμε λίγο Hermione core στο περιστατικό, να πούμε ότι η παράβαση της Watson καταγράφηκε σε δρόμο περιορισμένης κυκλοφορίας στην πόλη όπου η ίδια σπουδάζει για το διδακτορικό της στο Πανεπιστήμιο της Οξφόρδης. 🤓📚









